6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám nabatikovaná trička a chtěla bych si na ně jetě něco "nakreslit". Nevím, jestli by to lo tímhle způsobem (nala jsem to na netu): ze samolepící tapety bych si vystřihla ablonu a nalepila na tričko. Pod ablonou bych si tričko vypodloila, aby barva neprosákla. Rozmíchala bych si v něčem barvu s vodou a nanesla houbičkou nebo tětcem na triko. Potom bych obrázek přeehlila. LO BY TO S BARVAMI DUHA? Nebo musí být nějaký speciální? Díky...
Není tady
Musí to být speciální barvy na textil. Jak jsem pochopila, tak ty chce tupovat na textil, co je velmi jednoduchá metoda. Abych se tu sáhodlouze nerozepisovala, tak si najdi www.brydova.cz a tam najde přesný popis jak se to dělá a také si tam vybere barvy. Pokud chce poradit, tak se tam můe i přímo zeptat. Jsou to výborné stránky. Jedna barva stojí podle kvality a na co je zaměřená mezi 55-120 Kč.
Není tady
Díky moc. Koupila jsem si barvy na textil v Tescu a u něco namalovala, tupování jsem zkouela taky. Docela mě to začlo bavit, akorát mam nedostatek triček Potřebovala bych někde nakoupit levný jednobarevný trička....a ta stránka je fakt super, nala jsem i jiný....
Taky jsem nala super "ablony", na http://www.hugolescargot.com/coloriage.htm. Je jich tam straně moc
Není tady
Levná a opravdu velmi dobrá trička koupí také na www.brydova.cz a co se týče ablon, tak největí seznam seznam najde také tam. U Moniky nakupuji u několik let a jsem velmi spokojená.
Není tady
díky díky díky díky ....hned si něco objednám, nevimla jsem si toho obchůdku. Trička i mikiny jsou bezva, hned si nějaký objednám. Jinak se moc těko shání jednobarevné kvalitní věci...
Není tady
Ahoj a objednáváte barvy někdo z internetu? Já chci barvit na textil doma s dětma :-)
Není tady
Ahoj, taky jsem si říkala onehdá, e bysme to doma taky zkusili, a nala jsem tady toto http://activacek.cz/vytvarne-potreby/barvy-na-textil/
Občas jsem tam objednala nějaké kolní potřeby a ted koukám, e mají i ty barvy na textil.
Není tady
Moc děkuju. Vyberu a objednám. Musim jetě nastudovat techniku :-)
Není tady
Ahoj,já mám vyzkouené barvy Artemiss(český výrobce) eshop mají na www.barvybarvicky.cz.Mají velkej výběr odstínů, já jsme ulítlá na neonový barvy a ceny ucházející.Tak mrkni:)
Není tady
jéé pěkny! moná to taky zkusíme
Není tady