Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#876 13. 10. 2006 16:43

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

Re: Kouření

Jste to co jite je tu jiny porad...tady to je primo show..na stejne urovni jak Acko..lidi prichazeji atd..i hadky s publikem,celkem sranda...pokazde jine problemy co se resi smile....
Z ceho varim?Testoviny ,ryze,zelenina,ovoce a maso se tu da sehnat vse...bujony knor a magi take.Nakupuji vetsinou v Evropskych sekcich supermarketu..dovoz z nemecka,primoz italie,i ta Plzen se tu da sehnat smile...
koreni a mouku si nechavam posilat...mlecne vyrobky tu maji ok...
co se ingredienci na vareni tyce ty se sehnat daji.Teda ne vsechny ...
Jejich koreni je silene..koreni na pecene kure made in USA..vetsi humus jsem nejedla..hnus tongue..
tak tak...predevcirem jsem cela potesena sehnala podravku!big_smile
V NYC je i specialni cesky obchod,cesko-slovensky klub a restaurace...musim zjistit kde to vse je a ti mi pomohou i s tou moukou a tak...sehnat se tu da vse..ale musis hledat ...
co me tu dela problemy..ty jejich sladkosti jsou po*n,pecivo jakbysmet,sunka ani nemluve sad

Není tady

#877 15. 10. 2006 10:20

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, zítra jsou to dva měsíce, co nekouřím!!! Jupíííí. Nepočítám těch pár šluků, abych se ujistila, že mi to už fakt nechutná wink. A holky, velké díky patří hlavně vám, protože jste mi tu opravdu pomohly. To je pro vás
http://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif
Co vy, jak je to už dlouho, co nekouříte, ztrácím přehled.

Upravil(a) Babucha (15. 10. 2006 10:21)

Není tady

#878 15. 10. 2006 10:36

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

to je super Babu... tummenupp jsi jednička....já kdybych si tenkrát taky nezapálila tak bych už měla taky skoro 2 měsíce... nojoooooono...kdyby,kdyby...
ale 1měsíc 1týden a 1den je taky super lol wink

jen tak dál naše milá Babuško,hodě štěstí a zdraví, at to vydržíš co nejdéle.....nejlépe už napořád pussa

taky mám pro tebe:
http://www.gify.nou.cz/kv_ruze2_soubory/100.gif

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#879 15. 10. 2006 11:00

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

A mám tu něco i pro Ferdu, snda to poslouží i jako malá motivace, třeba si za ušetřené penízky něco takového pořídí: http://sirmi.ic.cz/pavouk.html vissla

Není tady

#880 15. 10. 2006 17:33

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Babucha : Jen HOLKI, jo ? wink Jinak samo, drzim pesti. Dva mesice je uz hodne, jeste 10 mesicu a jsi z toho na 50% venku.

Napisu Vam teorii o lecbe zavislosti na cemkoli, chcete ? Casove udaje, nic vic. ( berme, ciste hypoteticky, ze i zavislost na nikotinu je zavislosti, i kdyz ja mam na to opacny nazor ) Clovek na necem zavisly je po roce vyleceny na 50%. Ale pouze v pripade, ze neporusil pravidlo, nepokusit se znova "ochutnat". V pripade, ze porusil toto pravidlo, pocita se vse od data, kdy naposledy "ochutnal". Po dvou letech je to opet 50% z tech zbylych 50% a kazdym rokem to o 50% ubyva. Mozna se Vam cisla zdaji nesmyslna, ale je to urcite pravda - zeptejte se v jakemkoli krizovem centru a pokud nejsou uplne tupi, potvrdi Vam moji teorii. Nejlepe se to vsak vysvetluje na drogach.

A Babucha, ja se jmenuju Eva. Tech 5 hvezdicek to bylo ohodnoceni, ne pismenka ve jmene. 5 je maximum wink To mam o sobe vysokou minku, ze ? wink

Zdar a silu, najdes v syru ( Ementalu, mnam ) Dark Angel

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#881 15. 10. 2006 17:57

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj DA, jakých 5 hvězdiček? Nějak nerozumím...
Jo, vím, že když jsem si potáhla, měla bych vše počítat od začátku, ale já nechci wink. Pro mě je důležité, že si ta cigára nekoupím, že nedám další prachy za něco, co nechci.

Není tady

#882 16. 10. 2006 5:53

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

ahooooooooj holky...jak vy ste me chybely!!!!...tady je skoro pulnoc a pred par minutkama jsem se dopajdala z prace...travila jsem tak13,5 hodin,z toho 13 pracovala a vuuubec nejsem unavena...a aspon budou penizky $$$$ big_smile ..lidi se zblaznili wink ,hehe uz zacinaji vanocni nakupy a ta nase restaurace je v obrovskych obchodaku(to je jak nekolik brnenskych Vankovek ci Olymii...asi tak cca 5krat vetsi)... takze jsme byli uplne narvani...tak ta dlouha doba utekla taaak rychle :Dtreba jsem nejakej ten spek vybehala big_smile
hehe Babucho diky za odkaz...dnes jsme se bavili s manzou o vanocich a co chcem tak jsem si par pavoucich kousku "objednala" big_smile ..nic jineho ne a ne a neci big_smile
jinak jak jste se mely o vikendu???ja pracovne..zitra zase dalsi blaznivy den...rano zpatky do prace,pak k doktorce a jupi prvni sichta v druhe praci...z tama me stejne za chvili vyhodi jelikoz mi to prislo az moc slozite...ono se rekne za kasou..ale co toho papirovani,pocitani atd a nejake spesl systemy na ukladani penez pro lidi..no pekne zmatene..tak zmatena a vnervovana jsem nebyla ani kdyz jsem sla poprve delat do restaurace...
stranka nasi restaurace je www.rubytuesday.com ...tak se muzete mrknou jestli chcete..na menicko..samej hamburger big_smile ...je tam asi jedna jedina fotka ...techto restauraci je v celem USA hromada..je tam mam dojem i jedna jedina fotka hehehe nevim smile
no nic..jdu si chvilu cist a spat
zitra se na chvilku stavim big_smile papapa

Není tady

#883 16. 10. 2006 5:57

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

jo je tam i par fotek,kdyz si kliknete na ruzne odkazy a pak dalsi odkazy..ale fotky nic moc smile

Není tady

#884 16. 10. 2006 6:17

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel..opozdene vse nej k narozeninam smile

Není tady

#885 16. 10. 2006 7:52

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ferdo, prosim Te, ja narozky nemam. Ja si je pokazde nastavim na urcite datum, kdyz si chci udelat radost, tak si nadelim neco dobreho wink Ted me napada, jak poznate, ze uz mam narozky doopravdy ?

Jinak ta restaurace je hezka ( zvenci ), to je typicka amerika. Vis co se mi na americe nejvic libilo ? Ze jsi mohla sednout za volant kamionu, nastavit si automaticke rizeni a klidne spat. Silnice jsou tam tak rovne, ze jsi nemusela mit strach, ze pojedes blbe.

DA

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#886 16. 10. 2006 8:27

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

DA, pořád jsi neodpověděl(a) na těch 5 hvězdiček... Jinak kdy máš narozeniny nepoznáme, můžeš si do profilu napsat jakékoliv datum a libovolně jej měnit, což taky děláš big_smile
Ferdo teda ty seš pracant, máš můj obdiv. Já už taky letím, odpoledné se tu zase juknu.
Papapa.

Není tady

#887 16. 10. 2006 9:45

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Babucha : Zacatkem Ledna. Pet hvezdicek je rebus - moje jmeno. Ta Eva neni spravne.

DA

Není tady

#888 16. 10. 2006 9:58

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

No to je mi jasné, že bys tu nenapsal(a) své jméno smile

Není tady

#889 16. 10. 2006 16:09

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Tak dnes jsou to dva měsíce, jupí!!! To bude chtít asi večer oslavu wink

Upravil(a) Babucha (16. 10. 2006 16:10)

Není tady

#890 16. 10. 2006 16:14

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Babu , seš dobrá tummenupp http://www.gify.nou.cz/r_oslavy_soubory/os30.gifhttp://www.gify.nou.cz/r_oslavy_soubory/os6.gif

Já mám 1 roka půl a den tummenupp jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííígloria

Není tady

#891 16. 10. 2006 16:17

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Děkuji rodna. Ty jsi taky dobrá, jednou snad taky budu mít ten rok tummenupp

Není tady

#892 16. 10. 2006 16:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně, že budeš. Já jsem ti tam ještě připsala, že tpo uteče jako voda, ale pak jsem to smázla. Tak tady to máš znovu:
Uteče to jako voda big_smilebig_smilebig_smile
U mě už to frajeřina není,nekouřit. To jen u vás, já už jsem, doufám, z toho venku......Vy jste holky dobrý smilesmilesmile

Není tady

#893 16. 10. 2006 16:27

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

No ještě žes to smázla, ono to totiž jako voda neutíká, spíše se to táhne kapitulation. Jak jsou někdy dva měsíce strašně moc, v určitých situacích, tak u toho nekouření je to směšné, co?
Ale jsme na dobré cestě, my všechny tady, já fakt věřím, že to zvládneme!

Není tady

#894 16. 10. 2006 16:31

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Já tomu taky věřím, protože vy chcete. A to je ono....smile
Jo, když čekáš na dovču, do který ti chybí dva měsíce, to je dlouhá doba, co? A to nekouření, to taky....
Takže fakt, jak kdy, se to zdá.
No, ale zase bud ráda, že nám ten čas neběží tak rychle, ne?
Vidíš a má to i svoje plus storstark

Není tady

#895 16. 10. 2006 16:35

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

No je zvláštní, že když nechci, aby něco hezkého uběhlo, je to rázem za mnou, a když chci, aby se něco uspíšilo, plazí se to jako slimák... Jojo, tak to bývá - asi zákon schválnosti. Ale nevadí.
Hm, ale Ferda s náma s tím nekouřením nějak nespolupracuje, radši se tu už ani neobjevuje lol

Není tady

#896 16. 10. 2006 16:40

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ferda to taky zmákne styrka , jen asi na víckrát......
Ale to neva, málokdo skončil hned na poprvé smile
Já chci ještě přestat s kafem a začít cvičit. To první mi nejde a to druhý taky ne...Takže nic big_smile
Nechám si svoje špíčky a budu je maskovat tričkama vissla

Není tady

#897 16. 10. 2006 18:11

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Babucha : Chces vysvetlit proc tomu tak je ? Kdyz prestavas kourit, cas plyne pomaleji, resp. Tobe se zda ze plyne pomaleji. Je to tim, ze se objevuji bila mista v dennim rezimu, spoustu casu netravis kourenim.

DA

Není tady

#898 16. 10. 2006 20:29

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

DA, tím to není, fakt ne. Jen někdy ti přijde, že čas více letí, když nechceš, aby tomu tak bylo a naopak. Tak to prostě bývá, je to jen subjektivní pocit. To kouření mi nijak nevadí, denní režim jsem nijak nezměnila. Nevím. Ale to není podstatné.
Jinak Ferda to zvládne taky, o ní já nepochybuji!
Chys, s tou kávou... Já jsem totální závislák, chtěla bych omezit, ale moc mi to nejde. JKašlu na to, člověk musí mít nějakou tu neřest smile

Není tady

#899 16. 10. 2006 20:37

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

no zvladnu..ale kdy ? lol
jsem tu zase jen na skok..a objevuju se tu wink ..jen jsem ted pracovne vytizena
ale ze by se to alepson zobrazilo na ucte to ne big_smile Babucho ..a gratuluji
a Choys take..jste obe sikulky tummenupp

Není tady

#900 16. 10. 2006 21:29

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ferdo, dej si na čas, o nic nejde, až budeš chtít, přestaneš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí