|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jen bych ráda doporučila těm, co trpí touhle nepříjemností, že nejlepší na světě je používat mastičku, popřípadě čípky FACTU.
Není tady
Souhlas, je opravdu super. Popř. při akutním výhřezu je dobré nechat si předepsat tabletky Detralex ( používá se i při léčbě křečových žil), dále dodržovat důsledně hygienu po každém vyprázdnění ( neutírat se toal. papírem, ale osprchovat a osušit ) a provádět sedací koupele v dubové kůře.
Já nevím, jak to řešit u případného druhého porodu. U prvního jsem neměla bolesti až tak spodku, jako, že mi vylezl celý konečník a já si nemohla ani lehnout, sednout a nic. Byla to hrůza. Tak přemýšlím, jak tomu při druhém porodu předejít. Rozhoduju se o operaci, ale moc se mi do toho nechce. Poradíte?
Není tady
...dobrá je i Žindavová mast-bylinky -koupíte v lékárně cca-40,-Kč...
Není tady
Tak mně vyhřezly hemeroidy po porodu, nebolí, nekrvácí defacto o nich nevím. Jen tam jsou a já je tam nechci - co s tím???
Někde mi radili - při sprchování zamačkávat dovnitř, ale stále je to bez jakékoliv reakce.
Není tady
Gia napsal(a):
Tak mně vyhřezly hemeroidy po porodu, nebolí, nekrvácí defacto o nich nevím. Jen tam jsou a já je tam nechci - co s tím???
Někde mi radili - při sprchování zamačkávat dovnitř, ale stále je to bez jakékoliv reakce.
Gio,jedině lékaře.Pokud je máš ve větším stádiu.Můžu taky doporučit krém PROCTO-GLYVENOL,je pro lokální léčbu hemeroidů a pomáhá.Stojí něco kolem 90kč. 
Není tady

Je tady někdo, komu hemeroidy zmizely úplně? Mně teda zůstaly dva malinkaté po porodu, a chtěla jsem po své obvoďačce, aby mi něco dala na úplné vymizení, ale říkala, že to prostě nikdy nezmizí. Operace je prý velmi komplikovaná. Nejsou pravda moc vidět, ani s tím nemám už problémy, ale jen tak z estetického hlediska jsem chtěla, aby to zmizlo.

Není tady
zdravím všechny podobně postižené a musím vás potěšit, já měla před lety opravdu velké problémy, dokonce jsem si myslela že mám u konečníku nádor, ale mastičkou, čípky, koupelemi v odvaru z dubové kůry jsem se těchto problémů úplně zbavila. Také to chce hlídat, aby bylo dost vlákniny ve stravě a dodržovat pitný režim. Možná to také bylo tím, že jsem hned v začátku problémů navštívila lékaře. Ale chce to důslednost!
Není tady
Peta napsal(a):
Já nevím, jak to řešit u případného druhého porodu. U prvního jsem neměla bolesti až tak spodku, jako, že mi vylezl celý konečník a já si nemohla ani lehnout, sednout a nic. Byla to hrůza. Tak přemýšlím, jak tomu při druhém porodu předejít. Rozhoduju se o operaci, ale moc se mi do toho nechce. Poradíte?
Při porodu na to upozorni sestru na sále a popros ať ti podrží konečník když budeš tlačit
Není tady