6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prez net jsem si před par mesici objednala kabelku, je znackova, znacky terranova, od tehle znacky se mi kabelky opravdu libi a za vazne super cenu, na netu se toho da najit hodne kdy clovek umi.
Není tady
Také jsem spise pro objednavani věci prez net, a gor kdy to jsou kabelky nebo jiné doplnky, tam je clovek neboji jako u obleceni aby mu padla velikost. Obleceni si spise zkousim primo v obchode.
Není tady
Jo jo, doplnku se clovek bat nemusi, ale i tam mam spise rada, kdy si to v tom obchode muzu "oahat" a lepe se podivat sama. Zalezi jak co no.
Není tady
Já jsem u nakupování přes net celkem opatrná. Vdycky si raději zajdu do kamenného obchodu, kde si vechno oahám a vyzkouím, a pak se mrknu na net, kde je co nejlevnějí. Vím, e to vůči těm obchodníkům není zrovna fér, ale kdo má dnes na rozhazování...
Není tady
No a proto jsem si na netu nasla dobrou stranku, kde i ty nej znacky mají za vazne luxusni ceny.
Není tady
Holky pridam se tu do diskuze, o jakem obchode se tu bavite? Také vdy kdy něco potrebuji hledam to spise na netu zda nenajdu nejaky slevy.
Není tady
Já jsem na kabelky docela úchyl, přiznám se Větinou nakupuju v kamenných obchodech v Brně (malý obchůdek na Maliňáku nebo jeden na Kotlářské), ale poslední dobou sem tam objednám i něco z netu - přeci jen je to pohodnějí a neojednávám úplně nějaké noname značky, ze kterých bych byla potom zklamaná.
Můj poslední úlovek je tahke krásná kabelka od Toma Tailora http://www.otto-shop.cz/d-10041192781-t … taska.html ...na léto, do práce...jsem nadená, ani tak drahá nebyla na moje poměry (nechápu, proč to tam mají označeno jako "nákupní taka" nákup by se mi do ní teda neveel, ale na běné věci úplně v pohodě. jetě vám sem hodím obrázek a zajímá mě, co ná ní říkáte
Není tady
Ahojte, holky poradte strancu ci obchod kde bych sehnala originalni kousky, dekujiii
Není tady
kde bych sehnala originalni kousky
Co třeba tady http://ceskasitovka.cz/
Není tady
můe se mi někdo divit, es mi tu chyběla?
Není tady
A to vím jetě o stránkách, kde je návod na vlastní výrobu - to by byl teprve dyzajnovej origo...
Není tady
Petulis napsal(a):
Ahojte, holky poradte strancu ci obchod kde bych sehnala originalni kousky, dekujiii
Originální značkové kabelky mají na nepovolená reklama. Michael Kors, Replay, Longchamp, Tommy Hilfiger apod.
Upravil(a) AndreaP. (18. 8. 2015 13:07)
Není tady
No, tak vidím, e jedné milky nás Andrea zbavila, a u je tady druhá.
Není tady
modrovousi, ber to z tý lepí stránky - tahle přeci jen není tak agresivní a votravná (zatím ).
Není tady
Co jsem vdy hledala krasne kabelky oblibila jsem si znacku Sara Burgla, jen tak se sehnat neda a asi tuhle znacku ani neznate,ale jsou moc elegantni a to se mi presne k me praci hodi. tam kde ale nekupuji ja mají na ne aj velke slevy az 60% takze o to je to vetsi radost při koupi
Není tady
Tak tuhle znacku ani neznam, to budou nejaky luxusnejsi kabelky ne? :-)
Není tady
Milka je zjevně druh, který by přeil i dopad meteoritu, který vyhubil dinosaury. Asi to bude těma elekantníma kabelčičkama, zvlá kdy jsou v té megaslevě.
Není tady
Milka je zjevně druh, který by přeil i dopad meteoritu
Nebo aspoň její kabelinka...
Není tady
To je samozřejmě ta lepí monost.
Není tady
mikuelini napsal(a):
Kabelky si kupuji v Primark,maji vzdy nove modely a za par sestek. Kabelku typu Michael Kors bych si nikdy za nekolik tisicovek nekoupila.Bylo by mi to skoda penez.
Tak to mně by líto peněz nebylo, kdybych na to měla :-D
Není tady
Zrovna rejdím přes internet a dají se najít opravdu pěkné kusy Bagboom.cz. Láska na první pohled. Ráda bych vloila obrázek, ale nevím jak Jinak i na Zootu mají pěkné kusy.
Není tady
Maarkytka napsal(a):
Také jsem spise pro objednavani věci prez net, a gor kdy to jsou kabelky nebo jiné doplnky, tam je clovek neboji jako u obleceni aby mu padla velikost. Obleceni si spise zkousim primo v obchode.
Pak je tady jetě monost zboí vrátit do 14 dnů, bez udání důvodu. Co se občas hodí I kdy nejlepí to má asi zoot se svými výdejnami radosti, take pokud je má někdo poblí jako já, tak si objedná na pobočku a vybere si jen to, co mu sedí.
Jinak abych nebyla úplně off-topic, tak já hledám kabelky na googlu, případně sleduji katalogkabelek.cz. Jinak jak jsem řekla, nakupuji taky na zoot.cz, nebo vivantis.cz
Není tady
Já kupuju přes http://www.jings.cz/kategorie-produktu/kabelky/ Super výběr
Není tady
pěkné handmade kabelky i oblečení mají na bobu.cz
mrkněte: http://bobu.cz/
Není tady
Nala jsem skvělý portál na kabelky a jiné módní doplňky. http://www.e-zavazadla.cz/kabelky líbí se mi ty barvy a hlavně bonus ve formě opice :) Asi si udělám radost a jednou se plácnu přes kapsu :)
Není tady