6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen bych ráda doporučila těm, co trpí touhle nepříjemností, e nejlepí na světě je pouívat mastičku, popřípadě čípky FACTU.
Není tady
Souhlas, je opravdu super. Popř. při akutním výhřezu je dobré nechat si předepsat tabletky Detralex ( pouívá se i při léčbě křečových il), dále dodrovat důsledně hygienu po kadém vyprázdnění ( neutírat se toal. papírem, ale osprchovat a osuit ) a provádět sedací koupele v dubové kůře.
Já nevím, jak to řeit u případného druhého porodu. U prvního jsem neměla bolesti a tak spodku, jako, e mi vylezl celý konečník a já si nemohla ani lehnout, sednout a nic. Byla to hrůza. Tak přemýlím, jak tomu při druhém porodu předejít. Rozhoduju se o operaci, ale moc se mi do toho nechce. Poradíte?
Není tady
...dobrá je i indavová mast-bylinky -koupíte v lékárně cca-40,-Kč...
Není tady
Tak mně vyhřezly hemeroidy po porodu, nebolí, nekrvácí defacto o nich nevím. Jen tam jsou a já je tam nechci - co s tím???
Někde mi radili - při sprchování zamačkávat dovnitř, ale stále je to bez jakékoliv reakce.
Není tady
Gia napsal(a):
Tak mně vyhřezly hemeroidy po porodu, nebolí, nekrvácí defacto o nich nevím. Jen tam jsou a já je tam nechci - co s tím???
Někde mi radili - při sprchování zamačkávat dovnitř, ale stále je to bez jakékoliv reakce.
Gio,jedině lékaře.Pokud je má ve větím stádiu.Můu taky doporučit krém PROCTO-GLYVENOL,je pro lokální léčbu hemeroidů a pomáhá.Stojí něco kolem 90kč.
Není tady
Je tady někdo, komu hemeroidy zmizely úplně? Mně teda zůstaly dva malinkaté po porodu, a chtěla jsem po své obvoďačce, aby mi něco dala na úplné vymizení, ale říkala, e to prostě nikdy nezmizí. Operace je prý velmi komplikovaná. Nejsou pravda moc vidět, ani s tím nemám u problémy, ale jen tak z estetického hlediska jsem chtěla, aby to zmizlo.
Není tady
zdravím vechny podobně postiené a musím vás potěit, já měla před lety opravdu velké problémy, dokonce jsem si myslela e mám u konečníku nádor, ale mastičkou, čípky, koupelemi v odvaru z dubové kůry jsem se těchto problémů úplně zbavila. Také to chce hlídat, aby bylo dost vlákniny ve stravě a dodrovat pitný reim. Moná to také bylo tím, e jsem hned v začátku problémů navtívila lékaře. Ale chce to důslednost!
Není tady
Peta napsal(a):
Já nevím, jak to řeit u případného druhého porodu. U prvního jsem neměla bolesti a tak spodku, jako, e mi vylezl celý konečník a já si nemohla ani lehnout, sednout a nic. Byla to hrůza. Tak přemýlím, jak tomu při druhém porodu předejít. Rozhoduju se o operaci, ale moc se mi do toho nechce. Poradíte?
Při porodu na to upozorni sestru na sále a popros a ti podrí konečník kdy bude tlačit
Není tady