29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milá Kaťuško tak už jsi paní. Ikdyž je to trochu opožděný tak ti přeju hodně štěstí a lásky a hodně tolerance mezi vámi. Můžeš nám napsat podrobnosti jak sis to užila?
Není tady
Taky se přidávám ke gratulantům , hlavně pevné nervíky v manželství a ať už brzy budete tři
Není tady
Taky přeju mocinky štěstíčka v tom manželským životě.. a jakpak se cítíš jako čerstvá PANÍ? já se vdávala před měsícem a už mi skoro ani nepřijde, že jsem vdaná
konečně se začínám už podepisovat novým příjmením a pomalu mi to i přestává dělat problém
Není tady
2Kátě hodně štěstíčka a brzké zrovna dneska jsem se o tobě zmiňovala na nástěnce snažilek.......asi telepatie.
Není tady
Kačenko všechno nejlepší k té vaší svatbě, v živootě hoodně lásky, štěstíčka, manželského porozumění a samořejmě toho mimíska.
Není tady
Káťo, také se přidávám s gratulací, ať je mezi vámi jen láska, pohoda a vzájemné porozumění. Hodně moc štěstí vám přeji!!!!! Pá
Není tady
já se také přidávám s velkou gratulací
at se brzy už povede
Není tady
Ahoj Holky moc Vám děkuju že na mně takhle myslíte.Mužu Vám říct svatba byla super až na to že jsem to druhý den nějak nerozchodila:vissla:.Ale nemyslim tak jak Vás to asi ted napadlo ale jak nepiju tak jsem se napila a mněla jsem asi otravu alkoholem:usch:Myslela jsem že mimi si dáme pauzu ale nějak to nejde tak sned se povede,ale dávám tomu čas.
Není tady