29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My už sice kočárek máme , ale jen tak nakukuju
Kočárky od Bohemia Patron se mi také líbily...
My nakonec koupily kočárek od Chicca
Dannyllo, ten Clik-clak systém u autosedaček Chicco je pouze pro nasazení na konstrukci kočárku, ne do auta. Do auta se připevňují standardně pomocí bezpečnostních pásů jako většina autosedaček.
Není tady
Romana napsal(a):
Pinky, ja rozhodne dalsi kocar kupovat nebudu. Vzali jsme neutralni barvu kocarku, aby byl popr. i pro kluka. Nemam duvod kupovat dalsi kocar. Ted budu muset jen poridit golfky, bo do MHD je ta kombinace fakt nemozna.
Pro me je ted zase "ukol" poridit Barunce brasku :-))
Diky za pochvalu, dost lidi nam rika, ze jsme si Barunku hezky namichali :-))))))))))
Kdy plánujete začít snažení ??? My jsme začali na druhém pracovat, když bylo prvnímu 16 měsíců..... druhý se narodil, když bylo malýmu 2 roky a 4 měsíce !! dalo se to zvládnout, bezva si těeď spolu rozumí....ale mazánka jsem chtěla pořád..... teď, jestli všechno klapne..bude to jako další jedináček !!!
Tak ať se Vám zadaří a kočárkům ZDAR !!! Jakékoliv značky !!!
Není tady
Pepulka napsal(a):
My už sice kočárek máme
, ale jen tak nakukuju
Dannyllo, ten Clik-clak systém u autosedaček Chicco je pouze pro nasazení na konstrukci kočárku, ne do auta. Do auta se připevňují standardně pomocí bezpečnostních pásů jako většina autosedaček.
joooo, ale já někde viděla, že v autě odsunuli přední sedajdu a nacvakli tam tu autosedačku, jejda, že by se mi to zdálo, to ne.......
Není tady
a co říkáte na kočárky deltim - docela je hezký voayger nebo tak nějak.... tak ať všechny dobře pořídíte.
Není tady
Pepulko nevím jak je to u Chicca, ale peg perego dělá autosedačky, které se zacvaknou, mají takový specielní postavec, který je přidělaný k sedačce. Moc mě mrzí že jsem to zjistila až když byly malé 3 měsíce.
Mimochodem v Praze je obchod, kde prodávají nové věci od Peg Perega a také je od svých zákazníků vezmou zpět do komise ( mají to opravdu v perfektním stavu, pan majitel je moc ochotný a dělá na prodané kočárky i servis). Mají i internetové stránky. Kouknu jestli najdu adresu. Tedy jestli máte zájem.
Není tady
Tak jsem to našla. Je to http://www.malli.cz/
kokněte ne peg perego, autosedačky a tam je to . Dokonce jednu mají v bazarových.
Není tady
Pepulka napsal(a):
My už sice kočárek máme
, ale jen tak nakukuju
Pepulko a ktery od Chicca jste poridili?
Není tady
Ty autosedačky od Chicca Synthesis se upevňují pouze pomocí pásů na 3 místech. Pak existují ještě autosedačky, jak píše Spunt, a ty mají tzv. základnu, která se do auta umístí pomocí bezpečnostních pásů a do této základny se potom autosedačka jenom zacvakává, je to daleko rychlejší manipulace (např. Auto-Fix sedačka od Chicca), ale tyto sedačky jsou i o něco dražší. My máme tu Synthesis Plus, která má navíc úložný prostor a vycpávky. Díky tomu Clik-clak systému se dá snadno nacvaknout na kočárek.
Haňule, my máme Chicco 3 tech Air, je to tříkolka a jsme s ní zatím moooc spokojení. Hlavně je dost vysoký, což my potřebujeme
Není tady
Ahoj holky, většinou už maminky
vyhrábla jsem toto téma, protože začínám řešit kočár, přestože mám ještě dost času, ale....
Mimčo se má narodit koncem srpna, tže vybírám kočár s vloženou taškou (budu ji tahat do 2.patra) a také s otočnými předními koly.
1. Dneska jsem v obchodě narazila na nový PATRON F4R, má otočná přední kola, sice né nafukovací - jaké máte s nimi zkušenosti?
A vůbec s Patronem + taškou na zimní mimčo? vejde se?
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index … =S1928Y33Y
2. a nemáte zkušenosti s TRAXX 4 kolkou + k tomu tašku na zimu?
http://www.detskydum.cz/detail.aspx?kt=1042&AD=3
Díky moc za odpovědi, není nad názory babineťaček, které to mají vyzkoušené DÍK!
Upravil(a) Andri (18. 3. 2007 9:43)
Není tady
Ahojky,
tak kočárek který sis vybrala od Patron bohemia Fenix F4 i v té kombinaci žluto-sedivý mám.. a můžu jen naspat že je SUPER...úžasný.... mám ho a opravdu si ho nemůžu vynachválit..jak píšeš má otočný přední kolečka a manipulace s tímto kočárem je opravdu super a kočárek sám o sobě je lehky.. a jsem ráda že kolečka nejsou nafukovaci protože když píchneš tak by si měla akorát starosti... opravdu.. jestli tak vřele doporučuju... Můj syn dokonce fotil pro katalog patronu a přímo i pro tento kočárek:-)
Není tady
Ahoj Veru, moc děkuju, tos mě potěšila
Psala jsem do firmy dotazy, ale nevím, kdy odepíšou. Prosímtě, ten vnitřní rozměr tašky je 85x33 cm? nebo tak nějak? vejde se tam mimčo s fusakem 4-7měsíců? A dá se rukojeť přehazovat?, díky moc!!!
Není tady
Andri napsal(a):
Ahoj Veru, moc děkuju, tos mě potěšila
Psala jsem do firmy dotazy, ale nevím, kdy odepíšou. Prosímtě, ten vnitřní rozměr tašky je 85x33 cm? nebo tak nějak? vejde se tam mimčo s fusakem 4-7měsíců? A dá se rukojeť přehazovat?, díky moc!!!
ahojky Andri,
nemusíš mít určitě strach...miminko se ti tam bude vejit..taky jsem měla a měla jsem tam i zimní fusak.... já už bohužel tu tašku nemám takže si ten rozměr nepamatuju..ale na strankách bohemia je to určitě napsany... už jsem prodala a z tohodle co jsem ti psala mám už udělanej jenom sporták... rukojet se přehazovat nedá ale rovnou si otočíš korbu jak ty chceš...
tady jsou fotečky malého, když jsem fotili pro patron http://www.jajabaja.com/honzik/ObalkaBaby2007CZ.pdf
Není tady
Verčo, fotky jsou krásný, malej je úžasnej! pamatuju, že jsem už na ně koukala
Tak to jsem ráda, na stránkách jsem ty míry nenašla, ale tak nějak to říkala prodavačka...a ta korba je super, že se dá otočit...stejně myslím, že až bude sedět, bude čumákovat po okolí a né po mě A kola tedy drží? bydlíme na náměstí a jsou tu "kočičí hlavy", tak jsem si myslela, že nafukovačky budou lepší.....ale je to jediný co na něm řeším
Já myslela, že je to kolekce 2007 - ? jak ho máte dlouho?
Není tady
Andri napsal(a):
Verčo, fotky jsou krásný, malej je úžasnej! pamatuju, že jsem už na ně koukala
![]()
Tak to jsem ráda, na stránkách jsem ty míry nenašla, ale tak nějak to říkala prodavačka...a ta korba je super, že se dá otočit...stejně myslím, že až bude sedět, bude čumákovat po okolí a né po měA kola tedy drží? bydlíme na náměstí a jsou tu "kočičí hlavy", tak jsem si myslela, že nafukovačky budou lepší.....ale je to jediný co na něm řeším
Já myslela, že je to kolekce 2007 - ? jak ho máte dlouho?
Andri, kola opravdu drží...... jezdíme různýma terénama i po kamenech..stačí když kolečka upevníš je tam takovej cvoček aby se neprotáčeli a vyjedeš úplně všechno:-)
Jinak ano kočárek je nová kolekce 2007... jelikož švagr dělá ve firmě Patron bohemia takže když byli prototipy kočárků hotovy tak se začaly fotit a tenhle vyšel a hrozně se nám líbil takže jsme ho dostali :-))) jinak ho mám od vánoc-)
Není tady
Ahoj Andri, já mám objednaný kočer od Patronu Fénix F3. Je to trojkolka bez otočného kolečka, ale pro náš terén to bude OK. Mám objednaný kočár včetně všech doplňků u autosedačky (vajíčka). Byli jsme se na něj samozřejm podívat (mám to v místě bydliště...) a i barevně a materiálově jsou kočárky super! Neboj, v naší rodině i mezi kamarádkami všechny děti odjezdily v patron. kočárkách a všechny maminy byly moc spokojený!!!
Není tady
Monči ty jsi z mělníka? kámoška si minulý týden jela pro allux a přivezla si nakonec tu hlubokou klasiku od patronu, kvůli prostoru, budou mít asi větší mimčo....
Není tady
Čekanko jsem z Mělníka. Kámošky i švagrové měly každá jiný typ a se všemi byly spokojené!! A já jsem měla celkem jasno. Tyhle kočárky se mi líbí.
Není tady
no jsem kousek od mělníka, takže si tam taky zajedu, jsem rozhodnutá pro Zephyr, trochu mám v pácu ještě ten nový deltim, ale mají blbý barvy, takže asi ten zephyr....
Není tady
Mají teď zase vylepšenou kolekci... Já jsem si nejdříve vybrala na internetu a ve skutečnosti jsem si pak zvolila jinou barvu. Tu jsem na Mělníku ještě neviděla... Už by mi měli pomalu zavolat, abychom si pro něj přijeli, tak už se těším! Zephyr je taky moc pěkný!!
Není tady
šla bych radši do klasiky hlubokýho, taky je maj moc pěkný, ale bydlím ve čtvrtým patře bez výtahu a musím mít něco malýho s taškou, trochu mě mrzí, že nemá aretováky, ale člověk asi nemůže mít všechno.... tak ať ti kočár dobře slouží
Není tady
Ahojky,ja mam take Apollon Alux....je to moc dobry kocarek,ale do vytahu v panelaku se vejde.Nevesly se ty prvni-ty byly sirsi...ale ja ho kupovala loni v cervnu a v pohode. Takze mohu jen doporucit.
Není tady