29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky mě se líbí od Patronu kočárek Fenix F4, nemáte ho někdo??? je moc hezký
Není tady
kdyby jste měl někdo s tímto kočárkem zkušenost byla bych moc ráda....Patron Fanix F4..děkuji
Není tady
Ahoj, já mám momentálně taky jako největšího favorita Fenix F4R. Má všechno, co jsem od kočárku chtěla (alespoň teoreticky), jediná věc, jak už tu někdo psal, jsou ty plastový kolečka, kdyby byly nafukovací, tak je to 100%. Taky nevím, jestli ten plastovej čudlík na areataci předních koleček ty kolečka udrží i v horším terénu (na sněhu...) Ale zatím to vypadá, že koupímě tenhle, ještě jsem nikde nenarazila na někoho kdo by s tím měl konkrétní problém, jen pochybnosti jako já. No, neprodává se zatím moc dlouho, takže v obchodě, kde jsem se ptala, s tímhle kočárkem zatím žádnou reklamaci neřešili. Ale snad to vydrží i zmrzlý sníh.
Kdyby s ním měl někdo nějaký problém či zkušenosti, tak budu velmi ráda, když je sem napíše.
Není tady
Já teda nechci být chytrá:godlike:ale neni potom problém(vítr,slunce..)že nejde otočit přehodit rukojeť???
Já měla na malýho (4 roky zpět)Apolona a to přehazování jsme fakt využili hoooodně....
Teď mi kamarádka svěřila na chvilku hlídání jejího syna a má kočárek MUTSY a tam to taky nejde přehazovat a to slunce do očí se malýmu moc nelíbilo...tak nevím....
Ale s tímhle kočárem jsme byli spokojeni a tady po sídlišti jezdí tedy ten F4 a je fakt moooc pěkný....
Není tady
Keny mě se právě docela dost líbí ten F4, ale je nutné k tomu dokoupit korbička a to nevím jestli je dostatečně veliká na zimu.
Není tady
No, že nejde přehodit rukojeť je jasný, to přece nejde prakticky u žádného kočárku, který má přední kolečka jiný než ty zadní, to je nesmysl, aby to potom jelo velkýma kolama dopředu. Stačí, že jde nasadit obráceně sedačka, to také nejde u všech. Když hold bude svítit sluníčko, tak se to bude muset řešit naklopením korbičky, nebo slunečníkem nebo přehozením celé té korbičky, když by se šlo dlouho proti sluníčku.
Vložená taška je na mimi snad dost velká (80 cm na dýlku a 33 na šířku) a když už to bude větší mimi, tak se tam přeci ta taška dávat nemusí a samotná sedačka mi přijde velká dost, tam se vejde určitě is fusakem alespoň do roku a půl (alespoň doufám).
Není tady
Tak jestli máte na mysli F4 (bez R) - ten má všechny 4 kola asi stejný, tak máte pravdu, je tam jen otočná sedačka, u něj by mohla jít přehazovat rukojeť.
Není tady
Jak říkám mi měli ten Apolon a malej je v srpnu a vešel se tam jak s tou taškou tak ještě s klasickým zimním/ovečkouo)pytlem a šlo to i zapnout.Takže byl v tý tašce a ještě v tý ovečce a ještě zapnutý ...Nevím ale ten kočárek byl prostě supr já teď ani neřeším jaký jiný mám to vyřešený zase Patron asi i ten APOlon..perfektně peroval ,šel dobře složit vše šlo vyprat,v zimě neprofouknul a v létě perfektně větral...brzdy na obou stranách,ta moje přehazovací rokujeť,nastavitelná,perfektně se předělal na sedačku dalo se tam madlo a jelo se když jsme nechtěli boudičku tak jsme ho očesali uplně a byl i bez boudy,když si manžel položil mastný halušky na stříšku a udělal flek:mad::dumbom:tak jsme ho očesali a ono to šlo vyčistit....
no já mám jasno....
Není tady
No, apollon vypadá taky dobře, akorát na něj asi nejde nasadit ta jejich autosedačka.
Není tady
Jo tak to nevím ,protože to nějak neřešíme ,nám zůstala autosedačka po malým tu jsme kupovali vzlášť a je to cam...takže ta tam nepůjde asi určitě...
Není tady
Vcera jsem se koukala s manzelem na zephyr je nizsi luzko o 10 cm nez u apollonu, a pro mne vysokou to je na prd. Jenom onfo kterou o zephyru nepisou.
Není tady
Ahoj holky, potřebuju poradit, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Patron F4R http://www.kocarky-online.cz/p/fenix-f4r. Moc se mi líbí, dokonce jsem si ho zkoušela v prodejně a je prostě můj favorit. Jen bych ráda věděla vaše zkušenosti a nebo postřehy. Děkuju moc za radu.
Není tady