29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se hlásím mezi astmatiky.
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale astma jue jen následek neléčených infektů ! Ty kortokoidy jsou tragické, nadělají více škody, jak užitku! Chce to nechat si udělat infekty a léčit je...pak přejde i astma.
Upravil(a) Aneri (26. 2. 2008 22:20)
Není tady
Kdo jste se dostal úspěšně z Astmatu a co Vám pomáhá?
Vždycky když se mi to rozjede. (mám středně těžké astma (nyní 6 let)...když jsou dušnosti častější, tak dostanu od lékaře antibiotika a kortikoidy/Prednison). tak ty kortikoidy někdy i 4x do roka - tablety cca na 2 týdny. Jinak seretide disk.
Pomůže to jen na chvíli a jasem tam kde jsem byla. Vím , že je to hodně psychické.
Co ta reinkarnace? myslím, že mne také hodně tíží vztahy . jak už tu někdo psal.... matka- rodiče a já.
Upravil(a) Kerrin (2. 2. 2009 22:10)
Není tady
kerrin: nedostala jsem se z toho, jen mívám pauzy, kdy o něm ani nevím, ale jak jsem trochu pod tlakem, tak se mi astma objeví. když jsem ok, trochu švindluji s léky, nechci to brát pořád. jak je mi zle, beru poctivě momentálně zkouším homeopatika a moc to chválím...
Není tady
a co máš za Homeopatika?
Není tady
příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí
Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:26)
Není tady
Astma je vyléčitelné jen dodáním minerálů do výživy. Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni příčinu astmatu neznají, ale vesele předepisují léky jako jsou kortikoidy, které jen tlumí příznaky, ale astma nikdy zcela nevyléčí. Nic se tím nezmění a vy s tím podle nich musíte žít. Přitom skutečná příčina astmatu je známa. Je to nedostatek určitých minerálů v těle způsobující nadprodukci histaminu a bronchiální spasmy. Čili příčina je ve výživě a proto jen úpravou výživy se dá astma trvale vyléčit. Používám přístroj, který změří, kolik pro zdraví důležitých minerálů a vitamínů v těle máte a také kterých konkrétně máte nedostatek. Tělo si samo neumí minerály vytvořit. Existuje přímá souvislost mezi nedostatkem minerálů v těle a konkrétními nemocemi. U astmatu je tato souvislost naprosto zřejmá a prokazatelná.
Upravil(a) AndreaP. (4. 2. 2015 16:54)
Není tady
Vladimíre a Andreo,
tato zpráva mě moc potěšila, díky.
Není tady
Dobrý den, při léčbě astmatu je nejlepší odstranit všechno, co vás zahleňuje. Takové potraviny jsou například maso, mléko a mléčné výrobky nebo taky brambory a lepek. Může se to zdát nemožné, ale všechno se to dá bez omezování nahradit, stačí být trošku kreativní. Například pšenici můžete vyměnit za pohanku, já jsem si ji v poslední době hrozně oblíbila, takže už ji kupuji po velkých, výhodnějších baleních, a to konkrétně tady - odkaz smazán. Mají to navíc v super obalech, které jsou úplně uzavřít, takže se vám nic nesype a nemusíte se bát, že vám to zvlhne
Upravil(a) AndreaP. (5. 6. 2017 16:38)
Není tady
Například pšenici můžete vyměnit za pohanku
Doteď jsem netušila, že slepice mají astma...
Není tady