27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím poraďte jakou značku koupit vysavač bezsáčkový ,mení velikosti jaký je dobrý příkon a výkon ,za nejlepí cenu.U jsem měla ty tyčové Electrolux a Hover stály přes 2500kc ale za 3roky vdy klekly,Proto chci koupit podlahový.je velký výběr ale jak na to.(radi Etu nebo ne)Díky.B
Není tady
Rozmysli si to s tím bezsáčkovým, ten filtr se musí pokadé pořádně vyčistit a usuit, bude tě to otravovat, nechce raději koupit takový co je moné pouívat bez sáčku i se sáčkem? Kdy se ti nebude chtít čistit filtr tak dá sáček, kdy se ti bude chtít tak dá filtr. Já koupila Concept variant 1600W a kněmu za 300 rotační kartáč a bere vechno spolehlivě, i psí chlupy! Měla jsem předtím vysavač na vodu a straně mě otravovalo to čitění po kadém umývání. Take kdy jsem roztrhla hadici tak to bylo záminkou pro zakoupení nového vysavače. Rozhodně si ale nechej v prodejně předvést jak čistit filtra zkus si přímo v prodejně jak se s tím filtrem manipuluje, zda to jde lehce či obtíně, a podle toho se rozhodni. Pokud si bude vybírat v internetovém obchodě, stejně předtím zajdi do prodejny a nechej si to předvést!
Není tady