29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja prave ze chci ..ale asi ne tak hodne abych ted a hned prestala ...mno
vsak jak sem rikala..ja jednou vsechny prekvapim;)
ted sem se vratila od dr. jsem ji chuderu ani nemusela obtezovat...na to lekarske vysetreni potrebuju specialniho doktora ktery je imigracnim schvaleny ..mno jo..am zitra zavolam...
na par minutek si odpocinu a valim do druhe prace /...a jak se me tam nechce....ten prvni den co jsem tam byla atd...to bylo taaak zmateny atd..to vim ze to nedam...no me za chvilku vykopnou a ani by me to nevadilo..sice penize potrebuju ale ta prace bude utrpenim..
kdyby to aspon byla prodejna hader nebo jidla..to je jina..ale ruzna naradi atd atd a o tom se budu muset ucit a pak vysvetlovat zakaznikum proc je tento bojler lepsi nez ten vedle a jak se startuje ten a ten traktor atd?no to me potes..to byl napad zadat tam o praci
Není tady
All : Jo, kafe. Vcera me malem kleplo, bylo mi tak blbe, ze bylo obtizne dojit domu. 2 litry silne kavy by zabilo i kone, Dark Angel to jaksi prezil, zeby zazrakem ? Kdo vi.
Dark Angel.
Není tady
DA: Nebo spíše nešťastnou náhodou ?
Není tady
No, pravda preavdouci je, ze Dark Angel si o to koleduje :-(
DA
Není tady
DA neblázni, nebylo to ve zlém. Já už mám dnes třetí kávu... jsem nějaká ospalá... to asi to počasí.
Není tady
No, to ja uz mam take treti, ale ja mam pullitrovy hrnecek a do neho si davam pokazde 4 lzicky instantni Nescafe Gold A to je teprve dopoledne.
PS: To je nepovolena reklama, ze ?
Není tady
DA vidím, že jsi stejný milovník kávy jako já . Ale o tom je tu už jiná rubrika v Závislostech.
Není tady
kde ste sa to presunuli?
Není tady
Ahoj sunny, tady v Kouření budeme jen podávat informace, jak nám jde to naše nekouření, jak dlouho už se držíme apod. . A na ty naše babské tlachy jsme založilly v sekci Kluby fórum U ukecaných dam. Přijď se za náma mrknout
Není tady
tak tam teda idem....
Není tady
Babucha napsal(a):
Ahoj sunny, tady v Kouření budeme jen podávat informace, jak nám jde to naše nekouření, jak dlouho už se držíme apod.
. A na ty naše babské tlachy jsme založilly v sekci Kluby fórum U ukecaných dam. Přijď se za náma mrknout
Jeeee, muzu se pridat ? Ukecana dama to tedy jsem Jinak, muj rekord: 48 Kamelek za 16 hodin, to je co ?
Není tady
Ferdi tak co, přidáš se k nám nekuřákům ?
Není tady
pridam.. casem
Není tady
Taaaak holki, nevim jak Vy, ale ja 12 dnu bez cigarety. A proc ? Protoze to tak chci Tak kdo se chce hadat o tom, zda koureni je, nebo neni zavislost ? Hmmm...? Nic tezkeho to neni, vse, ceho chceme doshnout je pouze v nasi mysli.
Není tady
DA super , tak se drž!
Není tady
super DA...mas pravdu..vsechno jde kdyz se chce..jsi sikulka
Není tady
DA, jak pokračuješ v nekouření ?
Není tady
Babucha : Chces to vedet ? Opet kourim a uz pekne dlouho Ne, nejsem typek, ktery si rekne dost a prestane. ja si spis pokladam otazku PROC prestavat. Kvuli zdravi ? At ho spere pes - telo ma jit do hrobu zhuntovane. Kvuli okoli ? Kourim doma, nebo na sve zahrade, nikomu neskodim. Kvuli spolecenskym pravidlum ? Clovek meho typu kasle na spolecenska pravidla, vsak me znas
Není tady
Myslela jsem si to . Ale co, každý jsme (díky bohu) jiný a něco si prostě upřít nechceme - já třeba kávu...
Není tady
já jsem přestala kouřit 4.2. 2007 z minuty na minutu.....
kouřila jsem tři a půl roku...
byli jsme ted v hospodě si sednout párkrát...a takový ty situace...a odolávm...nedelá mi to problém....
TAK MI DRZTE PESTI díky:-))) ale stejně to je jen na mě
Není tady
hode stesti !!! musis to zvladnout! ( ja teda porad kourim,neumim zatim prestat,a doufaaaaam ze to z minuty na minutu prestani me jednou potka taky! ) drz se!!! uz jsi to vydrzela docela dlouho ! jsi sikulka!
Není tady
Adra ! Drzime pesti.
All: Ja to ani nezkousim, pokud ovsem nechci opet dokazat, ze mam pevnou vuli - na neco umrit musim a myslim, ze to bude rakovina plic, nebo selhani imunity
Není tady
Ahojky mám dotázek, kouřila jsem asi od šestnácti do devatenácti - proste celou střední a to tak dwe az pet cigaret denne, ted jsem se ze zrdravotních důvodů rozhodla prestat.jde mi to tezko kazdou minutu myslim na to ze bych si to cígo dala. mam strach z rakowiny a tak, proto prestávám, navíc mam astma takze se to taky moc neslučuje že...no a chtela jsem se was holky zeptat. wy co uz nakou dobu nekourite. jak jste na tom s wahou? kolik jste asi tak pribraly a tak? mam z toho hroznej strach. ted bude sezona plesu a ja se bojim ze budu wypadat jako hrošík=o(((díky za odpovědi.Jinak je to treti den bez cigara a fakt zlooo=o(
Není tady
squirreluska napsal(a):
Ahojky mám dotázek, kouřila jsem asi od šestnácti do devatenácti - proste celou střední a to tak dwe az pet cigaret denne, ted jsem se ze zrdravotních důvodů rozhodla prestat.jde mi to tezko kazdou minutu myslim na to ze bych si to cígo dala. mam strach z rakowiny a tak, proto prestávám, navíc mam astma takze se to taky moc neslučuje že...no a chtela jsem se was holky zeptat. wy co uz nakou dobu nekourite. jak jste na tom s wahou? kolik jste asi tak pribraly a tak? mam z toho hroznej strach. ted bude sezona plesu a ja se bojim ze budu wypadat jako hrošík=o(((díky za odpovědi.Jinak je to treti den bez cigara a fakt zlooo=o(
no já jsem nepřibrala. asi záleží na tom, jak přestaneš, ale je dobrý přestat s tím pomocí nějakýho doplňku, jako je varenkilin, nebo magnety. ono to funguje tak, že máš dojem, jako kdybys kouřila (tvoje tělo vyloučí stejný hormony). a pak to nemusíš nahrazovt - ani jídlem, ani ničím jiným...
doporučuju...
nebo náplasti s nikotinem. ale to zase ty magnety jsou míň zásah do těla...
Není tady
ahojky, no já kouřila tak 15 let. A teď už teda asi rok a půl jen elektronickou.
Postupně snižuju obsah nikotinu a chtěla bych dojít až k 0mg. Jde už hlavně o zvyk, že něco držím v ruce a potahuju.
Koukněte tady http://www.elektronickecigaretynejlevne … e-cigarety
Mi to teda pomohlo, nesmrdím, tolik si zdraví neničím a už se těším až přestanu úplně.
Babucha napsal(a):
Ahoj, chci se jen zeptat, kouříte tu někdo už více než 9 let? Míváte nějaké problémy? Já jsem si teď zakouřila a strašně mě rozbolely plíce, úplně jsem se vyděsila a začala myslet na to, co když mi opravdu už něco je... Já se na to asi vážně bodnu
Není tady