29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, poraďte: budu teď kupovat cestovní postýlku a někde jsem četla, že je daleko lepší kupovat ty, co mají černé sítko, ale nevzpomínám si proč. Nevíte, některá? Nebo dáte mi nějaký tip na značku? Díky moc.
Není tady
já teď koupila od Haucku s černou síťkou za 1490 Kč - je moc krásná - v pátek mi přišla. Černá síťka kvůli tomu, že mimi vidí přeměty kolem lépe než za bílou síťkou. Předměty jsou za bílou tmavší ale za černou jsou světlejší. Myslím, že to je i příjmenější na oči. Já teď měla půjčenou s bílou a teď mám s černou a je to fakt rozdíl
tu Hauck jsem koupila na http://www.matysek.cz/store/ dole je rovnou ta akce (levnější jsem nenašla a to jsem hledala jak se dalo)
Není tady
My teď používáme Hauck Baby Centre Plus, má taky černou síťku a ještě lůžko pro miminko (leží ve vyšší poloze, abych se nemusela ohýbat až dolů). Pořídila jsem do ní i normální matraci, aby to malá měla pohodlnější. Z boku je v kapsičce ještě síťka proti hmyzu, kolečka na popojíždění, rozepínací průlez pro větší dítě a je dost stabilní a pevná, žádný "kostitřas".
Není tady
Mám malinký dotaz - tahle cestovní postýlka je vhodná i pro mimi místo ohrádky, že by se dala postýlka využít třeba do obýváku, co vy na to? Nemůže to mimísskovi ublížit? Kamarádka má postýlku v ložnici, ta je ovšem v 1. patře, takže přemýšlím, že bych malé k narozkám tuhle postýlku koupila. Kde bych prosím našla odkaz na tu Hauck centre plus a kolik stojí? Děkuji.
Není tady
Danny - my jsme práve proto kupovali cestovní postýlku. Máme ji v obýváku. Zatím v ní Áda jen leží, ale časem bude sloužit i jako ohrádka. Ta naše má teda bílou síť, ale je jinak stabilní, s výlezem, lůžkem pro miminko, přebalovacím pultem a v rohu má ještě světýlko, vibruje (nevim na co ) a pouští se nějaká infantilní melodie. Má hodně kvalitní lůžko, tak jsme nemuseli kupovat matraci.
Je to babypoint apollo, stála 2 300 Kč
Není tady
mne se libi i od patronu, ale zkusenosti s ni teda zatim nemam , kdyz tak se podivej na www.patron-bohemia.cz, kdyz uz jsme u patronu, nemate nektera zkusensoti s kocarkem patron?
Není tady
Haňule, založím diskusi na kočárky Patron. Mě se totiž moc líbí Athos červeno-šedý.
Není tady
kamarádka má a hodně si ho chválí, mě osobně se taky dooost líbí i po konstrukční stránce, navíc česká výroba a přijatelná cena, moderní design.
Není tady
Kupovala jsem tady http://www.e-detskysvet.cz/scripts/zbozi.php?KID=28
Není tady
Ještě jsem chtěla napsat, že tu matraci jsem kupovala i přesto, že tam matrace je, ale - je to dělená sololitová deska s molitanem (aby to šlo složit do tašky), který není moc pohodlný a dobrý pro mimi. V tom zavěšeném lůžku se to dost prohýbala, tak jsem nechtěla, aby malá měla křivá zádíčka, protože jí tam mám skoro celý den. Jako ohrádka se to dá určitě použít, nicméně starší syn v ohrádce moc být nechtěl. Měla jsem velkou ohrádku Americu (dárek) a prodala jí a raději pořídila cestovku - k babičkám, na dovču, a hlavně jako 2. postýlu (dřevěná je v patře). Ale pozor, konkrétně tahle má atypický rozměr, takže jsem si atyp matraci musela nechat udělat na objednávku!
Není tady
cestovní postýlka je skvělá věc, jsme větší rodina a o víkendech se sjíždíme a jako první s tím přišla ségra, ona si tehdy pořídila tuto reklama ale ujalo se to a tak já budu kupovat určo taky, moc se mi líbi CAM Daily Plus no cena je vyšší a tak ještě čekám
Upravil(a) AndreaP. (24. 8. 2015 17:55)
Není tady
Taky se přídám k fanouškům cestovních postýlek, já mám postýlku Cam Sonno a beru ji všude kam jdeme nebo ji mám třeba v obýváku když vařím aby jsem mala prcka blíž
Není tady