|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, já jsem Lenka a jsem nekuřačka
.
Je mi 25, studuju posledním rokem vysokou,
mám přítele
a...
mám ráda víno...
, pivo
, kafe 
a dobrý film 
a dobrou knihu
a ...
ráda (ale málo) spím
a...
ráda jím
a...
MILUJU PODZIM!!! 
A konečně jsem se naučila používat smajlíky
(kdyby jste si náhodou nevšimly...)
Upravil(a) Babucha (12. 10. 2006 19:09)
Není tady
bré ránko cholky...no já sem teda taky o sobě něco nápísmenkuju,ale až odpoledne,ted musím letět do práce tak zatííííííííííííííííííííííííím, papapapapapaaaa
jo a přeji nádherný podzimní den 

Není tady
No Babucha, faaakt som si nevsimla, ze vies pouzivat smajlikov

ja tu uz asi poobede nebudem, tak dufam, ze si to precitam cez vikend. a inak vam tiez prajem kraaasny den. 
Není tady

babucha je Lenka ??? 
Není tady
Dark Angel, ale predstav sa aj ty, dobre? 
aby sme vedeli, s kym mame do cinenia... nepriatela treba najskor spoznat, nie?

Není tady
tak ja se teda take predstavim ve zkratce;)
Jmenuju se Tereza,je mi 22 let,pochazim z Olomouce,ale provdala jsem se do USA kde mi nechutnaaaaaaaa 
Jsem milovnikem kavicky;),dobreho jidla,hlavne ceske kuchyne;) ty jitrnicky a ovarky
,miluji zviratka,hlavne psy,kone,pavouky ,hady a ruzne jestery,teda chovam jen pavouky,mam super pejska ktery je jak moje miminko,Pollynku
.
Miluji hudbu,i sport(i kdyz dvakrat aktivni uz nejsem,od dob co jsem zacala kourit sportuju spis v hlave ),ale lina jak ves se zvednout a jit..nekdy se teda povede.
Pracuji v restauraci a od vcerejska take za kasou v obchode pro dum a zahradu v USA...prace nic moc ale jsou penizky..na hodinu vydelavam vic nez v restauraci
,chci studovat,mam 3 povolani ktera jsou mym snem, a to zachranarka(v sanitce a tak ),zubarka a kriminalni vysetrovatelka...zkoumat DNA,otisky prstu atd...tady v USA maji na to skoly tak to vyuziju
...asi si ta povolani splnim vsechny tri.Stredni na tu kriminalni vysetrovatelku,pak kurz na zachranare a nakonec po am. college zubarku :> hehe
no e zkratce to moc nebylo ale staci ne?
Není tady
jiankkkk...dneska babe zavolam a domluvim se na zitrek,jelikoz manzel musi podepsat s tou realitkou smlouvu o tom ze nas bude zastupovat...ja uz podepsala,doma vynadano nedostala;) hehe jelikoz tem pravnim kecum a jeste k tomu v ang. moc nerozumim
)))
no a take zenske reknu at zaridi prohlidku toho baracku
))...manzelovi se baracek take libi ale rekl ze jeste by chvili pockal a prosel toho vic...ze treba bysme mohli sehnat jeste lepsi za stejnou cenu atd..no nevim ja uz v duchu bydlim v tom ktery jsem vam posilala hehe...tak ja si za tim budu stat..to jsem ja..beru prvni co uvidim a nesnasim nakupovani ..takze..no uvidime..ja jsem pro ten prvni..na jine se mi ani divat nechce..
plus je to kousek od tchyne..coz by bylo super jednou tydne dojizdet..posekat tu travu,tchan je uz moc stary...82-3 a nemocny a tchyne nemuze nazada...tak na tom mi take zalezi..mit moznost dojizdet kousicek pomoct kdyz neco..plus na pristi leto..Melody(manzelova segra ) ma bazen...tak abych nemusela daleko dojizdet se slunit..ale jednou snad budeme mit bazenek svuj
))
Není tady
jinak souhlasim s tim si nekde otevrit nejake mini forum pro nase plky 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
babucha je Lenka ???
Je na tom něco zvláštního
? A Dark Angel je ...???
Není tady

babucha : Ale ne, ale libi se mi jmeno Lenka. To je OK. No, ja su ***** Muzete hadat 
DA
Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 15:23)
Není tady

Sunny : Kurna Sunny !
Tak si obcas rikam, ze jsi docela fajn a najednou koukejme - pry nepritele ! padlo nekdy jedine nslusne slovo na Tvou osobu ?
No ja se jmenuji Angelika - Markíza de Sade.
DA
Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 15:31)
Není tady
Takže jsi taky Lenka
?
Není tady
take si myslim..tak DarkAngel..s pravdou ven 
Není tady
Eeee, DA se nikdy nepřizná, chce si zachovat image "tajemné či tajemného" 
Není tady

Babucha : Spravne. Omlouvam se vsem. Vim, ze by jste to rady vedely, ale bohuzel neni to mozne prozradit. Ale na to, ze Ti je 25, umis obstojne varit.
Berte me jako Dark Angela a budete mit po starostech 
Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 15:43)
Není tady
DA, já to vědět ani nepotřebuji
A kde jsi přišla na to, že umím vařit???
Upravil(a) Babucha (13. 10. 2006 15:50)
Není tady

Babucha : A neprispivas ddo Kuchynky ? Podle meho ano 
Není tady
No to ano, ale hodně receptů mám z internetu, víš. Ne všechny recepty jsou tam z mé hlavy, ale to jsem tam psala. Vařím tak normálně, brambory, rýže a těstoviny na všechny způsoby
, to mi jde, ale třeba péct neumím, ale to mi zase nevadí, buchty apod. nejím.
Není tady

babucha : No, sladke ani ja nejim. Jen nekdy, ale hlavne jsou to ovesne vlocky, jen tak lzickou - syrove s mlekem, nebo maaximalne tak s olivovym olejem a cukrem, nebo medem. Moje nejoblibenejsi jidla jsou z Italske kuchyne. Umim pres 80 jidel jen z testovin, ale ne vsechny kuchtim. Hadej, co budu dnes varit
No Testoviny - jak jinak. Uz mam koupene oloupane rajcata a Parmezan, to bude mnamka. Budu delat spagety ( mam novou naberacku na spagety, ja jsem jak male decko nekdy, kdyz si koupim novou vec do kuchyne, pak varim jidla, kde tu vec vyuzivam )
Dark Angel.
Není tady
DA ty tajnustkarko/ri 
Není tady
holkyyy ted se divam na show....proste chlap a kazdy den jine tema..neco jak byvalo u nas Acko...no a zase je to o maminach ktere preziraji sve deti...chlapecek ma 5 let,a vahu 106 kilo!!!! na spani musi pouzivat dychaci pristroj atd..to je hruzaaaaaaa....cim ty matky mysli???
Jinak varit miluju...ale jsem teprve v zacatcich 
Není tady
DA: No všimla jsem si, že často vaříš těstoviny
. Já miluju müsli, jen tak, holé, nebo s jogurtem, nemůžu bez toho žít
. No, DA, naše diskuze se stočila jiným směrem, ale plánujeme založit klubík, tak se můžeš přidat, pokud budeš chtít.
Ferdo: To je hnus, asi to bude něco jako u nás Jste to, co jíte, to je taky občas až děsnivé...
Není tady

babucha: Urcite se pridam.
Není tady

Ferda napsal(a):
holkyyy ted se divam na show....proste chlap a kazdy den jine tema..neco jak byvalo u nas Acko...no a zase je to o maminach ktere preziraji sve deti...chlapecek ma 5 let,a vahu 106 kilo!!!! na spani musi pouzivat dychaci pristroj atd..to je hruzaaaaaaa....cim ty matky mysli???
Jinak varit miluju...ale jsem teprve v zacatcich
Ferdo, nic ve zlem, ale z ceho varis v USA ?
DA
Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 16:33)
Není tady
Můžeš se s náma pak podělit i o tvé recepty. Mizím, mějte krásný den!
Není tady