Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#376 11. 10. 2006 7:14

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Cizí děti!

Andrejko, Tebe uráží cizí baba (to by mi vrásky až tak nedělalo, i když taky mám své zkušenosti), horší je, když Tě nepodpoří vlastní manžel, dokonce Tě uráží svým chováním on! (to mi vadilo moc).

Není tady

#377 11. 10. 2006 9:58

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Andrejka: Víš, já myslím, že by ti manžel nikdy nemohl vyčíst, že kvůli tobě se nevidí s dětmi. (Tedy proto, že jsi požadovala např. náhradu za tu kasičku a dětičky se urazily a stěžovaly si mamince)...On by mohl vyčítat leda sám sobě, jaký je slaboch a nechá se od bývalé ženy manipulovat. Nenech se vnutit do pocitu, že pokud chceš něco s dětmi řešit (a na to právo podle mě máš, zvlášť když vlastně jeho děti ubližují tvému), tak jsi ta špatná. Naopak - špatný je (dle mého názoru) on, že raději stáhne ocas mezi nohy a sklopí uši, jen aby si dětičky nepostěžovaly mamince. Chápu, že s tou bude asi těžké pořízení a dokonce i chápu, že nemáš chuť se s mužem nějak pouštět do sporů... No, jak říkám, já bych asi zvažovala, jestli s takovým mužem vůbec být. Neměla bych pocit, že se o něj můžu opřít.... Ale každá jsme jiná a co jedné leze na nervy, pro druhou nic neznamená a naopak. Můžeš se snažit, jak chceš, ale když tě chlap nepodpoří, máš to prohrané předem. Jde o to, jesli tu situaci snášíš dobře, nebo tě to hodně prudí...(a mě by to štvalo dost, asi až tak, že bych s tímhle manželem být nechtěla).  Jo a bývalkou se urážet nedej. Ona je to v podstatě nejspíš nešťastná bytost plná zloby a nenávisti...sežere jí to samotnou zevnitř, já bych jí spíš politovala.

Káča: Chápu, že to je těžký. A mně by to trápilo a zlobilo...asi tak dlouho, až bych si řekla, že se musí snažit taky ten chlap, aby byly věci urovnaný. A kdyby se nesnažil, tak by ho to v mých očích hodně shodilo a já bych moc zvažovala, jestli s ním i přesto zůstat... Neumím si představit, že by dcera partnera něco provedla/řekla a on by k tomu mlčel. Natož si představit, že já bych se ohradila a on by se jí nějak zastával. Já mám taky dceru a nějaké drzé chování vůči partnerovi nebo jeho dceři bych jí taky netolerovala....asi si to nesu z rodiny, i když jsem měla otce nevlastního, tak s mámou vždycky táhli za jeden provaz a já ani brácha jsme žádný vylomeniny povolený neměli... smile až nás to jako děcka kolikrát štvalo, jak jsou zajedno, protože jsme neměli šanci je jakkoli obejít, natož dělat nějaký sprosťárny nebo drzosti....

Není tady

#378 11. 10. 2006 10:21

Andrejka
♥♥♥----

Včera jsme probírali večer opět téma co dál..manžel mi řekl že si přeje aby vše zůstalo tak jak to je,on prý nechce s bývalou zbytečně vyvolávat hádky a docílit pouze toho že mu přestane dávat děti a nejspíš by byla schopna je spíše štvát proti jemu.Nechce své děti nějak prý nějak rozhazovat z jejich vyjetých kolejí..tak mu to údajně řekla jeho býválá,že jsou rozhozené když je vrací,že jí je úplně jedno jak si vychovávám svý děcko ale o ty jejich at se nestarám a at si buzeruju to svý.Tak že myslím že úplně nejlepší je pro mě se od toho distancovat,ruce pryč.At jim ty děti třeba podpálí barák mě je to putna..a manžel?at si za němi jede kdy chce a dělá si s němi co chce,hlavně když se to mě týkat nebude.Nemám zapotřebí aby si mě brala do huby nějaká střeštěná baba která si doma neumí vychovat dvě malý děcka..

Není tady

#379 11. 10. 2006 11:04

mimyy
♥♥♥----

x

Není tady

#380 11. 10. 2006 11:15

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Andrejka: Ach jo....klíííd hlavně....nezabývej se ztřeštěnou babou....zbytečně plýtváš energií....Tvůj muž je slaboch, nic naplat. Jde o to, jestli ty s tím můžeš žít, nebo ne. Pokud jo, tak v pohodě. Nemusíš nic řešit. Já bych si tedy nad ním uplivla - tfuj, takhle s sebou nechat cloumat bývalou ženou....Bohužel si myslím, že na tu svoji pštrosí politiku doplatí v budoucnu jen on, protože děti vyčíhnou jeho slabost a budou s ním mávat stejně, jako to předvádí jejich maminka. Mám takového kolegu, rozvedl se, má dvě dospělé dcery. Z bytu, kde zůstal bydlet on s jednou dcerou, odešel za přítelkyní, dcera začala sama vydělávat, přistěhovala si výdělečně činného přítele a můj kolega - ten trouba - jim donedávna přispíval 6000 na bydlení a stravu (byt je družstva, veškeré platby jsou cca za 3000 Kč)...o dceři tvrdí, že mu zavolá, jen když potřebuje peníze (a to je pravda) a cítí se jejím chováním poškozovaný....ovšem zapomíná, že takhle si dcerunku sám naučil. (Ta druhá je starší a aspoň z táty netahá prachy, co já vím, ale že by ho nějak chtěla vídat apod., tak to nikoli.)

Není tady

#381 11. 10. 2006 12:15

faf
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Faf:
Postoj Andrejky se dá rozumem jistě pochopit, souhlasit s ním ale může jenom člověk malé mysli, člověk, jehož rozměr zahrnuje tak maximálně sebe sama. Že jsi na tom blědě jsem věděl vždycky, ale že je to takhle hrozné...

Nooo, ako si na tom ty som asi zistila skor, moj milovany lietajuci Axi.....Pokojne si zi svoj zivot plny vzletnych idealov, niekto ako si ty ma nemoze urazit. Si tak mimo vsetkeho....

Tvoja prizemna Faf

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#382 11. 10. 2006 12:19

faf
♥♥♥♥♥♥-

Dokelu, tusim je fakt problemom ten manzel. A nie deti. Lebo je pravda, ze deti za svoju vychovu sami nemozu, co uz s tym....

ha, ktory vztah je jednoduchy? Ked to tu tak vsetko citam, az sa mi hlava toci, ake to moze byt spletite.
Kazdopadne, zelam ti Andrejka vela zdaru a pevnych nervov, nech uz to bude dalej akokolvek.... wink

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#383 11. 10. 2006 14:50

Nikkitka
♥------

Já znám něco podobného z okolí bých blízkých. Jedna známá si našla partnera, který je rozvedený a  má s BM holčičku. Ona má na tu holčičku šílenou averzi, přitom ta holčička se do ní během týden co ji měli doma bezmezně zamilovala. Ona se snaží s ní vyjít, ale nesnáší ji. Otec je blb, kterej s sebou nechá zametat - ne ze strany BM, ale ze strany nové přítelkyně. Ona holčičku doma nechce, tak on na ni kašle aby byl doma klid. Měla jsem tu čest, několikrát holčičku vidět a musím říct, že tak úžasné děcko jsem v životě neviděla. Byly jí asi 4 roky, ale jak dokázala mluvit a jednat - uklidila si po sobě talířek, hrneček, hračky, na všechny byla milá, nerozmazlená,  vše ji stačilo říct jednou - žádné odmlouvání, vztekání apod. No a ta známá se k ní chová jak pes. Ještě víc se to zhoršilo, když si pořídili vlastní děcko - to tu holčičku odepsali úplně. Nejhorší na tom je, že i otec. Když byli vánoce, tak ta holčička dostala jeden dárek a to se ještě známá hrozně rozčilovala ,že jí mohli koupit nějakou levnou kravinu a bylo by to. A přitom svému vlastnímu nakoupili za spoustu tisíc hromadu hovadin... A jak pak musí být té holčičce, když to vidí (a vidí, protože jí to pustili na videu)? Jaktože její tatínek bydlí jinde, proč si jí nechce vzít na víkend, proč nesmí k nim domu, proč ona dostala jeden dárek a to druhé dítě nejmíň deset. Nyní ta známá po příteli chce, aby nepsal všechen svůj majtetek na ni, aby jeho dcera z prvního manželství nic nezdědil, kdyby se mu něco stalo. K té holčičce když jí mají jednou za čas doma, se chová jak pes a řve na ní.
Tohle nedokážu nikdy pochopit. Pochopila bych to asi v případě, že by byla ta holka rozmazlenej parchant, ale takhle miloučký hodný dítě, od mámy nenaváďený... Přitom sama má děcko rozmazlený tak, že se tomu každej diví, ale její je nejlepší a ta druhá je prostě hnusnej parchant..

Ono to ještě jakž takž jde pochopit, že současná přítelkyně nemá v lásce manželovi děti z předchozího vztahu. Ale nepochopím to, že se vlastní otec dokáže sr... na své děti, jen protože to chce jeho přítelkyně, to nechápu.
Tím nemyslím žádný výpad proti Andrejce - naprosto jí chápu. Hodné děcko doma ano, ale pokud se chovají tak jak andrejka píše, tak ať si to manžel vyřeší jak chce. Místo aby se jí zastal, tak se postaví do opozice.. Podle mě je to blbec..

Není tady

#384 11. 10. 2006 15:26

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Nikkitka: sad Lidé jsou různé...mám podobnou sousedku, jako je tvoje známá...děti už naštěstí mezitím vyrostly, je jim kolem 30 , ale ta sousedka je neskutečná ....píííp....taky nerozumím...

Není tady

#385 11. 10. 2006 16:46

Andrejka
♥♥♥----

Jo,kdyby u nás byli děti tak hodné jak tady popisuješ malou holčičku,nic bych nenamítala,nebo kdybych měla aspon trochu šance zasáhnout do jejich usměrnění..Co se týče dárků tak u nás to funguje tak že je dostávají u sebe doma,aby se děti necítili ukřivděné když jich nemaj tolik co náš syn.Je to kvůli tomu že synovi udělá radost každá prkotina,třeba i pižamko hlavně když může rvát vánoční papír.Ale u dětí mého muže převládají drahé hry na PC a hlavně peníze,to podle mě ale nemají ze své hlavy.Taky jsem i přemýšlela nad tím aby si děti neudělali z otce kasičku,kterému se ozvou pouze když něco potřebují.Spozorovala jsem to před koncem školního roku kdy starší syn volal otci  co chvila jen aby nezapoměl že má něco dostat. nakonec mu manžel koupil mobil,na můj vkus zbytečně drahý pro dítě co chodí do 1.třídy ale jak tak jsem to překousla.Samozřejmně po tom co dostal mobil už se neozval ani zprávu nenapíše jen když škemral o kredit,to jsem zatrhla já.At si mu to kupuje maminka z výživnýho,pak začal otravovat že chce koupit cédečka,protože jsem to nepovolila a řekla až bude mít narozeniny přestal volat,prostě ozvou se pouze když něco chtějí,taky jsem přemýšlela nad tím jestli je matka nenavádí..Naštěstí máme s manželem společ.můj účet tak jsem ráda protože mi nemůže zatajit jakýkoli peníz a cpát je děckám.Nevím jestli by to manžel udělal,ale nikdy neříkám nikdy..To by ovšem pro mě znamenalo konec našeho vztahu,už bych to neskousla.

Není tady

#386 11. 10. 2006 16:49

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Andrejko, už to raději nerozváděj nebo na sebe zase strhneš vlnu kritiky, jestli chceš napiš mi soukromou zprávu.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#387 11. 10. 2006 16:53

amba
♥♥♥♥♥--

Mně se nelíbí, že všechny píšete, že manžel Andrejky je slaboch a že je všechno jeho vina. Jak může ovlivňovat výchovu dětí? Myslíte si, že pár hodin, kterých s nima je,  je na výchovu dostačující? Na mne to dělá dojem, že jsou děti manipulované maminkou proti otci i proti jeho nové ženě, proto se chovají tak, jak se chovají.
Kolik má možností otec?
Buď nastaví pravidla a bude trvat na jejich respektování - což se dětem nebude líbit a budou si stěžovat mamince. U maminky najdou pochopení a  zastání (viz. vybraná kasička a reakce matky) a výsledkem bude, že děti k otci nebudou ctít chodit a otec je neuvidí vůbec.
Nebo ještě druhá možnost - tak jak je to nyní. Myslím si, že Andrejka díky matce dětí ( například  neodpoví na pozdrav a tím Andrejku v očích dětí významně ponižuje) nemá u dětí žádnou autoritu, proto s nima nemůže nic pořídit. Navíc, i kdyby se snažila jak chtěla, stejně by všechno bylo špatně.
Podle mého názoru, otec dětí nemá moc na vybranou a očkování dětí matkou nemůže nijak ovlivnit, pokud se s dětmi chce vídat. A nemyslete si, že otec své děti nemiluje a že těžce nenese, jak se chovají. 
Vím, že je všechno špatně, tyto handrkanice se projeví na dětech až časem. Rozhodující je komunikace mezi rodiči, byť rozvedenými,  a to, aby táhli za jeden provaz.

Není tady

#388 11. 10. 2006 18:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Je samozrejme ťažké ísť vo výchove proti línii matky, ktorá je s deťmi stále, ale jednak sa deti dajú vychovať aj za pár hodín, a keď nie vychovať, tak aspoň si uvedomia, že k otcovi sa majú správať inak ako k mame. Deti nie sú idioti, pochopia to aj hodné malé, a veľmi rýchlo... Druhá vec je, že bývalka mužom Andrejky manipuluje práve prostredníctvom detí, ale to je tiež jeho slabosť, lebo ona proste vycíti, kedy ho drží za tie gule, no a potom už skrátka nepustí. Keby on pri prvom náznaku povedal: "Dobre, ak myslíš, že je pre deti dobré, že ich používaš ako zbraň, tak ja si to nemyslím a odmietam sa toho zúčastniť," možno by bol problém vyriešený oveľa rýchlejšie... Možno by deti chvíľu nevidel, ale myslím, že žena by časom vymäkla, lebo by si uvedomila, že ide proti sebe a proti deckám. Alebo aj nie, ale potom niet o čo stáť. Ak má chlap naozaj fungovať len ako sponzor detí bez vlastného názoru a hlasovacieho práva, tak taký vzťah stojí za h...o a nikomu to neprospeje.

Upravil(a) Selima (11. 10. 2006 18:42)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#389 11. 10. 2006 23:17

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Podle mě je manžel strašnej slaboch, nic neřeší a ty strachy, že děti neuvidí... víte, mně připadá, že on se vyžívá v sebemrskačství... veme si děti na víkend, vyklidí pole doma, jede k rodičům a pak se celej víkend dívá, jak se chovají, jak asi jednají i s prarodičema, jak (nejspíš jemu) nadávají, hádají se, perou se o věci...a nemyslím, že by to neviděl... jenže on se tím jakoby "uspokojuje", přesvědčuje se, jakej je on chudáček, že ty děti miluje ale neměl tu moc jejich výchovu ovlivnit, on je v tom nevinně, ale koukejte všichni, jak trpím, jak je i přesto miluju, jakej jsem "silák", že je mám u sebe a tolik trpím...je to cesta nejmenšího odporu, on nechce nic řešit, protože tyhle děti usměrnit (a věřím, že by to šlo) by byla obrovsky náročná práce, na čas a pečlivost a pevnou vůli... a taky by nemoh být za "hrdinu", kdyby už byly hodné..

Ale ač neodsoudím Andrejku za její pocity, musím říct, že i ona jde cestou nejmenšího odporu, radši se utvrdí v tom, že to nemá smysl...což je slabost.. naprosto chápu, že je z té situace zoufalá, a naštvaná, ale opravdu s tím měla počítat, když si tohoto pána zvolila za partnera, děti se nedaj jen tak odložit... ale taky se s nimi nedá být za každou cenu jen proto, že jsou to moje děti...

Myslím, že těm dětem nechybí eníze, ale kopec lásky...

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#390 12. 10. 2006 1:12

amba
♥♥♥♥♥--

Selima:
Dovol mi, abych s tebou nesouhlasila. Když děti přijdou "správně připravené" k otci, nepomůže ani svěcená voda. Nezapomeň, že matka je pro ně významná autorita, které děti naprosto důvěřují. Když je systematicky a dlouhodobě očkuje proti otci a jeho nové ženě - tak otec nemá skoro žádnou šanci něco změnit. Když se o to otec  přesto pokusí, tak má smůlu. Děti jeho pravidla neberou jako pozitivní výchovný prvek, naopak, vnímají to jako svoji újmu a když mají podporu matky, otec nezmůže vůbec nic.
Co myslíš že se stane, když matce řekne, že se odmítá zúčastnit její manipulace s dětmi? Především se jí neúčastní - on "schytá" už jen výsledek a ať dělá co chce, tak matku stejně neovlivní. Jediný výsledek totiž je, že děti pár týdnů neuvidí, musí přece být nějak potrestán, že?
Tak jakýpak slaboch, když má děti rád a chce je vidět, co mu zbývá?
Je jasné, že čím méně děti vidí, tím víc se odcizují a že nakonec ho mají jen jako peněženku, je také jasné.
Jak píše Irenka: děti o otce nemají žádný zájem, i když měl vážný úraz, jen chtějí peníze. Když to otec vidí, tak se nikdo nemůže divit, že se zdráhá jim dávat víc, než musí.

Není tady

#391 12. 10. 2006 6:54

1Barbora
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Amba: A já si zase dovolím nesouhlasit s Tebou. Každé alespoň trochu inteligentní dítě pochopí velmi záhy, že je s ním manipulováno. A pokud je jejich matka skutečně taková semetrika, jak je tu popisováno a ze strany otcovy nové rodiny by se jim dostávalo lásky, pohlazení a výchovy (POZOR výchovy, ne bití a řvaní) budou mít jasno a spíš se časem otočí proti matce, která otce pomlouvá než proti otci, který o matce mluví hezky. Otec pokud má své děti SKUTEČNĚ RÁD, ne opičí láskou, ale tou opravdovou by měl mít zájem nejen na tom, aby je viděl, ale i na tom, aby je vychoval. A možností má spoustu. Od návštěvy sociální pracovnice, která může matku předvolat a v její přítomnosti si mohou rodiče promluvit o neshodách ve výchově, přes návštěvu dětského psychologa, který poradí, jak v takové situaci postupovat. Jen se musí chtít a asi by i pomohlo, kdyby cítil podporu své partnerky.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#392 12. 10. 2006 8:43

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jo-když si vzpomenu na naše začátky s manželem (ještě jsme nebyli svoji), kdy jsem si malovala růžově budoucnost.... Chtěla jsem, aby si starší holku vzal k sobě (k nám) a že ji budem vychovávat společně s mým synem, jako by byli naše oba(jeho BM starší dceru ,,moc nemusela"). Vymýšlela jsem, jak uspořádáme byt, do kterých kroužků jeho dceru přihlásím, jak si s ní budu vykládat, jak budeme rozebírat holčičí věci...
Všechno špatně, obrátilo se to proti mně, dodnes nechápu, kolik špatného se dokáže v člověku nalézt!

Není tady

#393 12. 10. 2006 9:48

Nikkitka
♥------

Podle mě je slaboch proto, že se nedokáže postavit za svou ženu. Tím myslím to, že když se o ní BM vyjadřuje před dětmi hnusně tak má on zakročit a zastat se. Nebo když si děti u nich doma dovolují a zlobí má jim to vysvětlit. Ne řevem a násilím, ale tak aby to ty děti pochopili. A mobil a PC hry už od první třídy, bože kam ten svět spěje. Aby nechtěli ve 12ti letech koupit od taťuldy auto a barák...

Není tady

#394 12. 10. 2006 10:02

Andrejka
♥♥♥----

Já osobně bych taky takhle malým dětem nekupovala elektroniku a takhle drahé věci,zdá se mi to zbytečné..ale nejhorší na tom je že když jsme dětem na vánoce koupili oblečení,knížku a nějakou hračku tak nám ani nepoděkovali a ještě prohlásili že si teda představovali něco jiného,prý nějaký střílečky,a to řeklo tenkrát 4leté dítě,nechápu.Ale zase když jim to matka s prarodiči s její strany kupují,nezdá se mi zrovna potřebné pro tak malé děti PC,pleisteisny,discmen atd..Děti pak vyžadují takové dárky i po nás a my si je nemůžeme finančně dovolit,tak at mi pak nikdo neříká že děti nejsou vyčůraný a jde jim jen o to aby se jim kupovalo,tady nejde z jejich strany o žádnou radost z otcovi návštěvy,ale jestli něco doveze..a na druhou stranu proč bych já měla šidit svého syna na úkor jich aby oni dostávali drahé dárka a na něj by pak nezbilo.Bud dostanou každý stejně a když se jim to nelíbí,jejich problém,řekla jsem manželovi že tohle vžádném případě tolerovat nebudu a nemíním si tímto kazit letošní svátky.A maminka?At se staví na hlavu..

Není tady

#395 12. 10. 2006 13:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Andrejka, v tomto s tebou súhlasím a páči sa mi, že si zásadová(a možno aj ocko je v tomto zásadový...). Škoda, že v ostatných výchovných otázkach už tá jednota nepanuje. Môj otec napísal v jednej knižke: Prvou povinnosťou rodiča je byť nepríjemný. A fakt je, že sa tým riadil aj v reálnom živote, až príliš horlivo. Ja si nemyslím, že by dobrý rodič musel byť hlavne nepríjemný, ale patrí k výchove byť zásadový a stáť si za tým, čo poviem; trebárs aj za cenu toho, že budem nepríjemný/á. V úplnej rodine, v neúplnej rodine, k deťom, ktoré vychovávam stále, alebo ktoré si len požičiavam(ako ja neter), to je jedno: decká rýchlo odhalia, ako sa s k nim kto správa, a prijmú to. Ale je fakt, že decká rýchlo pochopia aj to, že proti otcovi môžu použiť mamu, že otcovi zasa dobre padne, keď si na mamu posťažujú, atď. A Amba, ak deti nebudú s otcom pár týždňov, ale zato pochopia, že si k nemu môžu dovoliť len hento a tamto už nie, je to podľa mňa oveľa cennejšie pre všetkých zúčastnených, ako keby ho vídali trebárs každý druhý deň, ale nemali by stanovené hranice...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#396 12. 10. 2006 14:41

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Tak to my jsme jednou přijeli pro jeho dcery a ta starší po nasednutí do auta (jenom zabouchla dveře) se zeptala místo pozdravu(aspoň táty): Už ti došly peníze? Jen jsem otevřela pusu a nebyla schopna slova. A to se neviděli 14 dnů!

Není tady

#397 12. 10. 2006 18:51

Andrejka
♥♥♥----

Káča napsal(a):

Tak to my jsme jednou přijeli pro jeho dcery a ta starší po nasednutí do auta (jenom zabouchla dveře) se zeptala místo pozdravu(aspoň táty): Už ti došly peníze? Jen jsem otevřela pusu a nebyla schopna slova. A to se neviděli 14 dnů!

Hezký příspěvek Káčo,to asi taky nemáš s dětmi tvého manžela žádný med..já se jen obávám že úplně stejně to dopadne takto u nás!Ale kdyby na takové požadavky manžel od dětí přistoupil tak jedině beze mě..

Není tady

#398 12. 10. 2006 18:58

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

No u nás si z něj dělaly dětičky pokladničku a tak si vybral mne, když jim nezaplatí cestu ani / 16+18 /sami nepřijedou, ať jsou kde chcou, nás se to už týká dost okrajově.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#399 17. 10. 2006 11:32

Andrejka
♥♥♥----

At si kdo chce říká prostě s takovýma dětima na krku je to kánen úrazu,tak můžem snad jediné...usměrnovat otce dětí at si ze sebe nenechájí udělat kasičku.A děti?Jak přestane padat,tak přestanou mít zájem...

Není tady

#400 17. 10. 2006 11:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Andrejko, nechci tě děsit, ale myslím, že tvůj muž se jaksi nedá usměrnit...on si tím u těch dětí něco vykupuje...co, to záleží na něm, možná ani sám neví...možná má špatné svědomí, že je "opustil", možná se bojí, že ho zavrhnou, možná on má se svým otcem špatné vztahy nebo měl jako dítě a nechce, aby něco podobného zažívaly jeho vlastní děti...možná si to ani neuvědomuje a myslí si, že to je dávno pryč, ale podvědomě se vlastně bojí....No každopádně se drž, fakt to nemáš lehký. Ne s těma dětma, ale s tím mužským. (Já docela koukám s otevřenou pusou, jaký chlapi taky ženský snesou. Na mě by chlap, co se chová jako tvůj, byl dost posera a já bych si ho nevážila...a byl by konec vztahu...ale jak už jsem psala, každá jsme jiná. Já zas mj. třeba snášela, že můj BM nedával peníze na společnou domácnost a já, blbá, to táhla sama...a tehdy mi to taky nevadilo...tak vidíš. Všude je něco.)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí