|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hledám maminku s malým miminkem z Karviné na procházky a pokec. Mám 24 denního chlapečka a občas nemám s kým jít na procházku. Ozve se nějaká?
Není tady
Ahoj Soni, kde přesněji bydlíš?? Přímo v Karviné?? Já bydlím kousek od Havířova... tak se ozvi, něco spácháme 
Není tady
Žermanická přehrada, 3km od Havířova. Momentálně nemám technickou na autě, ale jinak jsem pojízdná a tak jezdím různě i s mimčem. KDybychom byly dvě, bylo by to bezva.
Kolik ti je?? Koukám, že Tomášek je už na světě, nechtělo se mu ven co?? Musela jsi na indikaci, nebo příroda zavelela sama
. Já taky týden přenášela, ale holky si prý dávají na čas. Máš nějaké fotečky??
Není tady
Ahoj já jsem původně z Havířova ale vdala jsem se do Karviné, je mi 26. Nakonec jsem rodila ještě před termínem v 39+5tt, ale porod nic moc, příroda zavelela takže jsem na vyvolání nemusela. Vidím že ty máš už holčičku větší, já si teď užívám bezesné noci a občas hodně bojujeme se spaním (moc se Tomáškovi nechce) ale v kočárku usne vždycky, všichni říkají že to po šestinedělí přejde tak jsem zvědavá, kdy budeme mít nějaký režim. 
Není tady
Máš pravdu, na první dva měsíce ani raději nevzpomínat
. Chodila jsem jak noční můra, nevyspalá, hrůza. Ale od 2měsíců malá spí celou noc, dříve s jedním krmením, ale pak už v pohodě. TeD´se začíná tak měsíc budt hlady v noci, ale naštěstí se už napije sama, takže je to v pohodě. ALe zae leze, pořád se staví, všude a za každou cenu, takže mám oči na šťopkách. Dnes jsem ji 2x převlíkala jak si hrála s nádobou na vodu pro psy na pití. Seděla v rybníku a náramně se jí to líbilo. Začíná objevovat svět, tak je to teĎ veselé.
Není tady
Soni, já se zase přivdala z Karviné do Ostravy. V Karviné jsem bydlela do svý 19let. Takže škoda. Ale zkoušej hledat dál. Já tady přes babinet, taky poznala kamarádku, bydlí kousek ode mě a má o 11dní mladšího chlapečka než je Mišule. Seznámily jsme se v těhotenství a jsem ráda, protože mám občas s kým vyrazit s kočárkem. Tak držím pěstičky!!!
Není tady
Ahoj Soni!
Já jsem se také přestěhovala z Karviné do Ostravy.V Karviné jsem bydlela 27let.A tady v Ostravě bydlím už 6 let.Na Babinetu jsem se seznámila s príma kamarádkou a navštěvujeme se.Tak držím palečky at tady někoho najdeš.

Není tady