19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
holky díky za radu...
jaké pouíváte ty cviky na krční páteř? mohou to být tyto?
http://www.cvicime.cz/cviceni-praha-200 … rie_a.html
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
holky díky za radu...
jaké pouíváte ty cviky na krční páteř? mohou to být tyto?
http://www.cvicime.cz/cviceni-praha-200 … rie_a.html
Jo to jsou přesně ony. KROMĚ toho záklonu, ten NE.
Není tady
Já taky mám tyto cviky
Není tady
tak jsem se docetla ze co se tyce piskani a zalehnuti v usich...muze byt vinou antikoncepce,ktera pusobi spatne na krevni obeh,takze pokud krevni obeh neni jak ma byt,muze to mit za nasledky tyto problemy..
je pravda ze zalehnuti usi naskocilo az sem zacala brat antikoncepci kterou ted beru..no nevim..zkousim zinek ale zatim furt stejne ...nmo jo beru ty vitaminy jen par dni
Není tady
Ferda napsal(a):
tak jsem se docetla ze co se tyce piskani a zalehnuti v usich...muze byt vinou antikoncepce,ktera pusobi spatne na krevni obeh,takze pokud krevni obeh neni jak ma byt,muze to mit za nasledky tyto problemy..
je pravda ze zalehnuti usi naskocilo az sem zacala brat antikoncepci kterou ted beru..no nevim..zkousim zinek ale zatim furt stejne...nmo jo beru ty vitaminy jen par dni
jestli se to vztahuje i na to pískání tak HA to u mě nebude....neberu ji
"pes bude zakopán někde jinde"
Není tady
vztahuje...a jak rikas...pes bude u tebe zakopan nekde jinde..buh vi
asi by fakt bylo nej jit k lekari
Není tady
Já jsem to zrovna chtěla napsat, e to taky můe být od krční páteře. Nebo taky od temporomandibulárního kloubu (omlouvám se, ale vůbec nevím, jak je to česky) - je to ten kloubek, kdy spodní čelist nasedá na spánkovou kost (před uchem). A to je zase spojený kruh, protoe tento kloubek můe zlobit právě při potíích s páteří.
Není tady
Mě řekli na uním, e to mohu mít o bubnů, jsem muzikant.
Není tady
tim chces rict ze to muzu mit i od hlasite hudby?no potes:D ...jeste kdyz posloucham hard rock a heavy metal...no to se potichu poslouchat neda
Není tady
janica napsal(a):
Vichni tu píete jen o ORL, ale ESKYMKO, já měla stejný problém - z ničeho nic mi zalehlo v uích, pak mi tam pískalo, slyela jsem jakoby takový buení či tepání. Chodila jsem s tím na uní dosti dlouho, na nic nepřili a nakonec mě poslali na neurologii, zda nemám něco zablokovaného.
BYLO TO OD ZABLOKOVANÉ KRČNÍ PÁTEŘE!!!
Chodila jsem nějaký čas na rehabilitaci a potom to úplně přestalo. Snaila jsem se cvičit i nadále, jene ví jak to je.... a teď kdy mi občas zase začne pískat v uchu, okamitě si nasadím to uvolňovací cvičení a hned je to pryč.
taky jsem mela zablok. krcni pater, ja to teda nepoznala vubec, na rehab. jsem byla,ale nic se nezmenilo:(
Není tady
Tak mě zaujala vae diskuse(i kdy se starím datem), e se přidávám!
Já mám toti stejný problém!
Píská mi v uích dlouho a stupnuje se to! Vyetřená sem byla nesčetněkrát! hůř slyím na obě ui. Naslouchadlo pro mě ádný neexistuje! Mám dědinou vadu a to nejen sluchu, alei zraku!
To pískání se mi "spustí" během dopoledne a přestane a zase usnu! někdy(tak 2krát týdně to dá pokoj!
Byla sem několikrát na infuzích, ktrrý mě nijak nepomohly, ale prý se to tím zastaví! no mě néé. Infuzní látka, ale roziřuje cévy a to je plus.
Jediný co sem zaregistrovala co mi za ty léta pomáhá(je mi 35let mimochodem) je uívání multivitaminových přípravků!!!Opravdu, mám to vyzkouený!
Ted sem je chvíli přestala brát a zas mi píská....je to kolotoč, ale snaím se na to nemyslet a kdy není úplný ticho, tak to neregistruju!
Mu mi říkal, at jdu zas na infuze, ale vidím v tom akorát ztrátu času, no nevím!
Jediný, co mě vadí a moc je zaměstnání, protoe v něm je sluch potřeba ze veho nejvíc! Vate si ho!!!
Není tady
Mirus,tak to jsem na tom podobne,mi zase HUčí na prave strane,jako kdyz tepe tep tak v tom rytmu mi huci za uchem,nekdy vice,nekdy mene,nekdy mam klid i par dni,trapi me to uz 2 rokem,taky jsem mela ruzna vysetreni+rehabky,a nic nepomohlo.Nekdy mi zabere kdyz zacnu zhluboka dychat-tak se to utlumi.Ale ja mam v praci klid,je tam rusno,tak me to moc neotravuje,nejhorsi je to vecer kdyz jdu spat.Nastesti nemam problem s usinanim,a nekdy kdyz jsem doma tak me to trapi cely den,ale clovek si zvykne.Smirila sem se s tim ze to mam asi chronicky,zacalo mi to po jedny silny ryme.Tak se mi tam asi neco-podelalo.Mozna by mi to zjistili operaci.Ale to neni nic pro mne!Ale to piskani musi byt snad este horsi nez huceni.Tak pevne nervy a at te to moc netrapi.
Není tady
Ahoj - radost z toho nemám - ale taky se přidám: Byli jsme na dovolené, oknem jsme večer při usínání
poslouchali cvrčení cvrčků na louce za chatou...
Vrátili jsme se domů ... a v levém uchu slyím pořád cvrčky !!! - tedy spí takový vysoký tón podobný tomu
cvrkotu... (občas na to zapomenu, ale trvá vlastně pořád, od rána do večera).
I navtívil jsem lékaře, kontrola tlaku OK - take pak na ORL ... tam mi objevili jakési výrustky
ve zvukovodu, prý je vidět sotva polovina bubínku a taky bílo v krku ... paní doktorka mi napsala
kloktadlo a antibiotika! a nějaké práky na lepí prokrvení zvukovodu a kapky s kortikoidy do ucha.
Po dvou dnech léčby zatím ádné zlepení ... ... ale jak tady čtu, e to můe souviset s tou krční páteří ... tak
tak s tou mám potíe také - před cca 10 lety mi při blbnutí v bazénu kluk kubnul s hlavou - ruplo mi v krku,
bohuel jsem to tehdy nechal být a neřeil jsem to...
Pak po několika letech ani na rentgenu nic nenalezli. V krční páteři mi ale pobolívá často dodnes...
Take zkusím nějaké ty cviky, moná sehnat nějakou rehabilitaci, uvidíme. - Ozvu se, jak to pokračuje.
Není tady