29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
choysia napsal(a):
ESKYMKA: Jo, ve vodě jsou žabky......
Byla jsem včera, půjdu dneska...co asi já budu d+ělat zítra?
se někdo má...já mám odpito na dlouho....teda aspon do té doby než doberu ATB....
Není tady
Tak co, Eskymko, vydržela jsi?
Není tady
Babucha napsal(a):
Tak co, Eskymko, vydržela jsi?
ahoj
.....držím se, držím....
a co ty??? jak pokračujes???
ja sem měla trochu krizi v noci, nejak jsem nemohla klidne spat...ale včera se přihodilo tolik věci, takže to mohlo byt čimkoliv...
a uz šetřim...hodila sem si do flašky prvniho pul sta
to zvládnem....
Není tady
ŠIKULKA!!!!!!!!
Já se taky držím.
Páni, jsme my to ale šikovné holky, co?
Není tady
Jojo...jen to vydržet zatím je to docela v poho, i když včera večer sem měla hroznou chuť si zapálit...
byla jsem zvyklá, že když mě něco naštve nebo tak, jít si zapálit, to mě vždycky trošku uklidnilo....a včera jsem nemohla, tak jsem z toho byla taková celá jakási nervózní,ale dnes už je to v poho...
Není tady
Jo, nejhorší je překonat ty zažité situace, kdy sis vždycky zakouřila. Třeba ráno, cigaretka po obědě, ke kávě, ve stresu ... Nejlepší by bylo těm situacím se vyhnout, jenže to jaksi nejde, že
Mi pomáhá žýkání, jo a taky zkouším mnout si ten ušní lalůček
Není tady
Babucha napsal(a):
Jo, nejhorší je překonat ty zažité situace, kdy sis vždycky zakouřila. Třeba ráno, cigaretka po obědě, ke kávě, ve stresu ... Nejlepší by bylo těm situacím se vyhnout, jenže to jaksi nejde, že
Mi pomáhá žýkání, jo a taky zkouším mnout si ten ušní lalůček
na to jsem úplně zapomněla....a pomáhá to????musím to taky vyzkoušet...
jj ty zažité situace: ráno ke kávičke, po dobrém obídku a pak třeba po večeři u pívečka....ajajaj....
Není tady
No dneska jsem se pohádala s přítelem a měla strašnou chuť si zakouřit, ale neudělal jsem to, radši jsem si mnula lalůček a myslím, že to fakt pomáhá
. Ale možná jsem si to jen vsugerovala.
Není tady
ty jo já úplně koukám jak se držím....přes den si na cígo ani nevzpomenu,ale večer to je horší...tak si vezmu něco do pusy a žmoulám to v puse tak dlouho dokud nejdu spát..
a co ty Babucho??? v pohodě?
kámoš mi říkal, že kritická období jsou první týden,pak 1. a 3. měsíc a 1.rok....tak sem zvědavá....
Není tady
a co ty Ferdi????vzdala jsi to nebo se pořád snažíš přestat, ale nejde to
Není tady
Já se zatím taky držím, dokonce už ani nepočítám dny, ale asi nekouřím už 13. den, no to je bomba. Přes den mám chuť spíše po obědě no a večer je to horší, zvlášť když si dám sklenku vína, to na to myslím furt .
Ale zvládneme to, jsme šikovné, no ne??
Není tady
Babucha napsal(a):
Já se zatím taky držím, dokonce už ani nepočítám dny, ale asi nekouřím už 13. den, no to je bomba. Přes den mám chuť spíše po obědě no a večer je to horší, zvlášť když si dám sklenku vína, to na to myslím furt
.
Ale zvládneme to, jsme šikovné, no ne??
určitě
můžu se zeptat odkud jsi????
Není tady
tak jsem se pokousela ale furt vyhuluju..no si rikam ze zkusim skoncit az dojedu z CR zpet do USA..takze 30.zari..a duvod?
cele ty necele 3 tydny budu s rodinou kde vetsina vyhuluje jednu za druhou a pri me nejlepsi snaze...to bych nevydrzela:(
se rika ze pokud chces prestat kourit vyvaruj se veci a mist kde jsi byl/a zvykly/a zapalit.
A ja si nedokazu predstavit sedet u tety na kave(denne!) a nezapalit si tu jednu
tak to presouvam ...krasne datum 1. rijna hehe...jdu do toho...to uz budu zpet v usa a muzu se do toho pustit...tady netravm hodne casu s nekym kdo kouri...ale s nekuraky..tak se to pokusim vydrzet..plus ma motivace(pronajem baracku) zacne byt tak nejak aktualni jak se vratim
Není tady
Ferdo to jsou výmluvy
Podívej, jak jsem přestala já : přítelem jsme se rozhodli 15.4. doma na balkoně- jediný místo, kde jsme doma kouřili
18.4. měla moje mamka 60. narozky
23.4. oslava jara s partou
=
25.4. přítelův tatka -oslava narozek
mistrovství světa v hokeji
15.5. MISTŘI !!!!!!!!
pochod Praha-Prčice .............grilování
od 13.6.týdenní vandr po vinných sklípcích
1.7. moje třicetiny
To nepočítám mezitím hospody, oslavy svátků a koncerty
Takže žádný vymlouvání
Není tady
no ja vim ze je to vymluva ale je proste tu silnou vuli nemam....u tetky budu pecena varena denne.ta kouri 40 denne,bratranec s pritelkyni to same a stryc?ten to vede....vetsinou se tam ale sleze vic rodinnych prislusniku a to se to huli ..a ja vim ze nemam vuli na to abych prestala....pokud kazdy vedle me bude kourit...vsak se rika ze pokud chces prestat tak rict lidem co kouri aby v tve pritomnosti nekourili(sem to tu nekde cetla)....to proste nikdo kvuli me neomezi... ja vim ze to nezvladnu ...takze se omezovat nebudu a zkusim az dojedu zpet,tady jsem jedina kdo kouri a s manzelem si chceme pronajmout baracek a jak dojedu tak to bude aktualni a motivovat me to ...
asi se vymlouvam..ale vim ze jak budu v CR ze to nedam...
Není tady
a máš to Ferdi ....
dostala si nabacaný od Choysie
pozor na ni!!!!!!!!!!!! a žádné výmluvy
Není tady
lol ..jo jo to oko boliiiiiiiiiii )))
no proste prestanu kourit po navsteve CR a je to
Není tady
tak 1.10. no................................
Upravil(a) choysia (26. 8. 2006 16:16)
Není tady
heheheheh jo jo :Pnebo drive,jen v pripade ze by mi nekdo usekl pracky :>
Není tady
Ferdo nevadí, hlavně že ses rozhodla k nám přidat - my na tebe počkáme
Není tady
jeee diky ))
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Ferda napsal(a):
ja kourim od 15-ti celkem dost..jeste par mesicu zpet to bylo tak 40 cigaret denne.."polepsila" jsem se na 15-20 denne a chtela bych taky prestat kourittt...se k vam pridamholky muzu??
nemůžeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
to víš že jooooo Ferdinko
![]()
čím víc nás bude, tím líp
přidá se ještě někdo?
Ahoj holky,
včera večer jsem si zapálila poslední/doufám/ cigaretu. Kouřím asi 25 let krabičku denně, ve stresu i daleko víc.
Strašně s tím chci seknout, ale mám strach, že to nevydržím. Už jsem to zkoušela několikrát a nikdy jsem to nevydržela. Tak třeba se to povede.........
Není tady
Drahá Janičko, tak vás vítáme mezi nás!!! Určitě to zvládnete, chce to jen vaši vůli a naši podporu .
Pište piště jak to jde. Můžu se zeptat, kolik vám je let?
A vydržte, nejste v tom sama!!!
Není tady