29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já pro tyhle případy mám vždy u sebe 5Prevemax, který si hned vezmu když na mě něco leze. Je skvělý při prvních příznacích chřipky a nachlazení, snadno se užívá a navíc je za dobrou cenu. Vždy mě znovu nastartuje.
Není tady
Já jsem loni brala na imunitu přírodní houby, jmenuje se to Houbové Quarteto a zatím mi zabírá, tak letos pokračuju
Není tady
ahoj,
no mě se spíš vyplatilo se zaměřit na posilování imunity dlouhodobě, snažím se otužovat sprchováním a běhat. Ale kámoška, která se hodně věnuje lékárně i bylinkám, mi poradila doplňky stravy, které obsahují hlívu ústřičnou a echinaceu ideálně v kombinaci s vitamínem C, takže mám na podzim připraven glucamedic. Kamila
Není tady
Já mám své zbraně proti chřipce a nachlazení připravené. Strouhám si čerstvý zázvor do čaje a ještě do toho beru echinaceové kapky od Imunitu. Doporučili mi je v lékárně na posílení imunity, protože jsou z kořene echinacei, který je na imunitu nejúčinnější. Dělám to tak už tři roky a statečně podzimním chřipkám odolávám.
Není tady
Uá, cibulové ponožky no to musí být masakr po celé noci na nohou. Myslím, že to by mi manžel raději vyskočil z okna :-D My tyhle chřipky a podobně řešíme stopbacilem, sirupem. Cibuli jsem svého času taky zkoušela, tu rozmačkanou s cukrem, ale děti mě to nechtěly.
A upřímně nevím, jestli se do ponožek plných cibule někdy odhodlám
)
Není tady
Tak do ponožek by mě taky nikdo nedostal Je těžké do mě dostat něco hořkého a podobné chutě, z internetu jsem narazila na Prevemax, který je na posílení imunity a jeho chuť si mě dostala! Mohla jsem ho užívat zárověň s antibiotiky a když jsem byla slabá a unavená, tak mi taky pomohl.
Není tady
Vyzkoušej NEPOVOLENÁ REKLAMA, je super!! Při nachlazení mi zachvilku pomohl a je bylinkový, takže mi i chutnal. Navíc je v granulkách, takže nemusíš čekat jako u klasického čaje na vyluhování.
Není tady
Taky ho mám vyzkoušený a chválím. Nikdy jsem nepila nic přírodního, jen chemii a jsem ráda, že jsem ho objevila.
Není tady
Tak to já nedám dopustit na čaj s nastrouhaným zázvorem .-)) Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla na tu pálivou chuť, ale je to můj osvědčený lék .-)
Není tady
Ještě jsem teď načetla, že zázvor je dobrý i na průdušky a zahlenění. Psali to v lednové Dietě. Je tam i info o medu a česneku a jejich účincích na nachlazení. Tak kdo je spíš na tu přírodní léčbu, snad tahle kombinace pomůže. My zázvorujeme už třetí den, mamka chytla nějakou parádní virózu.-)))
Není tady
Výborný je ajurvedský čaj Samahan ze Srí Lanky, a čínské čaje Yin Qiao Jiedu Keli 10x15g a Banlangen (Boryt barvířský).
Upravil(a) Vějířovka (17. 1. 2013 13:50)
Není tady
Narazila jsem na oscillococcinum - je to nějaká homeopatie údajně na chřipku a virózy, máte s tím někdo nějakou zkušenost? Jsem kapku skeptická, ale každoroční chřipka mě už fakt nebaví
Není tady
Dobrý den,chci se zeptat.co proti nafouknutemu brichu? kdyz ani nepomaha projimadlo atd.. dekuji za odpoved
Není tady
Holky mi jako jeden z mála během takové chvilky pomohl HermalMed hot drink! Coldrex jsem taky kdysi pila, ale pak mi to lezlo i ušima! Diovnjá chuť, hodn peněz a účinky? Žádné! Tady ten je přírodní a i chuťově je úplně o něčem jiném. A hlavně me zachránil Takže příště už jdu na jistotu.
Není tady
Ahoj holky,
my máme doma s rodinou neustále zadělaný v lednici lék proti nachlazení angíně atp...
Do sklenice nakrájíme zázvor, přidáme celý citron a zalijeme medem. Necháme v lednici týden až dva odležet. Potom stačí jednu lžíci do hrníčku zalít vodou a jste fit a zdrávy.
Není tady
Ahoj, jiz 4dny mam vysoke teploty. Pobiram Antibiotikum, dnes zacala teplota trochu klesat. Moje otazka je, mohu Antibiotikum konbinovat s Paracetamol proti horecce? Diky za rady
Není tady
já zkusila Virostop, na první příznaky nachlazení a chřipky naprosto suprový, zabírá rychle. kámoška prý zkoušela i když se nemoc už rozjela a taky jí to pomohlo..no holt bylinky
Není tady
Můj známý mi doporučil teplou vodu se lžičkou jablečného octa, lžicí medu a špetkou kurkumy. Popíjet během dne. Kurkuma působí podobně jako ATB. Také je možno teplou vodu s medem, zázvorem a citronem. Je důležité zvýšit dávky vit. C se zinkem až 4 násobě. Přeji brzké uzdravení!
Není tady
Na nachlazení a hlavně na tu hnusnou rýmnu mě pomohly pastilky Herbalmed. Jsem s nimi spokojená a to už delší dobu a hlavně jsou přírodní, takže paráda
Není tady
Karolik12 napsal(a):
Na nachlazení a hlavně na tu hnusnou rýmnu mě pomohly pastilky Herbalmed. Jsem s nimi spokojená a to už delší dobu a hlavně jsou přírodní, takže paráda
Já myslela, že jsi nepříčetně zdravá díky užívání kapek z echinacei. A ty máš zatím hnusnou rýmu a nachlazení.
Máš v těch reklamách už asi trochu chaozzz, co, děvenko?
Není tady
Našla jsem pár babských rad na nachlazení http://www.medicin.cz/babske-rady/babsk … nachlazeni
Co myslíte, funguje to?
Není tady
diky za super tip! určite skusim ... inak je milujem bylinky, homeopatiu a vitaminy. Najmä bylinky a vitamíny používam ako prevenciu a vitaminy užívam pravidelne. dokonca som teraz už aj na vianoce ponakupovala u humamedixu vitaminy pre celu rodinu
Není tady
Ženy jáí taky upřednostňuji přírodní pomocníky na léčbu nemocí!!!Takže cibulový sirup na kašel , vincentka na rýmu, elixír ze zázvoru, citronu medu a skořice jako prevenci nasazuji každý podzim, je vlastní výroby s co ještě každoričně nasazuji celé rodině je Biopron od Valosunu, je to jediná věc kterou teda kupuju, ale zase objednávám přes web kde mají super slevu pro registrované 30 procent a tak udělám vždycky jednou za rok zásobu a musím zaťukat ale zatím bez problémů, už 3 roky jsme neměli nikdo antibiotika!A čewsnek je taky skvělej, manžel ho normálně přikusuje k jídlům, ale mě dšlá zle na žaludek...
Není tady