29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už jsem to tady kdysi popisovala. Jde o tzv. ,,Cibulové ponožky", které s úspěchem ordinuji všem členům rodiny, kamarádky okamžitě při počínajících problémech strouhají cibuli...
Oloupeme asi 4-5 cibulí(větších) a najemno nasekáme (hrubě rozmixujeme). Pak nacpeme tuto hmotu do ponožek tak, aby pokryla celé šlapky. Navlečeme na nohy, na to ještě jedny hrubé ponožky (můžete použít mezi ponožky i mikroten.sáček.) Navlékáme až když jdeme spát, nemělo by se v tom už chodit, a necháme přes noc. Je dobré to ještě v posteli trochu celé nahřát teplým termoforem, aby se uvolnily silice a lépe pronikly do chodidel (reflexních zon). Ráno opatrně ve vaně sejmeme a nohy osprchujeme.
Až na velké vyjímky, budete ráno bez horeček, nemoc bude lehčí a nachlazení menší!
Vytahuje to totiž veškeré nemoci a toxiny z těla. Na mou tříletou dceru to funguje naprosto úžasně a bez chemie!
Není tady
Jo, cibule je na všechno
Oboje mám vyzkoušený.............................
Protože nemám ráda prášky, tak tyhle rady hodně využívám....Na všechno možný.................
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Na bolest v krku
Větší cibulii nastrouháme, rozprostřeme na kus látky, přiložíme na krk a ovážeme ručníkem. Úleva se dostaví po několika hodinách. Zábal se může opakovat několikrát denně.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Na angínu:
150g tvarohu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, šťáva z 1 citronu, 1 lžíce heřmánku
Heřmánekk spaříme, na 5 minut. Pak přidáme k tvarohu spolu s pokrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a citronovou šťávou. Vše utřeme, rozetřeme na plátýnko a přikládáme na krk na 2 hodiny denně asi 3-4 dny.....
Není tady
na nachlazení můžu také doporučit cibulovou šťávu s medem - vymačkat z cibule co nejvíc šťávy (třeba ji nakrájet a pak promačkat přes plátýnko) a do toho trochu medu - je to hnus, ale pomáhá stačí toho štamprle
Není tady
Ahojky, co by jste doporučili mě, už si nevím rady co s tím. 14 dní už nemluvím, tedy chraptím a mám hrozný kažel. Ze začátku jsem měla 40 teploty, po týdnu jsem je dostala dolu, ale chrapot a kašel stále odolávají. Poraďte prosím co s tím. Děkuji
Upravil(a) Kralka (20. 10. 2006 8:56)
Není tady
choysia: ale na krk se nesmí dávat přímo cibule (teda na kůži)! Můžeš, ale musíš si trošku natřít krk lehce krémem, nebo olejíčkem!
Není tady
ja som si večer dala cibuľové ponožky, ale tak to voňalo a stále vonia, že som nemohla spať ani ja, ani muž, ani pes . o 11tej som to vzdala a vyzula to. tak mi treba, som chorá furt a viac ako včera
dám si to radšej cez víkend cez deň
Není tady
Taky na mně neco leze - dala jsem si zatím paralen... Na ponožky nemám odvahu
Není tady
Co me a cely nasi rodine vzdycky zabira je zazvor. Staci oloupat tak 2-3 cm zazvoru, povarit a nechat chvilku odstat a vypit odvar, zabira stoprocentne na nastydnuti, bolesti v krku, zanet prudusek.., pri potizich se da pit 3-4 denne, preventivne staci 1 denne.
Není tady
Bože-ale jak je to hnusný....
Není tady
Adriana: Měla jsi to vydržet, druhý den by jsi byla fit. Přes den to fakt nejde, nemůžeš na té kaši chodit!
Není tady
Koloidní stříbro-ničí to viry,bakterie a podobné potvory v těle.
Není tady
mně se na imunitu báječně osvědčil curenzym.
Není tady
AHoj, ja teda uzivam echinaceove kapky a kdyz na me neco leze nedam dopustit na Preventan. Da se mimo jine uzivat i v tehu (krome 1.trimestru) a pri kojeni.
Není tady
na imunitu mám zcela osvědčený výtažek ze žraločích jater..žralok je velmi odolný organismus a netrpí těmito chorobami...od té doby jsem nebyla nemocná...výborný i pro děti, ty si ty malé průhledné kapsličky i sami vyžaduji! navíc můžete dostávat výrobky zdarma, být za své nákupy placeni a mnoho dalšího..nepovolená reklama
Upravil(a) tina (1. 3. 2011 14:52)
Není tady
Trápí Vaše děti časté nachlazení, kašel, rýma? Podpořte jejich IMUNITU přírodním produktem OK Alfa+. Můj synovec byl často nemocný a zameškával ve škole. Co užívá OK Alfu+ je bez problémů. Pokud máte zájem, ráda poradím.Vlasta.Fucikova@seznam.cz nez.obch.par 03-000334
Není tady
Mně pomáhají kapky echinacey a pravidelné pití zeleného čaje se zázvorem a citronem.
Není tady
Taky jsem kdysi užívala preventan, ale když na podzim přišlo první nachlazení doporučili mi v lékárně PreveMax a ten mi připadá ještě lepší nebo teda určitě rychleji zabírá.
Není tady
Na posílení imunity a nachlazení je dobrá Vincentka, která díky solím umožňuje rozpouštění hlenů v dýchacích cestách, žaludku a střevech, čímž pročišťuje organismus. Při rýmě a kašli regeneruje vnitřní prostředí člověka a je zdrojem důležitých minerálů, které tělo při vysokých teplotách ztrácí. K dostání je kromě minerální vody i nosní sprej (také ve verzi Junior pro děti), pastilky a sirup, vše přírodní produkty.
Není tady
Holky, pomáhá koloidní stříbro.
Není tady
Ja uzivam hlivu ustricnou s rakytnikovym olejem (ktery zesiluje a rozsiruje ucinek hlivy) uz nekolik let (pokud je treba) a jsem moc spokojena. Na imunitu pusobi skvele, mohu jen doporucit! Navic je vynikajici pro pravielne vymesovani! Da se koupit v lekarnach a nebo na internetu: http://www.vegi.cz/cz/produkt/hliva_ust … vym_olejem
Není tady
Jak vyzrát na chřipku, zda-li pomáhají potravinové doplňky či klasická léčba a jakou roli při léčení chřipkových onemocnění hraje zvýšená teplota se mj. dozvíte v článku.
Není tady
Doplňky stravy i potraviny vhodné na posílení imunity... tyto produkty mohou pomáhat, ale my se to za chvíli nemusíme vůbec na obalech produktů dozvědět a tyto informace zde budou zcela zakázány... Zase nějaký výmysl EU...Holandsko už vytvořilo celoevropskou petici...více informací v češtině je zde http://www.sup.nl/petition/ts.php já se teda připojila...jo, chce to ale vyplnit bez diakritiky...
Není tady
Jak se jmenuje ten doplněk z lékárny s beta-glukany? Imuno..něco..každopádně to obsahuje beta-glukany, vitamin C a ještě nějaké látky, které perfektně zabírají v počátcích nemoci. Poraďte s tím názvem, nemůžu si vzpomenout
Není tady
Jinak mě vždycky vysvobodila klasika - horké čaje, pak zchladit, přidat citron a nastrouhaný čerstvý zázvor a na krk vincentka.
Není tady
Laktobacily,vitamín C a česnek.
Upravil(a) Ziki (14. 5. 2012 23:25)
Není tady