Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 29. 8. 2006 13:43

Ajax
♥♥♥♥♥--

Re: Kouření

mno jak to tak čtu a koukám na skoro do půlky plný popelník..... :-) taky kouřím, ani nevím proč:-( z blosti prostě, ale teďka mě vytočila ta hláška o zdražení cigaret, taxe to ve mě bouří, že nebudu nikoho podporovat a takkkk chápete ne?,:-) ty dlouhé články jsem jen proletěla - přiznám se dobrovlně, ale v práci to ani jinak nejde... ale chci se zeptat, nemá někdo zkušenosti s náplastí na odvykání kouření? Uvažuju, že bych do toho šla......

Není tady

#102 29. 8. 2006 14:08

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ajax napsal(a):

mno jak to tak čtu a koukám na skoro do půlky plný popelník..... :-) taky kouřím, ani nevím proč:-( z blosti prostě, ale teďka mě vytočila ta hláška o zdražení cigaret, taxe to ve mě bouří, že nebudu nikoho podporovat a takkkk chápete ne?,:-) ty dlouhé články jsem jen proletěla - přiznám se dobrovlně, ale v práci to ani jinak nejde... ale chci se zeptat, nemá někdo zkušenosti s náplastí na odvykání kouření? Uvažuju, že bych do toho šla......

No, s těma náplastma nemám vlastní zkušenost, ale od mých známých vím, že jednomu to pomohlo a druhému ne... Možná je to zase jen o tom vsugerování, nevím, jak říkám, nemám zkušenost. Podle mě to ale není dobré, protože se ti do těla skze ty náplasti dostává pořád nikotin. No ale asi záleží na tom, jak silný jsi kuřák, někomu třeba pomůže snižovat dávky a ten nikotin částečně přijímat.

Není tady

#103 29. 8. 2006 14:30

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

já s těma náplastma taky nemám žádnou zkušenost a ani nevím o nikom z okolí, že by to používal, ale osobně tomu moc nevěřím, navíc je to dosti drahé a musíš to používat dlouho- třeba i několik měsíců a na to já prostě nemám...

holky...
zítra už to bude 1. týden...ufff...jak jsem tam četla ty abstinenční příznaky, tak některé na sobě pozoruji- a jsou to:neklid,ospalost,taková malátnost,hlad!!!!!,občas bolest hlavy,lehká nevolnost,nervozita,atd....ale neprojevují se během dne ,ale až navečer,tak kolem 7, 8 ....než jdu spát....
a včera jsem obstála v těžké zkoušce- seděla jsem v místnosti,kde krom mě bylo 6 kuřáků,kteří chlastali a kouřili jednu za druhou,vydržela jsem tam s nimi asi 4 hodiny,ale byly to docela muka...taky jsem něco vypila - ne moc, a měla děsnou chut si zapálit,jednu chvilku jsem si říkala,že mě jedna cigareta nezabije,ale pak jsem si vzpomněla holky na vás,na tu naši vzájemnou podporu a rychle mě přešla chut,polovina těch, co tam seděla,mi říkali at si zapálím,a polovina zase říkala at to ani nezkouším,tak jsem to nakonec překonala a nezapálila si ani jednu,ani jsem si nepotáhla a to jsemtu cig. už skoro držela v ruce usch
nejhorší je, že přítel mi nevěří a neustále mi opakuje, že to stejně nevydržím a dřív nebo později si zapálím,už se se mnou i vsadil o pětikilo, že si do dvou měsíců zapálím nebo aspon potáhnu- a já to naschvál neudělám,přece mu tu radost nedopřeju lol já mu musím prostě dokázat že to vydržím tummenupp

a dík holky, hrozně mi pomáháte.... hjarta
Babucho tebe si beru jako vzor- když to vydržíš ty, tak i já.... !!! storstark

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#104 29. 8. 2006 14:40

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Jé, děkuji, Eskymko. Teda, ale to jsi do mě vložila velkou důvěru, tak teď už opravdu nesmím zklamat... No snažím se, snažím, musím vydržet!!!
Jinak to, že sis včera nezapálila, je SUPER ÚSPĚCH!!!!!! Pokušení muselo být obrovské, ale ty jsi to zvládla!!! Vidíš, že nemáš slabou vůli, tak jen tak dál!!! Všem dokážeš, že to vydržíš!!!
My jim ještě všem vytřem zrak, ti budou koukat!

Taky mi moc pomáháte, mám pocit, že v tom nejsem sama. Fakt mi to moc pomáhá. Děkuju moc pussa

Není tady

#105 29. 8. 2006 14:43

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Tak a další motivace k nekouření (ze stránky http://www.radio.cz/cz/zpravy/59074#3):
Vláda schválila zdražení cigaret; chce to EU
Krabička cigaret podraží v dalších dvou letech asi o 13 korun. Vláda na svém výjezdním zasedání v Brně schválila novelu zákona o spotřebních daních, jejichž růst po české vládě požaduje Evropská unie... První růst cen asi o šest korun na krabičku by měl přijít v dubnu příštího roku, v lednu 2006 by se měla cena zvýšit o dalších sedm korun...

Stát si od zvýšení spotřebních daní z tabákových výrobků slibuje více peněz ve státní pokladně. Pro příští rok původně odhadoval dodatečné příjmy do rozpočtu ze zdražení cigaret ve výši 3,4 miliardy Kč. Nejcitelnější zdražení přinese rok 2007, kdy ceny podle odhadů odborníků vzrostou o dalších osm až 12 korun. Za tři roky tak cigarety podraží asi o 21 korun...

Není tady

#106 29. 8. 2006 14:46

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Našla jsem krásný citát, který se naprosto hodí k tomu našemu odvykání:

Ke všemu, co je veliké, je prvním krokem odvaha.
                                                                                    J. W. Goethe

Není tady

#107 29. 8. 2006 15:02

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

krasny citat souhlasim...
nedavno jsem zkousela nikotinove naplasti a i ty zvykacky(ktere chutnaji hnusne) ..a vubec to nepomohlo..nic jsem necitila a chut na cigaretu byla stale...ony ty naplasti pomahaji pokud jsi fyzicky dostatecne zavisla...ja o sobe si myslim ze jsem zavisla psychicky(coz je podle me horsi) a tam je naplast i zvykacka maly pan ...
holky..mam posledni cigaretku v krabicce...kterou si po odeslani tohoto prispevku jdu zapalit a posleze se pridavam mezi vas smile...tak snadddddddddd to zvladnu big_smile

Není tady

#108 29. 8. 2006 15:10

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Já si právě taky myslím, že ty náplasti jsou spíše pro ty, co jsou fyzicky závislí a nedokáží se najednou vzdát nikotinu, proto ho ty náplasti v sobě obsahují.
A taky souhlasím, že psychická závislost je horší, protože na tu není lék grater
Ferdo tak si běž rychle zakouřit a ne že si tu cigaretu vychutnáš, říkej si už, jak je hnusná wink! A pak vítej mezi nás storstark

Není tady

#109 29. 8. 2006 15:20

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

no na me...jsem si jista ze ma zavislost je psychicka...vubec neucinkovalo ani jedno ani druhe....takze jsem to zavrhla
taaaak holky dokoureno a pridavam se mezi vas!!!!
tak jsem nad posledni cigaretou premyslela...a...sugesce je mocny pan!!..clovek si dokaze vsugerovat dost hodne a sugesce funguje...si proste vsugeruju ze jsem nekurak...snad to bude fungovat big_smile ...
tak plnou parou vpred

Není tady

#110 29. 8. 2006 15:34

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Však všichni tady jsme nekuřáci big_smile

Není tady

#111 29. 8. 2006 15:36

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

jasne ze jo smile))
nic holky..pokecame pozdeji..valim do prace na par hodinek smile papa nekuracky smile

Není tady

#112 29. 8. 2006 17:11

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Eskymko, jak jsi teď dala ten příspěvek na fórum Anorexie, bulimie, tak jsem si řekla, že mi vůbec nebude vadit, když při tom nekouření přiberu... Radši pár kilo přibrat než být mrtvá, že.

Není tady

#113 29. 8. 2006 17:29

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Babucha napsal(a):

Eskymko, jak jsi teď dala ten příspěvek na fórum Anorexie, bulimie, tak jsem si řekla, že mi vůbec nebude vadit, když při tom nekouření přiberu... Radši pár kilo přibrat než být mrtvá, že.

Jojo naprosto s tebou souhlasím...když si představím, že sem vždycky chtěla být vychrtlá jak ty modelky atd. (teda ne až tak mooooc) usch už nikdyyyyyyyyyyyyyyyyy.......radši budu holka - krev a mlíko lol než taková kostra obalená kůží... dumbom
navíc jsem si dneska zkoušela vypočítat BMI (body mass index) a jsem v normálu a navíc mám ještě rezervy tak je to OK. tummenupp sice bych ten rosol potřebovala zpevnit,ale to ještě počká.... gloria

taky nechápu jak ty kostry ještě a z čeho mohou žít.... roll

Není tady

#114 30. 8. 2006 10:56

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ferdo tak co, vydržela jsi?

Není tady

#115 30. 8. 2006 11:02

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Babucha napsal(a):

Ferdo tak co, vydržela jsi?

no, ne že bych Ferdinku chtěla nějak podceňovat nebo tak něco big_smile ale myslím si že neeeeeee.... lol

Není tady

#116 30. 8. 2006 13:50

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

no že by mě to nějak tlačilo????? ani neeee http://www.novinky.cz/ekonomika/vlada-s … e5uuf.html

lol jen tak dál.....za chvilku bude krabka stát víc jak kilo....wow ... dumbom

Není tady

#117 30. 8. 2006 15:02

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

ne a ne a nevydrzela :-((((((
behem 4 hodin jsem se stihla pohadat v praci a trikrat s manzelem...radeji me na tu cigaretu vyhnal
a co ja zjistila ze jsem teda silenej nervak co se odvykani tyce...:-(
nemate na to nejakou radu?tongue

Není tady

#118 30. 8. 2006 15:48

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ferda napsal(a):

ne a ne a nevydrzela :-((((((
behem 4 hodin jsem se stihla pohadat v praci a trikrat s manzelem...radeji me na tu cigaretu vyhnal
a co ja zjistila ze jsem teda silenej nervak co se odvykani tyce...:-(
nemate na to nejakou radu?tongue

To znám... Já jsem pořád nas... na celý svět. Ale pomáhá mi říkat si, že ti druzí za to nemůžou, že mi nic neudělali.
No Ferdo, budeš to zkoušet znova? Nebo sis koupila další krabičku big_smile?

Není tady

#119 30. 8. 2006 15:53

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

koupila...ale mam ji schovanou..takze zkousim znova...schovanou a zapalim jen v pripade ze uz to nevydrzim...chudak manzel vcera
male jsem vyjela i na tchyni..kvuli veci ktera by me nenastvala...no dnes se zatim drzim..
jeste nez jsem prestala kourit jsem manzela varovala at nic nebere osobne....ale ja sem tak zlaaaa co se nervu a hadani tyce..chudacek
ale urcite se pokusim vsemi silami se toho zbavit...vzdyt prece musim byt silnejsi nez bile nikotinove tycinky!!!

Není tady

#120 30. 8. 2006 15:53

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

jsem se snazila prestat* sem mela na mysli

Není tady

#121 30. 8. 2006 15:54

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

A manža kouří?

Není tady

#122 30. 8. 2006 15:57

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

nekouri...kouril...po 5 letech nebo neja tak prestal..ze dne na den.....ale to uz je par let zpet..to jsem jeste nebyla ani v puberte hehe

Není tady

#123 30. 8. 2006 15:58

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Ferda napsal(a):

nekouri...kouril...po 5 letech nebo neja tak prestal..ze dne na den.....ale to uz je par let zpet..to jsem jeste nebyla ani v puberte hehe

ty jo kolik mu je???

Není tady

#124 30. 8. 2006 16:02

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

37:P

Není tady

#125 30. 8. 2006 16:02

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

ale vypada mladsi nez ja hehe

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí