|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Přeji všem dobrý večer, chtěla jsem se zeptat,kde jste trávili svojí dovolenou.To,abych měla inspiraci na příští rok.Předem děkuji Jana 
Není tady
Pobaltí! - příjemní lidé, ceny ne vyšší než v ČR, kraj nezasažený vlnou turistů a tak...
Není tady
Toskánsko. Ale doporučuji spíš na podzim či na jaře. Krajina je nám dost podobná, všude kopce, zeleno, pole, ale k tomu navíc moře. Je to pro movitější, je tam děsně, ale děsně děsně draho. Benzím 42Kč, oběd v restauraci v Careffouru - plátek masa, salát, nealko - 15€, nudle tamtéž 4,6€. Jen to víno je levnější než u nás a je báječné...
Není tady
celé léto Malta a Písek.. :-))
letos si o dovolené nechávám jen zdát.Kupujeme barák a komplet ho předěláváme a v říjnu se budeme stěhovat.
Jinak jezdíme do Chorvatska,naposledy to bylo pod Makarskou - Brist
Není tady
Ahoj, já jsem byla na Moravě - moc pěkné! A pak ve Slovenském ráji - je to hlavně pro aktivní turisty, což já jsem, takže jsem si to tam úžasně užila!!! 

Není tady
Já jezdím několik let do Primorska -Bulharsko nehledám přepych tak jsem spokojená a hlavně je tam nudíkpláž což v Egyptě,Tunisu a jinde není a mě vadí být hnědobílá.
Není tady
Egypt a Jeseníky... :-)))
Není tady
Maďarsko, Hajduszoboszlo - největší termální lázne s akvaparkem.Ceny tak jak u nás i něco levnější.Bylo tam opravdu super.
Není tady
My letos byli jen koousek od kutný Hory, ale bylo to vynikající. Kutná Hora je nádherná, v okolí je zámek kačina, Žleby, ten je moc nádherný, teď se tam točila pohádka Šípková Růženka. Bydleli jsme v chalupě, kde pan majitel je myslivec, u domku je velikánská obora s daňky, muflony, srny, jelenem, divočáky. pro děti ideální, velikánská zahrada u toho. Moc krásný
Není tady
Za 3 dny vyrážíme opět jako každý rok do Chorvatska. A v červenci jsme byli na Mácháči v RZ Lenka-super.
Není tady
Hlavně nejezdi do Libuně u Jičína- penzion Bílý dům!!!
Místo penzionu nás čekala ubytovna- holopokoj - skříň a postele, kuchyňka s plesnivouo lednicí. Zaplacená polopenze?
Napřed vyrukovali, že co bude stát víc jak 60,-Kč, to si musíme doplatit a nic nestálo 60,-Kč.
Místo zvláštního místa pro hosty jsme stáli bezradně v hospodě, kde ustolů nebyly židle, kuchař ožralý, no hrůza.
ALe jinak jsou Jižní Čechy krásné.
Není tady
Holky, které už můžete posoudit-je lepší Tunisko, nebo Egypt? Já byla v Tunisku.
Není tady
Darja 70 - Možná ses jen přepsala, ale Jičín není v jižních Čechách.
Jinak naše rodina - Lipno - Lojzovy Paseky .Paráda. A chytli jsme ten poslední krásný červencový týden.
Darja70 napsal(a):
Hlavně nejezdi do Libuně u Jičína- penzion Bílý dům!!!
Místo penzionu nás čekala ubytovna- holopokoj - skříň a postele, kuchyňka s plesnivouo lednicí. Zaplacená polopenze?
Napřed vyrukovali, že co bude stát víc jak 60,-Kč, to si musíme doplatit a nic nestálo 60,-Kč.
Místo zvláštního místa pro hosty jsme stáli bezradně v hospodě, kde ustolů nebyly židle, kuchař ožralý, no hrůza.
ALe jinak jsou Jižní Čechy krásné.
Není tady
Po bouracce na motorce jsme stravili dovcu doma:( Nikomu nedoporucuju.
Není tady