Mája — 19. 5. 2006 8:40

Zajímalo by mě jak si myslíte, že je dobré aby se človek (muž) často myl. Případně jak skloubit požadavky partnerů....Přítel se nerad myje, očistu dělá 2 x do týdne kdy si umyje hlavu i tělo. Jinak se mít nechce (za prvé je líný, za druhé to prý není zdravé). Začali jsme spolu před nedávnem bydlet, takže dřív jsem nevěděla jak to u něj funguje...Já mám dost silnou potřebu čistoty, sprchuju se každý den, hlavu myju obden, vím, jsem žena u chlapů je to asi jiné, ale mě už to vážně strašně vytáčí, když on je tak cítit potem, deodorant také nepoužívá:( neni mi to příjemné když vedle mě večer ulehá a vím, že se 2-3 dny nemyl, říkám mu to pořád dokola že to pro mě neni příjemné a asi ani pro okolí, že bych si přála abych si k němu mohla přitulit a přivonět, tahle se od něj odtahuji:-( Nevim jestli nejsem divná,že mi tohle vadí, ale prostě to tak je a nevim jak se s tim srovnat

Dana — 19. 5. 2006 8:47

každý den a jestli neposlechne, tak mu řekni, že se smraďochem nebudeš

helena — 19. 5. 2006 8:54

Nejsi divná. Mám stejný problém už léta (akorát, že už vedle mě nespí). U nich doma bylo zvykem jednou týdně zatopit v kotli a vykoupala se celá rodina (mám podezření, že v jedné vodě). Jinak si tak maximálně opláchli špinavé nohy, když v létě chodili bosi, v zimě ani to. Deodoranty a podobné věci považuje za zbytečné utrácení a i když něco dostane jako dárek, tak si to pečlivě uloží a nepoužívá, protože "je to škoda, taková drahá věc". Navíc se z lenosti odmítal i holit, což mě nejen vytáčelo, ale i mi vadilo fyzicky. Dokonce jsem mívala i alergickou vyrážku, což považoval jednak za velmi veselé, jednak mě podezíral, že jsem si to způsobila jen proto, abych ho k holení donutila.
Buď tvrdá a trvej na tom, aby přítel hygienu dodržoval, protože časem zleniví ještě víc a bude to jenom horší. Věř, že vím, o čem mluvím - dneska mám doma zavánějícího, nemytého a nepřevlékajícího se tvora, ovšem ta, která se nepostará, jsem já a nikomu nevysvětlím, že z dospělého chlapa nelze servat špinavé oblečení nasilím a hodit ho do vany.

Rhea — 19. 5. 2006 8:56

Divná nejsi, myslím si, že je normální se mýt každý den bez rozdílu pohlaví. Můj manžel naštěstí těžce fyzicky pracuje a je u něj nutnost umýt se každý den po práci včetně vlasů. S holením už je na štíru, to se mu moc nechce, ale zarostlý nechodí.
Je pravda, že chlapi jsou v tomhle lajdáci. Jednou za rok jezdí s tlupou chlapů na ryby pod širák a celý týden jim hygiena nic neříká a jsou strašně šťastní. :storstark:  Pak samozřejmě smrdí jak prasata (to jsem teď prasata urazila). :usch:

ponožka — 19. 5. 2006 9:05

No to jsou věci. Můj přítel se myje několikrát za den. Deodoranty nemůže používat, protože se po nich osypává, takže to kompenzuje mytím. A to ho rozhodně nenutím já.  Myslim si, že tohle člověk musí považovat za samozřejmý a nevěřim tomu, že k takovýmu názoru došel jen tak z lenosti. Je to podle mě i věc výchovy.  Mám kamaráda, který se rochní ve vaně hodinu každý den. Ono to u chlapů není jiný, než u ženských. A co potom v létě, když bude teplo...to s ním bude k nevydržení. Jestli tě miluje, tak by se měl obětovat a očistnou kůru každý den podstoupit. Určitě to není vůči tobě taková obrovská oběť. Čoveče, řekla bych, že s takovým chlapem už ale stejně nehneš, pokud mu není dvacet.

Barborka — 19. 5. 2006 9:08

Myslím, že absolutně není rozdíl v tom, jak často by se měla mýt žena a jak muž! Oba přece stejně - a to každý den. Vůbec se ti nedivím, že ti to vadí. Co dělá tvůj muž za práci? Jestli manuální, tudíž se asi víc ušpiní a zpotí, tak to musí být síla!
A ono mu to nevadí, když mu vlastně říkáš, že smrdí? Vždyť to musí být přece nepříjemné, slyšet od partnera, že mu smrdím...

Mája — 19. 5. 2006 9:15

ponožka napsal(a):

No to jsou věci. Můj přítel se myje několikrát za den. Deodoranty nemůže používat, protože se po nich osypává, takže to kompenzuje mytím. A to ho rozhodně nenutím já.  Myslim si, že tohle člověk musí považovat za samozřejmý a nevěřim tomu, že k takovýmu názoru došel jen tak z lenosti. Je to podle mě i věc výchovy.  Mám kamaráda, který se rochní ve vaně hodinu každý den. Ono to u chlapů není jiný, než u ženských. A co potom v létě, když bude teplo...to s ním bude k nevydržení. Jestli tě miluje, tak by se měl obětovat a očistnou kůru každý den podstoupit. Určitě to není vůči tobě taková obrovská oběť. Čoveče, řekla bych, že s takovým chlapem už ale stejně nehneš, pokud mu není dvacet.

No dvacet mu neni, je mu 26:) já už nevim jak na něj, zkoušela jsem to po dobrym, zkoušela jsem to po zlym, malý úspěch byl že se začal mýt mýdlem nebo sprchovým gelem, dřív se "myl jen čistou vodou" i po tom co se se mnou hodinu potil na spinningu, to byla fakt síla, jemu prostě prej "vůně" nevoní, jeho heslem je přirozenost, a že tělo samo o sobě se nemá ničim zbytečně hejčkat. Zajímavé ovšem je, na co opravdu nedá dopustit je jeho chrup, jediná hygiena kterou neopomene každé ráno i večer někdy i přes den po jídle, je vyčistit si důkladně zuby. Říkala jsem mu že kdyby věnoval tolik péče a času svému tělu a hlavě tak jako svému chrupu, tak by to bylo dokonalý...ale on opět nic:-(

K Barborka: ano, už mu řikam i v posteli na rovinu, že smrdí a ať se mě nedotíká, on něco zamrlmá, otočí se a radši spí...Jako práci dělá technika, nevim jak moc je to fyzicky náročné.

helena — 19. 5. 2006 9:29

Taky ti může s úsměvem říct, že "každej chlap musí mít trochu křivý nohy a trochu smrdět" - to je pak na zabití. My už postel splečnou nemáme, takže to dopadá tak, že on usne napůl oblečený u televize, ráno vstane, dooblíkne se a odchází. Už mu to říaly mockrát i děti, ale je to naprosto zbytečné. Divím se, že mu to nevadí v práci.

suzy — 19. 5. 2006 9:31

Tomu mymu kdyz dojde antiperspirant tak si pujci muj,je pro nej nemyslitelne vyjit bez toho ven.Ma pocit ze tim dela neco proti zapachu a je jakoby cistej(samozrejmne se myje i vodou )   ale zase ho nemuzu donutit si pravidelne kremovat oblicej ,pry mu vadi byt mastnej (je to vymysl protoze ten jeho krem se hned vstreba)  ale kdyz citi ze mu pne moc pokozka tak se prece jen natre.Jinak je vonavouckej a takovek chlap by mel byt aby se nam libil a pritahoval nas ne?Neni to o krase ale o tom taky jestli nam voni.

Rybička — 19. 5. 2006 9:44

Tak když mu vůně smrdí, určitě existují antiperspiranty bez vůně - jako jsou pro ženy (Nivea -mylím), musí být i pro muže.
Takový problém tedy nezávidím. Asi opatrně, ale důrazně vysvětlit, že pokud o Tebe stojí, měl by o sebe pečovat. Taky by se mohlo stát, že mu Tě jednoho krásného dne odvede nějaký voňavý...

elementgirl — 19. 5. 2006 9:48

holkyyy ja taky nesnasim smradlavy neumyty chlapy...nejhorsi je kdyz se nemejou a pokousi se pot prerazit deodorantem  :usch:

koudyova — 19. 5. 2006 10:00

promiň,ale dvakrát týdně to je fakt dost málo a u mladýho kluka to nechápu,vždy´t se chtěj taky líbit,nebo ne?Babča nedávno nadávala že je děda čím dál tím línější a že se nechce holit a mýt,ale tomu je 74 let.A má jen takové chvilkové záchvaty.Nevím,asi bych s neumytým chlapem spát nemohla.

suzy — 19. 5. 2006 10:05

ja bych vedle smardlavyho nemohla spat ani v jedne postely natiz spat s nim.vzdyt mi se taky cancame a vinime a umyvame nejen k vuli sobe ale aby sme byli pro ne pritazlivejsi a kdyz to nejaci panove nedelaji tak mi to prijde jako by jim to bylo jedno.Mysli si ze tu svoji maji jistou,ze ona je proste miluje tak proc se dal snazit kdyz k vuli sobe nemaji potrebu se umyt a treba trochu navonet.jsou to neohleduplny a liny prasata.

Rybička — 19. 5. 2006 10:09

... ale aspoň úspěch, že si čistí zoubky. :)

Dana — 19. 5. 2006 10:16

hele, mýmu švagrovi tak smrděj nohy, že kdyby si je nemyl každý den, tak doma pochcípaj

choysia — 19. 5. 2006 10:22

Dana::::lol:

Můj partner se sprchuje denně, já taky. Ale někdo to nesnáší na kůži, tak nejhůř obden, ale 2x týdně, to bych ho hnala!!!
                                                                                :dumbom:

Co mu tak nenápadně naznačit, že nějakej soused nebo kolega tak pěkně vonííííííííííííííííííííí..........

susan — 19. 5. 2006 10:41

ono je to vážně všechno na výchově od malička a z jakého prostředí ten chlapák je. Můj první manžel děs-běs smraďoch,ketrého jsem musela každý den hnát do vany,hnát k holiči a pod......Nakonec to skončilo odděl.ložnicemi a totálním odcizením po 20 letech manželství. Můj druhý partner byl k čistotě veden od malička a každodenní hygiena mu připadá úplně samozřejmá je to úplně o něčem jiném.Přitulit se k voňavému a čistému chlapovi je žůžo.

Mája — 19. 5. 2006 11:09

Já vám všem co máte voňavé a čistotné chlapi závidim. Taky bych si to moc přála. Když on je jinak vážně ve všem zlatej. Ale tohle mezi nas staví zeď, má to vliv i na náš sexuální život, mě když se neumyje se s nim ani milovat nechce. Takže aby to neskončilo u pravidelného sexu 2x týdně, v neděli a ve středu (to jsou jeho mycí dny) já z toho fakt zešílim....Je tohle důvod k rozchodu? to my zas příjde šílené...jsme spolu rok a čtvrt a ve spoustě věcí mi moc pomohl...:-(

susan — 19. 5. 2006 11:17

Májo a takhle udělat si hezký večer a vykoupat se z drahou polovičkou společně a v klidku si o tom popovídat trošku erotiky neuškodí a naladíš ho ::D:supr:

ponožka — 19. 5. 2006 11:17

Těžko říct, jestli je tohle důvod k rozchodu. Ale věř tomu, že to jen tak nepřejdeš a těžko tomu ustoupíš. Spíš ti to bude vrtat hlavou víc a víc, časem na něm třeba najdeš ještě něco dalšího, co ti bude vadit. Bude se to všechno stupňovat, začne se ti protivit a postupně hnusit.

lojla — 19. 5. 2006 11:35

Májo, ja jsem se vicemene kvuli tomu s klukem rozesla po roce.. a to to nebylo az tak tragicke.. jednou jsem mu koupila deodorant, bylo mu v te dobe 25 a on chudak ani nevedel co s tim ma delat, tak jsem ho to musela naucit.. boze jak ja jsem tehdy v duchu nadavala jeho matce, to je prece ukol matky v prvni rade aby je to naucila ne?!?!? a stejne se toho moc nezmenilo a stvalo me to a stvalo az jsem se na nej vykaslala.. ted mam kluka jednak mladsiho takze tvarnejsiho a jednak s nejakymi hygienickymi navyky, a voni mi a nemuzu si to vynachvalit.. byt tebou tak mu reknu bud anebo.. vzpominam si jak jsem se za tamtoho stydela kdyz jsme nekam sli treba do spolecnosti, no des!

Dana — 19. 5. 2006 11:51

no právě, ky si postěžuješ ponadáváš, ale jak musíš vypadat u cizích, když tvůj kluk smrdí. Všichni budou myslet, že je to tvoje vina, já bych ho hnala :D :D :D

choysia — 19. 5. 2006 12:09

To s tou vanou je dobrej nápad, ale aby pak nesexovali jenom v koupelně. Pardon, to nerejpu, myslím to fakt!

Hahnčí — 19. 5. 2006 12:24

Mája napsal(a):

Zajímalo by mě jak si myslíte, že je dobré aby se človek (muž) často myl. Případně jak skloubit požadavky partnerů....Přítel se nerad myje, očistu dělá 2 x do týdne kdy si umyje hlavu i tělo. Jinak se mít nechce (za prvé je líný, za druhé to prý není zdravé). Začali jsme spolu před nedávnem bydlet, takže dřív jsem nevěděla jak to u něj funguje...Já mám dost silnou potřebu čistoty, sprchuju se každý den, hlavu myju obden, vím, jsem žena u chlapů je to asi jiné, ale mě už to vážně strašně vytáčí, když on je tak cítit potem, deodorant také nepoužívá:( neni mi to příjemné když vedle mě večer ulehá a vím, že se 2-3 dny nemyl, říkám mu to pořád dokola že to pro mě neni příjemné a asi ani pro okolí, že bych si přála abych si k němu mohla přitulit a přivonět, tahle se od něj odtahuji:-( Nevim jestli nejsem divná,že mi tohle vadí, ale prostě to tak je a nevim jak se s tim srovnat

Je to pro něj přežitek a zbytečnost.  Našla jsi svůj protiklad. Dá to hodně práce ale časem ho předěláš ale musíš mít velké  ...:hjarta:...

helena — 19. 5. 2006 12:24

Dana napsal(a):

no právě, ky si postěžuješ ponadáváš, ale jak musíš vypadat u cizích, když tvůj kluk smrdí. Všichni budou myslet, že je to tvoje vina, já bych ho hnala :D :D :D

No vždyť jsem to psala - ON je špinavej, nepřevlíkanej a smrdí, ale JÁ jsem cuchta, která se nepostará.
Neprodáte někdo levně chloroform :) ?

Tiina — 19. 5. 2006 12:36

Tedy já jenom tiše zírám...nedávno jsme někde četla, že jenom 44% českých chlapů se denně sprchuje a tady čtu, že mít doma chlapa, co se vůbec někdy umyje je skoro zázrak...to je tak nechutný...manžel i já se sprchujeme denně a to včetně vlasů, manžel má takové kraťoučké, že to netřeba řešit a mě se hodně mastí...ale představa, že se někdo myje 2x týdně...já bych mu to nastavila jasně...bez diplomacie, bez obcházení horké kaše - buď se bude mýt denně nebo končím....z představy jak si mě lehá do postele někdo, kdo se dva dny nemyl je mi zle

Lucy — 19. 5. 2006 12:57

Ahoj holky taky přispěju do diskuse.Ten můj se sice meje na to tedy docela dbá, ale když přijde z práce tak mu tak šíleně smrdí nohy, že je to děs. Už i náš malej říká:  " Fůůůj umej si ty nohy........., " ale to je asi normální, že chlapovi ty nohy prostě smrdí a smrdět budou. Horší je to u nás s deodorantama. Ty snad používá jenom když je venku opravdu horko a pak jen po holení. A že těch sarapatiček má!!!!! Už mu je ani nekupuju, zvlášť vody po holení, protože on si toho dá vždycky tak málo, že mu to vydrží 5 let. No nekecám, jednu vodu po holení má snad od roku 1999. No a když už jste tady zmiňovaly taky hygienu chrupu, tak na tohle někdy zapomene a tím pádem se tedy zapomene (nezapomene, je spíš línej.....)  večer umejt, tak to teda pak už nerozdejchávam a i já mu řeknu, že je prase a smrdí. :D :D :D  Myslíte, že si z toho něco dělá???????? No nic, chlapi to asi nijak neřeší. Potom když jsem někde ve společnosti nebo na návštěvě, kde je přítomen mužskej a voní, tak se můžou moje čichový buňky zbláznit a samozřejmě že se ve mně probudí i jiná touha...... :D :D :D

Rybička — 19. 5. 2006 12:58

Já si také myslím, že by se to v Tobě kumulovalo a postupně by Ti na něm vadilo víc a víc věcí. Chce to řešit okamžitě a nedusit si to někde v sobě. Měl by vědět, že pro Tebe to není nějaká prkotina, ale věc, která velmi vážně ohrožuje Váš vztah. Už to, jak jsi psala, že na něj logicky pak ani nemáš chuť... Jak by to asi vypadalo za pár desítek let? Řekni mu, co jsi psala sem - že Ti na něm záleží a proto je potřeba to vyřešit. Přeci nechce mít doma ženskou, které na něm pořád něco vadí a je nepříjemná jen proto, že původním důvodem bylo odcizení kvůli hygieně. Pokud s tím přesto nebude chtít nic dělat, pak se musíš rozhodnout sama, jestli ho takového přijmeš. Asi by ses měla zamyslet nad tím, jestli on Tě nemá takhle náhodou moc jistou...

Dana — 19. 5. 2006 13:20

Každému nohy nesmrdí. Mému muži nikdy , jenom jednou mu tak strašně smrděly a zjistili jsme, že to dělají botasky koupené u Vietnamců, tak letěly hned do popelnice a už nikdy více. Zato mé sestře jeden čas nohy smrděly a jí to zase dělaly silonky,když v nich byla celej den v práci.

petrželka — 19. 5. 2006 15:02

Holky, já mám zase problém s následujícím víkendem. Jedeme totiž s manžou k jeho rodičům na chatu. Je to tam OK,ale není tam voda. Loni jsem tam byla poprvé, takže jsem nevěděla,co čeho jdu. V chatě je sice koupelna,i s vanou,ale v ní jsou uskladněné všechny možné věci, které pokrývá prach. Na zahradě je kadibudka a sud, ve kterém si myjí ruce. Byli jsme tam dva dny a stačilo mi to. Zuby jsem si ten víkend čistila jen já a obličej jsem si ráno umyla vodou z láhve. Oni tam tráví ještě se švagrovou a její rodinou léto, koupání v okolí není, tak nechápu...to se jako celé léto nemyjí????? O tom, že tam budou dělat studnu se mluví a mluví...ale nic se neděje.
Teď jsem těhu a víkend, který mě tam čeká, je pro mě noční můrou. Nevadí mi, že půjdu třikrát za noc do kadibudky čůrat, ale sprcha mi rozhodně chybět bude.

Jenže copak můžu cokoliv říct? Není to naše a já to nechci dirigovat...?

choysia — 19. 5. 2006 15:08

petrželka: Ahoj, tak bez studny je to hodně blbý. Mě třeba nevadilo si čistit zuby u studny, nebo se tam i opláchnout celá, i když je to ledárna. Kadibudka se taky dá přežít, lepší než chemickej. A ted bych na tvým místě jako výmluvu využila těhotenství. Přece když čekáte mímo,:dudlik: tak nebudeš jako čuník, ne?

Rybička — 19. 5. 2006 15:09

No a co nějaký menší lavor, do kterého si ohřeješ trochu vody z té láhve a aspoň trošku se ošplouchneš? Vezmi si s sebou karton nějakých obyčejných levných vod na mytí a je to. :)




petrželka napsal(a):

Holky, já mám zase problém s následujícím víkendem. Jedeme totiž s manžou k jeho rodičům na chatu. Je to tam OK,ale není tam voda. Loni jsem tam byla poprvé, takže jsem nevěděla,co čeho jdu. V chatě je sice koupelna,i s vanou,ale v ní jsou uskladněné všechny možné věci, které pokrývá prach. Na zahradě je kadibudka a sud, ve kterém si myjí ruce. Byli jsme tam dva dny a stačilo mi to. Zuby jsem si ten víkend čistila jen já a obličej jsem si ráno umyla vodou z láhve. Oni tam tráví ještě se švagrovou a její rodinou léto, koupání v okolí není, tak nechápu...to se jako celé léto nemyjí????? O tom, že tam budou dělat studnu se mluví a mluví...ale nic se neděje.
Teď jsem těhu a víkend, který mě tam čeká, je pro mě noční můrou. Nevadí mi, že půjdu třikrát za noc do kadibudky čůrat, ale sprcha mi rozhodně chybět bude.

Jenže copak můžu cokoliv říct? Není to naše a já to nechci dirigovat...?

Eva36 — 20. 5. 2006 22:23

helena napsal(a):

Dana napsal(a):

no právě, ky si postěžuješ ponadáváš, ale jak musíš vypadat u cizích, když tvůj kluk smrdí. Všichni budou myslet, že je to tvoje vina, já bych ho hnala :D :D :D

No vždyť jsem to psala - ON je špinavej, nepřevlíkanej a smrdí, ale JÁ jsem cuchta, která se nepostará.
Neprodáte někdo levně chloroform :) ?

:D Upeč otrušíkovou buchtu....nač si smradět byt chloroformem? he he :D

Ivča K. — 21. 5. 2006 13:14

Já taky trpím se smraďochem,ale ne doma nýbrž v práci.Jsem na lince a vedle mě sedí 26 letý svobodný kluk a tak strašně smrdí potem,že na mě někdy jdou až mrákoty,jindy mě popadne takový vztek,že bych ho nejradši polila kyselinou.Nejhorší je,že si to vůbec nepřipustí,že by smrděl.Jednou mu moje kolegyně postříkala celou židli voňafkou,když si odskočil a on se na nás potom rozkřikl,kdo to má čuchat ten smrad,tak jsme mu dali za pravdu,že ho opravdu už nemůžem čuchat jak hrozně smrdí a on konstatoval,že cítí jen tu příšernou voňavku a kdo cítí něco jiného,asi by potřeboval vyoperovat čichové buňky.Jelikož s ním trávím 8 hodin denně,5 dnů v týdnu,není to taky žádný med.:butter:

maya — 21. 5. 2006 16:31

petrželka napsal(a):

Holky, já mám zase problém s následujícím víkendem. Jedeme totiž s manžou k jeho rodičům na chatu. Je to tam OK,ale není tam voda. Loni jsem tam byla poprvé, takže jsem nevěděla,co čeho jdu. V chatě je sice koupelna,i s vanou,ale v ní jsou uskladněné všechny možné věci, které pokrývá prach. Na zahradě je kadibudka a sud, ve kterém si myjí ruce. Byli jsme tam dva dny a stačilo mi to. Zuby jsem si ten víkend čistila jen já a obličej jsem si ráno umyla vodou z láhve. Oni tam tráví ještě se švagrovou a její rodinou léto, koupání v okolí není, tak nechápu...to se jako celé léto nemyjí????? O tom, že tam budou dělat studnu se mluví a mluví...ale nic se neděje.
Teď jsem těhu a víkend, který mě tam čeká, je pro mě noční můrou. Nevadí mi, že půjdu třikrát za noc do kadibudky čůrat, ale sprcha mi rozhodně chybět bude.

Jenže copak můžu cokoliv říct? Není to naše a já to nechci dirigovat...?

Záleží na tom, co je člověk pro to umytí ochotný "podstoupit". My jsme ze začátku s manželem bydleli v zimě několik měsíců na horské chatě, kde nebylo téměř nic: samozřejmě kadibudka, topilo se krbem, který skoro netopil, jen zakouřil místnost, a pro vodu se chodilo do asi 100m vzdálené studny z kopce a do kopce s kýblama... Přesto jsme se oba s manželem bez výjimky každý večer myli v lavóru od hlavy až k patě - vodu jsme si ohřívali na kamnech. Ten pobyt byl pro nás celkem psychicky náročný, ale uvědomili jsme si, jak jsme změklí. Pro lidi bylo ještě v  nedávné minulosti naprosto běžné takhle žít, a kromě toho museli udělat ještě spoustu jiné práce, měli hospodářství atd. My už jsme zkrátka zmlsaní - den bez sprchy je pro nás málem horor...  ;)

sun36 — 21. 5. 2006 19:05

Májo,zjisti si,jak často se koupal jeho otec - příklady táhnou.Jestli také jednou . dvakrát za týden,tak ti nezávidím "převýchovu".Jinak mu normálně opakuj fuj,smrdíš!!!!"(když se on nestydí smrdět,tak se nestyď upozorňovat) Já bych si žádné servítky nebrala,naštěstí jsem to nikdy řešit nemusela.Manžel i dospělý syn s tím nikdy neměli problém.Mladý byl někdy čistotný až moc,bez pánské vůně nejde ani na vycházku se psem.Takže pevné nervy a nevzdávej to.

Myška — 24. 5. 2006 10:47

Ahojky,chtěla bych se zeptat, jestli někdo nezná nějaký masážní přípravek, který není mastný. Já miluju masáže,ale přítel nesnáší, když má mastné ruce. Když si krémuju ručky já, nesmím se ho dotýkat, dokud se krém nevstřebá nebo se neumyju. Chová se jako bych byla prašivá, ani přitulit se v té době nesmím.Předem díky.

kukusa — 24. 5. 2006 18:41

No teda ženský, tak jsem to tu dneska všechno přelouskala, řeknu vám, natlemila jsem se. Je mi jasný, že Vám do smíchu není. Popravdě řečeno, myslela jsem, že prasátka jsou jenom moje rodina. Můj otec a celá rodina z jeho strany se myjí jednou týdně!!! Moje mamka spí v oddělené ložnici, protože zápach mého otce prostě nesnese. Dokonce si myslím, že mi nedávno říkala, že kartáček na zuby, co mu koupila někdy před vánoci, má stále v obalu ve skříňce.  Je to děs! Nedovedete si to představit. Nejhorší je, že "pach" těch lidí je opravdu specifický a odpuzuje vás. Mám dojem že jsem otci a taky tedy mojí babičce a dědovi nedala pusu ani nepamatuju (ani po nějakém bližším styku netoužím). Potřebu mýt se nemají, voda je moc drahá. Je pravda - někdo se tady zmiňoval - že návyky, a tedy i ty hygienické, se většinou v rodině "dědí". Můj brácha je taky prase. I když je fakt, že moje mamka na něj klekne a jakž takž ho donutí aby si čistil zuby a myl krk.
Nicméně já jsem podle nich "cimprdlich", naštěstí jsem zdědila matčiny hygienické návyky. Myji se děnně a mám přítele, který také o hygyenu dbá. Občas se stane, že když v sobotu nikam nejdeme, tak večer vlítneme do postele bez spršky, ale ani on ani já nesmrdíme!!! To přece neni zas takový hřích! Jinak se oba dva pucujeme opravdu denně, přítel je navoněný (někdy až moc).
Přeji Vám, aby se ty vaše polovičky začli víc starat samy o sebe a pevné nervy.

Nikiska — 24. 5. 2006 22:34

No já teda nevím, ale hygiena je důležitá věc a taky by se mi nechtělo ulehávat vedle chlapa, který se tak málo meje!! Můj manžel se sprchuje každý den v práci. Používá i různé parfémy a tuhé deodoranty, takže mu nemusím říkat aby se šel umejt. Ale určitě kdyby to tak bylo tak bych mu to vysvětlila, že to pro mě není dobrý pocit a ve dvou lidech se to musí určitě vyřešit!!!

helena — 25. 5. 2006 6:31

Nikiska napsal(a):

No já teda nevím, ale hygiena je důležitá věc a taky by se mi nechtělo ulehávat vedle chlapa, který se tak málo meje!! Můj manžel se sprchuje každý den v práci. Používá i různé parfémy a tuhé deodoranty, takže mu nemusím říkat aby se šel umejt. Ale určitě kdyby to tak bylo tak bych mu to vysvětlila, že to pro mě není dobrý pocit a ve dvou lidech se to musí určitě vyřešit!!!

NEMUSÍ!!!

Nikiska — 25. 5. 2006 12:17

Já si myslím, že se to dá řešit tím, že si dva o tom problému pohovoří a neříkej mi Helčo, že se to nevyřeší! Důležitá je komunikace dvou lidí ať hovoří o něčem pěkném nebo o problémech. Já teda nevím ale podle mojí zkušenosti to pomáhá. S manželem si o všem promluvíme a vyřešíme. Jsem tip člověka co musí mít určitou věc prostě vyřešenou!!

helena — 25. 5. 2006 12:44

No nevyřeší. Těžko hovořit s někým, kdo má pocit, že je to jen takový kapric rozmazlené ženské, když to předtím u maminky tak hezky fungovalo. A teď už je komunikace úplně v pr... a ujišťuju tě, že MOJE vina to není. Všude to holt nefunguje jako u vás, víš.

Nikiska — 25. 5. 2006 12:49

Tak to je mi líto!!!!

maggie — 26. 5. 2006 22:37

Brala jsem si svého muže před 14 lety, myl se 2-3 týdně, někdy použil zpěti i "jeté" slipy. Měli doma elektrický bojler kombinovaný na kotel na tuhá paliva, žádné necky.
Vzali jsme se. Za nějakou dobu zjistil, že čisté triko i několikrát denně je příjemné, o slipech ani nemluvě. Sice trošku brblal, že zmasňákovatěl, ale nyní požaduje mytí i několikrát denně...

maggie — 26. 5. 2006 22:41

helena napsal(a):

No nevyřeší. Těžko hovořit s někým, kdo má pocit, že je to jen takový kapric rozmazlené ženské, když to předtím u maminky tak hezky fungovalo. A teď už je komunikace úplně v pr... a ujišťuju tě, že MOJE vina to není. Všude to holt nefunguje jako u vás, víš.

Jo, maminka je někdy jak "Němá barikáda". Koupání jsem vyřešila, ale jiné věci ne... Někdy si připadám jako "ta čtvrtá" za maminkou aaa 3 kupkami hnoje".

Stelička — 28. 5. 2006 9:09

Helčo, já mám takového smradlavého otce. Občas ho mamka donutí svlíknout špínu, ale brblá u toho a má u toho takové blbé poznámky: "Hlavně že ty voníš..." apod. Nejhorší je, když se na jaře nakvartýruje na chatu a pobývá tam sám. Když tam přijedeme, je to hrůza. Smrad a špína na něm, v peřinách, v koupelně pohozené smradlavé fusekle, ... fuj, fuj, fuj.
Teď doma bojuji s líným desetiletým synem. Občas jsem ho načapala, že si ve vaně jen čupne a pustí vodu naprázdno. Takže musím dělat přepadovky do koupelny. Zuby má sice zdravé (bez jediné plomby), ale mytí zubou nepovažuje za samozřejmost - musím ho zase honit a kontrolovat. Sportuje a po tréninku také necítí potřebu se sprchovat - takže zase boj ho nahnat do koupelny. Už jsem mu vyhrozila, že pokud se nezlepší, tak ho na chatě nakvartýruji na spaní ke smradlavému dědovi :D.
Takže se důsledně snažím ohýbat stromek, dokud je mladý, aby mě v budoucnu snacha neproklela.