18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, poraďte: budu teď kupovat cestovní postýlku a někde jsem četla, e je daleko lepí kupovat ty, co mají černé sítko, ale nevzpomínám si proč. Nevíte, některá? Nebo dáte mi nějaký tip na značku? Díky moc.
Není tady
já teď koupila od Haucku s černou síkou za 1490 Kč - je moc krásná - v pátek mi přila. Černá síka kvůli tomu, e mimi vidí přeměty kolem lépe ne za bílou síkou. Předměty jsou za bílou tmaví ale za černou jsou světlejí. Myslím, e to je i příjmenějí na oči. Já teď měla půjčenou s bílou a teď mám s černou a je to fakt rozdíl
tu Hauck jsem koupila na http://www.matysek.cz/store/ dole je rovnou ta akce (levnějí jsem nenala a to jsem hledala jak se dalo)
Není tady
My teď pouíváme Hauck Baby Centre Plus, má taky černou síku a jetě lůko pro miminko (leí ve vyí poloze, abych se nemusela ohýbat a dolů). Pořídila jsem do ní i normální matraci, aby to malá měla pohodlnějí. Z boku je v kapsičce jetě síka proti hmyzu, kolečka na popojídění, rozepínací průlez pro větí dítě a je dost stabilní a pevná, ádný "kostitřas".
Není tady
Mám malinký dotaz - tahle cestovní postýlka je vhodná i pro mimi místo ohrádky, e by se dala postýlka vyuít třeba do obýváku, co vy na to? Nemůe to mimísskovi ublíit? Kamarádka má postýlku v lonici, ta je ovem v 1. patře, take přemýlím, e bych malé k narozkám tuhle postýlku koupila. Kde bych prosím nala odkaz na tu Hauck centre plus a kolik stojí? Děkuji.
Není tady
Danny - my jsme práve proto kupovali cestovní postýlku. Máme ji v obýváku. Zatím v ní Áda jen leí, ale časem bude slouit i jako ohrádka. Ta nae má teda bílou sí, ale je jinak stabilní, s výlezem, lůkem pro miminko, přebalovacím pultem a v rohu má jetě světýlko, vibruje (nevim na co ) a poutí se nějaká infantilní melodie. Má hodně kvalitní lůko, tak jsme nemuseli kupovat matraci.
Je to babypoint apollo, stála 2 300 Kč
Není tady
mne se libi i od patronu, ale zkusenosti s ni teda zatim nemam , kdyz tak se podivej na www.patron-bohemia.cz, kdyz uz jsme u patronu, nemate nektera zkusensoti s kocarkem patron?
Není tady
Haňule, zaloím diskusi na kočárky Patron. Mě se toti moc líbí Athos červeno-edý.
Není tady
kamarádka má a hodně si ho chválí, mě osobně se taky dooost líbí i po konstrukční stránce, navíc česká výroba a přijatelná cena, moderní design.
Není tady
Kupovala jsem tady http://www.e-detskysvet.cz/scripts/zbozi.php?KID=28
Není tady
Jetě jsem chtěla napsat, e tu matraci jsem kupovala i přesto, e tam matrace je, ale - je to dělená sololitová deska s molitanem (aby to lo sloit do taky), který není moc pohodlný a dobrý pro mimi. V tom zavěeném lůku se to dost prohýbala, tak jsem nechtěla, aby malá měla křivá zádíčka, protoe jí tam mám skoro celý den. Jako ohrádka se to dá určitě pouít, nicméně starí syn v ohrádce moc být nechtěl. Měla jsem velkou ohrádku Americu (dárek) a prodala jí a raději pořídila cestovku - k babičkám, na dovču, a hlavně jako 2. postýlu (dřevěná je v patře). Ale pozor, konkrétně tahle má atypický rozměr, take jsem si atyp matraci musela nechat udělat na objednávku!
Není tady
cestovní postýlka je skvělá věc, jsme větí rodina a o víkendech se sjídíme a jako první s tím přila ségra, ona si tehdy pořídila tuto reklama ale ujalo se to a tak já budu kupovat určo taky, moc se mi líbi CAM Daily Plus no cena je vyí a tak jetě čekám
Upravil(a) AndreaP. (24. 8. 2015 17:55)
Není tady
Taky se přídám k fanoukům cestovních postýlek, já mám postýlku Cam Sonno a beru ji vude kam jdeme nebo ji mám třeba v obýváku kdy vařím aby jsem mala prcka blí
Není tady