Kájina — 9. 6. 2006 11:24

Je zde někdo, komu spinning výrazně pomohl při hubnutí? Jak často ho cvičit? Pokud by tu byla nějaká dívčina z Mostu, která by se chtěla přidat a chodit se mnou na něj, ať dá vědět. Pa pa

Tiffi — 11. 6. 2006 11:52

Ahoj, tak já na spinning chodila, ale né kvůli hubnutí, to jsem na štěstí nepotřebovala, ale pár lidí co tam se mnou bylo, se za krátkou dobu dost zpevnili a i říkali, že jim jdou kilča dolu. Určitě to účný je, ale mě to celkem dost nudilo.

ponožka — 12. 6. 2006 8:52

Ahoj, zhubnout můžeš po jakýmkoliv cvičení. Hlavně se hýbat. Jen si myslim, že se ti na spinningu zpevní hlavně nohy, ale s horní částí těla ti toho moc neudělá. Mně takovýhle cvičení přijde taky hodně nudný a na takovou nudu příliš drahý. Mám radši různý formy aerobicu.

aprill — 12. 6. 2006 20:16

Kájina napsal(a):

Je zde někdo, komu spinning výrazně pomohl při hubnutí? Jak často ho cvičit? Pokud by tu byla nějaká dívčina z Mostu, která by se chtěla přidat a chodit se mnou na něj, ať dá vědět. Pa pa

Na spinning chodím už déle než jeden rok.  Je to jediný sport, který mě zaujal. Zhubla jsem cca 15 kg za půl roku ( hlídala jsem si kalorie) . Teď už nehubnu,  pouze si udržuji váhu a tělo zpevňuji. Součástí spinningu bývá i posilovna.  Jak často -  určitě 2-3 týdně. Uznávám je to drahá sranda, ale peníze které vrazím do kola - neprožeru. Určitě vyzkoušej více trenérů ( každý má jinak náročnou hodinu)  a pokud tě spinnig zaujme, doporučuji si koupit tepovky.
Rozhodně mi hodina nepřipadá nudná, ale je to věc názoru.  Aerobic nemusím zase já.

Lucy — 12. 6. 2006 21:16

Mě taky spinning celkem nadchnul. Sice jsem si ho zatím dala jen dvakrát ..můj švára přímo dělá trenéra, ale bohužel je ze Šumavy, tak bych to měla trochu z ruky, ale fakt mě to nadchlo... , když je k tomu dobrá  hudba, to se to pak šlape úplně samo. Je to pro mě spíš taková oddychovka, žádný skákačky a udejchanost jako při aerobicu. Jinak v místě bydliště zatím nechodím,  sama mám hoňku s dětma, ale pro vypnutí z celodenního kolotoče je to SUPER!!!!!!!  Ahoj Lucy.....

aprill — 12. 6. 2006 21:19

Já si chodím na spinning "odpočinout!" na nic nemyslím a je mi fajn.

ponožka — 13. 6. 2006 12:40

Místo brutálních peněz za spinning bych si radši koupila rotoped. Určitě by se ti to stokrát vrátilo. :)

radka73 — 14. 6. 2006 20:38

ponožka napsal(a):

Místo brutálních peněz za spinning bych si radši koupila rotoped. Určitě by se ti to stokrát vrátilo. :)

a ja se s tebou klidne vsadim, ze tak, jak se s partou fajn lidi pri dobre hudbe a s trenerkou, ktera vsechny hecuje, znicim, tak se nikdy neznicim na rotopedu... Spinning jezdim vice nez dva roky a za celou dobu mne vubec nenapadlo vlezt na rotoped...ale samozrejme je to vec nazoru. Krome toho ja rozhodne nejsem objektivni :/, protoze ja jsem spinningu propadla hned prvni hodinu.
:rodna:

ponožka — 15. 6. 2006 9:18

Pro mě je zkrátka spinning nuda, která je každou hodinu stejná. Na aerobic chodím už přes deset let. Nejradši mám taneční aerobic. Jen už mě po tolika letech neuspokojí jen takový jednoduchý šlapání do zelí a mdlá cvičitelka. :)

aprill — 15. 6. 2006 9:38

Kde jsi přišla na to, že je každá hodina stejná?

ponožka — 15. 6. 2006 10:54

Kolik kreací při spinningu můžeš mít? Zrychlit, zpomalit, šlapat v sedě nebo ve stoje. Byla jsem na dvou hodinách a pořád se tam opakovalo to samý. Ještě mi přišlo legrační, jak byl cvičitel oblečen v cyklistickým dresu. Div, že neměl ještě helmu.