27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
holky vim e to sem ani troičku nepatří ale potřebuju rychlou odpověd.. potřebuju poslat balík a potřebuju aby potovný hradil příjemce.. jak se to dělá??
Není tady
andrejko poslat na dobírku :-) zaplatí potovné ty a jako dobírku určí to potovné. Stejnak s balíkem zajde na potu tak se zeptej tam, určitě budou mít jednoduí řeení ne je to moje.
Upravil(a) pupicek (14. 8. 2006 15:04)
Není tady
pupicek napsal(a):
andrejko poslat na dobírku :-) zaplatí potovné ty a jako dobírku určí to potovné. Stejnak s balíkem zajde na potu tak se zeptej tam, určitě budou mít jednoduí řeení ne je to moje.
to je taky nápad díky
Není tady
je to andrejko myslím lutá sloenka a na balík napi do levého horního rohu slovo DOBÍRKA: Dvěstěpadesátkorunčeských takhle jsem to psávala já a bylo vdy ve v pořádku.
Na sloence pozor na slovíčkaření - adresa příjemce - je adresa vaí firmy, která obdrí doběrečnou částku
Není tady