6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koupila jsem si sacek mrazene kapusty.Ovsem nikdy jsem ji jeste nedelala mam pocit ze se k ni hodi brambory a treba opeceny spekacek???Ale jak ji upravit aby byla chutna?Vysypu ze sacku a ..... ?
Není tady
na olej cibulku, troku oprait a na to kapustu, osolit, přidat česnek - s bramborem výborné, ten pekáček pokud tam musí být bych nakrájela do té kapusty
jinak jsou výborné kapustové karbanátky - budĄjen z kapusty a sójového granulátu nebo napůl s mletým masem, nebo kapusta s bramborem zapečená a posypaná sýrem ....
Není tady
jetě mne napadlo e je teď koda kupovat kapustu mraenou, je k dostání pěkná čerstvá a ńení drahá, uvařít ji není ádný problém a vlastně hned máme zeleninový vývar na polévku
Není tady
Take přidám jeden rodinný recept.Osmaím cibulku na oleji,přidám kapustu,větinou zamraenou,osolím ,opepřím,přidám kmín,asi 2 strouky česneku,suenou majoránku ,přiblině 20 dkg měkkého salámu,a nakonec nakrájené brambory.Dolejeme vodou aby se ve dusilo a kdy jsou brambory poloměkké ,zalejeme záklechtkou a a jetě chvíli dusíme.Mezitím tam hodíme Masox,nebo jinou kostku a přichutíme.Příloha je chléb.
Není tady
holky dekuji za tipy a jdu na to...
Není tady
suzy napsal(a):
holky dekuji za tipy a jdu na to...
AHOJ SUZY
dej vědět, jak ti dopadla ta kapusta
Není tady
Suzy - stejně jsi dobrá bojovnice - nezná, ale jde do toho ....a tak to má být !!!
Není tady
Jee holky vy ste me fakt potesily ze se zajimate o to jak to dopadlo.tak kapusta byla naprosto uzasna a to rikam bez zardeni.V zivote jsem ji nedelala,ale muj chlap ji jedl jeste treti den a nic jinyho nechtel.takze bojovat se fakt vyplati
Ovsem kde bych byla bez vas vime vsechny..jo jo..tam......
Není tady
jé, ty se má, e tvůj chlap jí kapustu!!!. Můj nejí ani kapustu, ani duenou mrkev, ani kedlubnu atd. atd. Jí jen kemping salát, sekanou, vepřové maso a rajskou. A buchty svojí maminky. Nějak mu zelenina nic neříká. Ani ovoce. Nevím odkud čerpá u deset let vitamíny, zřejmě z vesmíru.
Není tady
simina napsal(a):
jé, ty se má, e tvůj chlap jí kapustu!!!. Můj nejí ani kapustu, ani duenou mrkev, ani kedlubnu atd. atd. Jí jen kemping salát, sekanou, vepřové maso a rajskou. A buchty svojí maminky. Nějak mu zelenina nic neříká. Ani ovoce. Nevím odkud čerpá u deset let vitamíny, zřejmě z vesmíru.
Tak to zase ten muj zeleninu muze,ale udelala jsem cuketovy karbenatky a tech se ani nedotkl ,jeste ze ho znam a udelal jsem mu i normalni.ten kdyby vedel ze v te buchte co mu tak chutnala nebyly nastrouhany jabka ale cuketa tak me snad a to si ji tak pochvaloval a ze pry to je nejlepsi buchta co jsem kdy upekla
Není tady
suzy napsal(a):
simina napsal(a):
Tak to zase ten muj zeleninu muze,ale udelala jsem cuketovy karbenatky a tech se ani nedotkl ,jeste ze ho znam a udelal jsem mu i normalni.ten kdyby vedel ze v te buchte co mu tak chutnala nebyly nastrouhany jabka ale cuketa tak me snad a to si ji tak pochvaloval a ze pry to je nejlepsi buchta co jsem kdy upekla
to je to sladké kouzlo nevědomosti
Není tady
U jsem to četla Suzy. Jinak holky ten můj jí jen ty kapustový karbanátky. A co se týče celkově jídla tak si nevybírá a sní to co mu na stůl dám.
Upravil(a) Nikiska (24. 8. 2006 11:45)
Není tady
nesměj vědět co tam je, pak seerou vechno - doporučuju přečíst si Betty Mc Donaldovou ...
Není tady
Nikiska napsal(a):
U jsem to četla Suzy. Jinak holky ten můj jí jen ty kapustový karbanátky. A co se týče celkově jídla tak si nevybírá a sní to co mu na stůl dám.
Tak to ti gratuluju.Ten muj zase az tak vsechno nesni ale on je to "rusacek"tak neni na nejaky jidla holt zvyklej.Ale svickovou tu miluje.
Není tady
ivca napsal(a):
nesměj vědět co tam je, pak seerou vechno - doporučuju přečíst si Betty Mc Donaldovou ...
Svata pravda
Není tady
My taky rádi svíčkovou! Kdy jí dělám tak minimálně dva litry a maximální no zkrátka mám 5 litrovej papiňák tak do třičtvrtě papiňáku určitě. Můem se potom utlouct.
Není tady
Jo, jo, něco takovýho si vzpomínám: nedělejte to zas tak dobrý: muský sou stejně čuňata
plus zapečený fazole s ibikem, co nevim co je, a s majonézou a burákama a péct a to ve bude horké a vláčné :-D
Dobrá kníka
Není tady
Já natuty, kdy něčeho udělám dva litry, tak to jím jetě za týden sama, a jinak mám pocit, e mi z lednice rosto tři zadky, které stále dokola volají :mámo nic tu není!
Není tady
to je problém, kdy toho uvaří moc a dává jim to denně, tak mají kecy
vymyslela jsem to tak, jednou to mají jako novinku, pak třetí den - druhý je něco jinýho, pak to první event. i druhé dám do mrazák, oidím je nějakým polotovarem a za pár dní vydávám ona jídla z mrazáku za absolutní novinku - změna přílohy taky dělá své ....
Není tady
To má pravdu Ivčo mě toti u druhý den taky to jídlo moc nejede. Nejlepí je to fakt zamrazit a vyndat a za nějaký ten den.
Není tady
A jaký kupujete polotovary na ten druhý den? Zdá se mi to hodně drahé a navíc toho bývá málo.
Není tady
já polotovarem myslím např. rybí prsty z mrazáku, hamburgery, kuřecí nugety apod. a to vechno kupuju v akcích - včetně hralonek, take ádná drahota
klasické polotovary drahé jsou, to je fakt
Není tady
to NIkiska: mám ten syndrom dojídání hned dalí den z dětství - nic mi nelezlo tak krkem jako kýble jednoho jídla v lednici a - jez, to se musí dojíst
take moje rodina, kdyby chtěla - si mne musí váit, e jim toto peklo nepřipravuju ....
Není tady
Znovu otviram kapustove vlakno, muz mi dotahl domu dvoukiloveho macka (rozumej hlavku kapusty) a mne po karbenatcich, kapuste jako priloze a zapecene kauste s bramboru a uzeninou dosly napady. A prad ji pulka hlavky zbyva. Co s ni?
Není tady