19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Upravil(a) Taimy (30. 10. 2008 15:50)
Není tady
Spokojená jsem byla s tričky, ostatní jsem vracela.
Není tady
Já u nich nakupuji poměrně často, je fakt, e sem tam člověk něco vrátí, ale s tím se musí počítat - v obchodě si taky zkouí více věcí ne ti jedna padne... Měla jsem s nimi problém snad jednou - zásilka mi přila a měsíc po termínu - u jsem se fakt tak zlobila, e jsem myslela, e budu chtít nějaký náhrady... oni za to chudáci nemohli . Byla to chyba poty - tak i s tím musí počítat...
Ahoj, já u nich nakupuji asi 4 roky a jsem spokojena. Objednávám to jedině přes internet a za 14-18 dní to mám. Jediné co mi vadí, e sem tam je moje objednané zboí prý u vyprodané, ale 3x mi to poslali dodatečně.
Čauky
Není tady
já sem nebyla spokojená vůbec s ničím....objednala jsem si tam kdysi plavky,ale přily asi tak za +- 2 měsíce,u si nejsem přesně jistá...a jetě tuté sezonu se vytahaly!
letní aty - prostě katastrofa na obrázku vypadaly tak krásně, ale ve skutečnosti to byla jen jakási květovaná hadra,navíc jaxi divně uitá,a ten materiál- děs...
jediný co ulo tak byl bílý kostýmek, sice matro nic moc, ale taky stál myslím "jen" 600 stovek...a jetě jsem si jej musela nechat upravit....nohavice, zúit atd....
podle mě mají některý věci docela dobrý, ale zbytek to jsou jen obyč. mejdy z Polska...
OTTO apod. nikdy více!!!
Není tady
Občas jsem si objednala,ale větinou jsem to vracela. Ten materiál není toti nic moc. Plavky se mi taky hned vytahaly a triko se vytlemilo. U si neobjednávám.
Není tady
Ze vech zásilkových slueb mám s Ottem nejlepí zkuenosti.
Není tady
Ja jsem si objednala asi sest veci a VSE jsem vratila, velikost "S" byla asi jako "XXL" a material sileny......
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Ja jsem si objednala asi sest veci a VSE jsem vratila, velikost "S" byla asi jako "XXL" a material sileny......
Taky mám tuhle zkuenost. Buď je mi to velké nebo je to oproti obrázku straná kajda a nedá se to nosit. Lída
Není tady
Jsem s nimi spokojená. Poslední objednávka přila do 5ti dnů po objednání přes internet a bezva.
Otázkou je, co od toho člověk čeká. Nemůu počítat s tím, e kostým za litr bude jako stelmanna a pod.
S velikostmi mám zkuenost, e si objednávám o číslo mení, ne mám normálně (a to i u Quelle),
pokud to tedy není upnutá koile.
Není tady
Nemám dobrou zkuenost. Poslali tričko které jsem si neobjednala a po vrácení peněz za výrobek jsem 3x reklamovala vrácení peněz za potovné.U nikdy!!!!
Není tady
nakupuji u nich často, i u jiných zásilkových firem a jsem spokojená. Výjimečně jsem musela něco vyměnit, ale jinak jsem spokojená. Kdy se řídím tabulkou velikostí, vdy to vyjde. Horí je to u Magnetu. Tam jejich tabulky velikostí neodpovídají tomu co se v nich uvádí. Potřebuji větí velikosti a vude mi stačí 54-56. Jen u Magnetu ne. Tam mi i velikost 58-60 desedí.
Není tady
Velmi dekuji za Vase prispevky.
Hezky zbytek leta...
Není tady
Já u nich nakupuju u pěknou řádku let. Můu říct, e věci mají super hodně toho vydrí netrhají se nic. Ale jejich přístup k zákazníkovi je naprosto ílený mám pocit, e snad u to horí být nemůe.
Věci jsou fajn přístup katastrofa.
Já tam objednávám u několik let a jetě ani jednou jsem s tím neměla problém.Moc se neřídím vzhledem,ale sloení materiálu.Př. pokud vydíte splývavou lehoučkou sukni a není s polyesteru nedá se pak očekávat,e přijde takový materiál,který jste očekávaly.Velikosti si přizpůsobuju podle typu daného oblečení tj.kalhoty - jiná velikost ne třeba halenka.Zboí mi přilo vdy do 14 dnů.Vcelku to jde.
Upravil(a) Náka (9. 9. 2007 11:29)
Není tady
Kdysi jsem si od nich objednávala, ale kvalita nic moc... Spí odbočím, zarazilo mě, e ze známého mimibazaru jedna maminka prodává věci z otta s přirákou.. To jsem fakt čubrněla...
Není tady