|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2
Moc vas vsechny zdravim. A musim se pochlubit,ze jsme to vsechno zvladli. Porod jsem mela opravdu neplanovany ale museli mi 4.7 potom co jsem prijela do porodnice s krecema v brise a s tim ze jsem nemohla dychat a tlakem 250/150 ,okamzite prerusit tehotenstvi byla jsem 34+3 a doktor rikal,ze jestli se tak okamzite nestane,umzu ja i me dite,to byl sok. mela jsem dle indikace (diagnozy) Preeklampsia tarda, HELLP SYNDROM incip., na otazku co to znamena,rekl dr. znamena to ze vase telo nezvlada tehotenstvi a prestavaji vam fungovat jatra a ledviny a jste chudokrevna !
Udelali mi cisare a s 2v1 byla jeste mala Kacenka 1710-43 ktera se mela cile k svetu,a nepotrebovala zadne pristroje,jen inkubator pro teplo.
Pak mi po tydnu zjistili haematom v dutine brisni 77x90mm a musela jsem znovu pod narkozu a odsali mi to... To jsem zvladla ja a jak jsem mela vyvod z bricha Kacka pri od toho chytla infekci,ktera ale nastesti napadla jen krevni obeh.A uspesne ji na JIP vylecili antibiotiky.Ale co je horsi tak jsem byla u toho kdyz prestavala dychat a napojovali ji na ventilator.
Ale vse ma dobry konec a Kacenka si take zabojovala ja i prez vsechen stres atd.udrzela si mleko a mala je stale plne kojena a dnes uz od odpoledne i doma.
Není tady
ježííííš, to jste holky bojovnice!!!!! Kamrádka taky měla tu preklamsii ve vyšším stadiu těhu (bohužel ne v tak vysokém
)
Kačenka bude asi úžasná holčička, když to všechno takhle suprově zmákla, i když to neměla zrovna jednoduché. Ty jsi taky dobrá, neumím si představit být tak super optimistická 
takže holky, to těžké máte za sebou, teď už jen příjemné věci jako úsměvy, plné prsa mlíčka a dobré zažívání a šup šup do toho života! 
Není tady
Moc ti dekuji Misho!!! Doktor mi rikal spolecne s primarem,ze to co nas potkalo potka do roka 3 tehulky a dve prijedou pozde. Je to pri otazka casu! Jenze me to prislo az moc neuveritelny a jedine na co jsem myslela ,kdyz jsem se s toho dostavala byla dcera a ze ji musim videt a kojit,vubec jsem nemyslela na to ze mi neco je a ten tlak atd. se musel dat do kupy. A dal......
Kacka ted spinka a to od 21h. a uz se tesim az se zase vzbudi a ja ji nakojim. Zitra si jedem pro synacka,ktery je u babicky a ja ho tak dlouho nevidela. No dlouho,nez jsem mela Kacku u sebe prisel s nim obcas manzel a pak uz musel zacit chodit do prace a tak synacek musel babicce. Takze zitra budem uz CTYŘI !!!!
Není tady
Ahojky Peto tak vás vítám konečně doma . Opravdu jste si moc zkusily ,ale naštěstí s dobrým koncem .Ted preji hodně mlíčka a už jen samou radost s Kačenkou .
Není tady
Holky jste moc hodny az mam slzy na krajicku. Ja verim,ze ted uz bude jen dobre. Ondraska jsem kojila dva roky a Kacenka si to zaslouzi take... A doma si zatim prijdu jak nanavsteve,ani spat se mi nechce. Sem nikdy netusila,jak je maminam co maji nedonosence a ted pred vsemi skladam poklonu!!!! A tim i pred sebou.....
Není tady
Petruš, moc moc gratulujme ke Kačence a přejeme hooodně zdravíčka. A tobě pevné nervíky, opatrujte se!!!
Upravil(a) Žaneta (11. 8. 2006 8:08)
Není tady
Petruš připojuji se ke gratulacím
a přeju ti už všechno hezké. Prošla jsi nelehkou chvilkou svého života a tak už jenom hooodně štěstí 

Není tady

Přejeme vše nejlepší
a hóódně moc zdravíčka
...
Není tady
Petruš, přidávám se k holkám, a přeji vám, ať vás v životě potkávají už jen samé dobré věci! Tak hodně zdravíčka!
Není tady
Petruš, taky veliká gratulace.... Vím, čím sis prošla, já jsem prodělala to samé před 3 roky... taky preeklampsie a vlastně podobný průběh jako ty..... malá se mi za to odvděčila a byla fakt strašně hodná a pořád jen spinkala a spinkala. Byla strašně moc hodná.... Přeju hodně zdravíčka a už jen krásné zážitky... 
Není tady
Petruš to je neuvěřitelné, jste fakticky obě bojovnice, teď už jste opravdu velká rodinka !! Hodně štěstíčka a zdravíčka přeje také Kačenka a Kamčitka

Není tady
Také moc gratuluji a přeji vám oběma hlavně zdravíčko, nic víc není tak důležité, jako právě ono. Jste holky bojovnice, zlé máte za sebou a teď hurááááá do života 
Není tady
Petruš taky se přidává k holkám a strašně moc gratuluju k tomu, jak jste to krásně zvládli a že jste obě v pořádku, to je to nejdůležitější na světě. Miluju příběhy s dobrým koncem.
Není tady
Ja se také přidávám k holkám a moc gratuluju a přeju vám oběma
hodně moc zdravíčka 
Není tady
Krasne rano vsem! Moooooc dekuji a take verim,ze ted uz nas podkaji jen same hezke zazitky. Jen bych potrebovala zapomenout,ale to zaridi cas :-)
Jery- a kolik vazila mala a take jste byly tak dlouho v nemocnici? A prez to jdes do dalsiho miminka? Ja se ptala primare,jestli me to muze podkat znovu pri dalsim tehu a on rikal,ze je to tak vzacna nemoc,ze je hodne mala pravdepodobnost,no rozhodne ted je to stale cerstve.....I kdyz ja rikam dlouho,ale na porodnici bylo vic maminek ,ktere tam byly jeste dele nez my,a bylo hrozne se s nimi loucit 
Není tady
Nezapomeň Petruško připsat své míry, tedy Kačenky do naší babineŤácké tabulky
. Třetí Kačenka 
Není tady
Petruš moc gratulujeme. Přejeme hodně zdravíčka vám oběma a hodně lásky celé rodině. Jste moc šikovné obě dvě, až mě z tvého příběhu zamrazilo a tím že kojíš, je vidět, že jsi hodně statečná mamka. A jinak - vybrali jste pro malou moc hezké jméno.
Není tady
Petruš máš ty i mimíšo muj veliký obdiv...Opravdu jste holky statečný a přeju vám jen šťastné dny...to zlý už jste si vybraly...
Není tady
Petruse napsal(a):
Krasne rano vsem! Moooooc dekuji a take verim,ze ted uz nas podkaji jen same hezke zazitky. Jen bych potrebovala zapomenout,ale to zaridi cas :-)
Jery- a kolik vazila mala a take jste byly tak dlouho v nemocnici? A prez to jdes do dalsiho miminka? Ja se ptala primare,jestli me to muze podkat znovu pri dalsim tehu a on rikal,ze je to tak vzacna nemoc,ze je hodne mala pravdepodobnost,no rozhodne ted je to stale cerstve.....I kdyz ja rikam dlouho,ale na porodnici bylo vic maminek ,ktere tam byly jeste dele nez my,a bylo hrozne se s nimi loucit
Já jsem tu preeklampsii měla ve 36 tt a malá měla 50 cm a 3.30 kg. Tak si ani radši nechci představit, taký by to byl obřík, kdybych ji donosila. V nemocnici jsem byla 10 dní a taky mi říkal, že znova se mi to už nestane. Nejen, že to je dost vzácné, ale většinou to potkává jenom prvorodičky. Do druhého mimča jdu, protože jsem skoro už zapoměla na tu bolest po císaři a na ty nervy, než jí konečně vyndali... Ale je fakt, že je to zejména tím, že ten primář gynekologie, ke kterému chodím, je mého manžela strejda... takže 100 proc. důvěra a tak se ničeho nebojím ...
Není tady
Milá Petruško a Kačenko, mám úplně slzy na krajíčku! Moc Vám holky bojovnice držím palce, jste moc statečné!!!Přeji, ať Vás čekají jenom krásné věci a jste šťastná čtyřčlenná rodinka
!!!!
Není tady
Ahoj Petruš a Kačenko, skláním poklonu
, jste opravu bojovnice.
Tak teď pořádně vydechnout,ať můžete s plnou silou jít dál ........................ 
Není tady
Petruš, teda to opravdu silný příběh! Naštěstí se šťatsným koncem a vlastně nádherným začátkem...
Moc gratuluji a přeji Vám oběma, ať jste zdravé a silné...A to jste, vždyť jste to obě prokázaly!!! 
Není tady

Teda Péťo, klobouk dolů!!! Jste obě dvě fakt velké bojovnice a skvěle jste to zvládly!!!! Ať vám ten elán vydrží a jste moc zdraví a šťastný!!!! Opravdu se klaním!!!! Přeji jen to nej!!!!!!! 

Není tady
Petko, taky ti moc gratuluju ke Kacence a jen doufam, ze to zle jste si uz obe prozily v nemocnici a ted se vam uz bude darit jen dobre a bude vse v poradku.
Není tady
Stránky: 1 2