14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Dáváte do čisté rybízové ávy, bez přidání vody, kys.citronovou?Mě připadá rybíz kyselý sám o sobě dost.
Není tady
Aneri napsal(a):
http://www.konzervace.info/rybiz.htm
Díky za odkaz, ale ten jsem si protudovala jetě před trháním rybízu.Mě spí zajímaly nějaké osobní zkuenosti, protoe jsem se letos dostala z paneláku do baráku a s konzervací "plodů naich zahrad" nemám moc zkueností.
Ty recepty jsou hezký je jich na netu milion,ale nikde není psané, e jsou taky vyzkouené.Já jsem předělávala sirup z kopřiv a třeňovou marmeládu,jedno bylo přeslazené a druhé mělo vysoký obsah kyseliny citr.
Take nějaké vámi vyzkouené a doporučené recepty by nebyly?Pěkně prosím,smutně koukám....
Není tady
He, přidávám kyselinu, nebo i nějaký konzervační prostředek, protoe by áva začala kvasit .....to vechno se neučí, já dělám téměř ve od oka.....ale i kdy se něco nepodaří - tak to vyuiju jinak, přeslazenou marmeládu zamontuju do koláčků, nebo nějaké buchty a co je kyselé - přisladím....to půjde....
Není tady