Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 8. 2006 10:03

Daisy
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Vlasy

Ahojky, mám delší vlasy pod ramena, řídké a jemné, čím jsou delší, tím jsou konečky oslaběnější a sušší. Mohli by jste mi poradit nějakou masku na vlasy nebo zábal, se kterým máte dobrou zkušenost. Děkuji.

Není tady

#2 15. 8. 2006 10:08

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vlasy

Ahoj Daisy
Já mám taky vlasy po ramena a mám taky problémy s konečkama. Já používám olivový olej, naplácám ho na hlavu, obalím to kuchyňskou fólií a ještě zabalím do ručníku. Nechám působit tak půl hodiny, ale někde jsem tady četla, že když to necháš působit dýl, tak se nic nestane.... Poradili mi to tady, na BABINETU, takže se ještě můžeš podívat na jiné rady, když zadáš do ---HLEDAT--- slovo ---VLASY--- tak by Ti to mělo vyjet víc tipů.

Upravil(a) Lucy (15. 8. 2006 10:10)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#3 15. 8. 2006 14:15

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Moje kamarádka má hodně dlouhé, suché a barvením zničené vlasy. Kupuje si v drogerii masku na vlasy od Gliss Kur nebo Lorealu a je spokojená.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#4 15. 8. 2006 14:55

Janina24
♥♥♥----

Já si od Gliss Kuru koupila celou sadu výrobků a vlasy jsou opravdu o moc lepší.
Jinak je na vlasy prý dobrá majonéza reta

Není tady

#5 16. 8. 2006 8:16

Andy
♥♥-----

Janina24 napsal(a):

Já si od Gliss Kuru koupila celou sadu výrobků a vlasy jsou opravdu o moc lepší.
Jinak je na vlasy prý dobrá majonéza reta

Taky občas placam na vlasy majonezu (když mi zbyde), vlasy jsou pak lesklejší a hlavně konečky jsou vyživené, akorát se to trochu hůře smývá z vlasů.Kdysi mi tento recept poradila teta, ktera mela moc krasne a dlouho vlasy a nic jineho na vlasy nepoužívala.

Není tady

#6 17. 8. 2006 21:54

gymnazistka
♥♥-----

Jak dlouho tu majonézu necháváte na vlasech a jak často ji používáte?

Není tady

#7 18. 8. 2006 12:05

Andy
♥♥-----

gymnazistka napsal(a):

Jak dlouho tu majonézu necháváte na vlasech a jak často ji používáte?

Jak často ji používám záleží i na tom,jak se mi do toho chce, někdy 2x do měsíce, někdy 1x za 2 měsíce. Nejdřív si udělám culík a na ten culík to naplácám, zabalím do igelitu a ručníku, aby se to hezky zapařilo a nechám 15-30 min. působit, pak to smeju teplou vodou. Vlasy jsou potom hezky lesklé, ale je potřeba to opravdu dobře spláchnout.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí