18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já pokukuju po levných kouscích. Mě přijde, e ta nabídka v kamenných prodejnách je taková nekvalitní. Já kdy se kouknu na ceny na e-shopech např. http://www.ladylove.cz/ladylove/eshop/1 … i-Abbracci . Kabelka za pár stovek a vzhled ujde. Ale jinak v těch obchodech je to takové nevím. Buď to stojí mnoho a nebo mě přijde jak kdyby to koupili někde v Rakousku, či Německu z výprodeje a prodávají to tady.
Není tady
Dámy prosím o radu, nechci zakládat novou diskusi, kdy tady podobné téma je. Konečně jsem si vybrala poslední dva kandidáty na kabelku jak na normální noení, tak i notebook. Jene teď nevím, kterou z nich. K oběma mám zhruba stejně moností, co si k ní obléct a obout, take u fakt nevím, podle čeho se rozhodnout. Miluju černou ale červená mi přijde jako skvělé zpestření..Poradíte? Líbí se vám jedna víc ne druhá? KTERÁ? Děkuji!
Není tady
Tak to je těké . Za mě asi ta čevená, černých a tmavých kabelek mám dost, navíc červená se teď nosí, nebo se to aspoň říká :-D
Není tady
Hlavně si odkaz na rozkoný obchůdeček s těmi roztomiloučkými kabelčičkami nech do soukromé zprávy.
Není tady
Tak tak. Ale jinak - ta červená je hezká.
Není tady
Dlouhodobě se vyhýbám černý barvě. A odstín týhle červený se mi líbí.
Není tady
Něco hodně podobného té červené mám. Je fakt moc pěkná, ale noas bych do ní teda fakt nervala.
Není tady
Já bych víc unosila tu červenou (k nějakemu tmavemu outfitu to bude pecka), obě jsou ale pěkné. Můu poprosit o odkaz na uvedenou kabelku? Děkuji
Není tady
miljir napsal(a):
Já bych víc unosila tu červenou (k nějakemu tmavemu outfitu to bude pecka), obě jsou ale pěkné. Můu poprosit o odkaz na uvedenou kabelku? Děkuji
To samozřejmě můe, ale jak jsem psala - v souladu s pravidly fóra jen prostřednictvím soukromé zprávy, zlato.
Není tady
asi půjdu do te červene, děkuji za rady, jsou z novakabelka, jetě mě lákala tahle odkaz smazán ale lutá je u moc velký úlet :-D a ani bych ji neměla k čemu sladit na denní noení
Upravil(a) AndreaP. (23. 10. 2017 22:10)
Není tady
ta luta je taky fajn, kazdopadne ja treba naprosto chapu ze to radsi napise sem nez odpovidat kazdemu do zprav, ja se sem treba mrknu jednou za měsíc to pak nema cenu ani odpovidat :-)
Není tady
Já zase naprosto chápu, e nechápe. Kdybys chápala, sebrala bys své klony a la prudit s reklamou jinam.
Nechtěla jsem Andreu otravovat, ale kdy jsi blbá, není zbytí.
Není tady
Podobný tip kabelek mají na differentu. Mně se třeba víc líbí zdobnějí kabelky, jako má třeba desigual, ale kadá máme jiný vkus
Není tady