27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj maminy, můete poradit v čem spíte? Jestli je dobré spací pytel nebo jen deka nebo obojí?
Díky
Není tady
Jako pro mimčo? Chápu to dobře? My mame obojí. Deka stacila, dokud se prdouska nezacala odkopávat. Spíme při otevřenym okně,take pytel je super.
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:38)
Není tady
2-6měsíců pytel, teď z něho vyrostla, ale protoe je pořád odkopaná, tak si asi uiju větí velikost. Musí být spodní část dost prostorná, ale bez něho ani ránu. Parádní věc
Není tady
Jo, urcite prostorny ten pytel!!! Miminko v tom vypada troku jako "nacucaný klítě"
Není tady
My máme spací pytel, ale takový tenký a spinkáme v rychlozavinovačce. Ten pytel je super i na noční přebalení.
Není tady
já mám připravenej spací pytel LODGER Hopper, myslím, e je to jistějí, já taky spávala v pytli jako dítě, babička mi ho tehdy sama uila
Není tady