Janicak — 14. 2. 2023 8:34

Díváme se s manželem po nové sedací soupravě a rádi bychom nějakou světlejší, ale víme všichni, jak to je- sedačka se snadno zašpiní od rukou, mastných vlasů apod. Nechci to řešit nějakými dekami, nebo podobnými potahy, které většinou moc nepasují. Nemáte někdo zkušenost se sedací soupravou, u které se dá sundat potah a vyprat ho? Myslím si, že by to bylo úplně nejlepší řešení a vlastně moc nechápu, proč to skoro žádný výrobce nedělá. Případně nějakou sedačku / pohovku, na kterou se dá koupit přímo originál nový potah, který bude bezvadně pasovat?

Jirule42 — 14. 2. 2023 8:39

Co tak vím, tak sedák většinou prát nejde, ale pokud se budete dívat na sedačky se zádovými polštáři, tak ty mají na sobě často zip a potahy je tudíž možno vyprat. Vzhledem k tomu, že se většinou ušpiní právě hlavně ty opěrky, tak mi to přišlo dostačující.-já jsem tu naši objednávala z https://x-nabytek.cz/1532-sedaci-soupravy Ideál by byl samozřejmě komplet snímatelný potah, ale takovou sedačku se mě osobně najít nepodřilo. Resp. ne takovou, která by se mi líbila.

Bělousek — 15. 3. 2023 10:23

Také jsem zatím nenarazila na sedačku se snímatelným potahem. Existuje spousta sedaček se speciální povrchovou úpravou, která chrání povrch textilie před rychlým prosakováním tekutin. Mám to vyzkoušené, nedávno jsem si takovou kupovala u společnosti Expedo a údržba je opravdu jednoduchá a snadná.

vrabčák — 15. 3. 2023 21:21

Scandishop nabízí sedačky s kompletně snímatelnými potahy, které se dají prát.

Lermsa — 29. 6. 2023 4:03

Co tak vím, tak sedák většinou prát nejde, ale pokud se budete dívat na sedačky se zádovými polštáři, tak ty mají na sobě často zip a potahy je tudíž možno vyprat. Vzhledem k tomu, že se většinou ušpiní právě hlavně ty opěrky, tak mi to přišlo dostačující.-já jsem tu naši objednávala z https://x-nabytek.cz/geometry dash subzero/1532-sedaci-soupravy Ideál by byl samozřejmě komplet snímatelný potah, ale takovou sedačku se mě osobně najít nepodřilo. Resp. ne takovou, která by se mi líbila.

Cena tohoto produktu je trochu vysoká. Na použití je v pořádku, ale nezdá se mi, že by se vešel do mého rozpočtu

cletchcreature — 3. 8. 2023 10:38

Jirule42 napsal(a):

Co tak vím, tak sedák většinou prát nejde, ale pokud se budete dívat na sedačky se zádovými polštáři, tak ty mají na sobě často zip a potahy je tudíž možno vyprat. Vzhledem k tomu, že se většinou ušpiní právě hlavně ty opěrky, tak mi to přišlo dostačující.-já jsem tu naši objednávala z https://x-nabytek.cz/1532-sedaci-soupravy papa's freezeria Ideál by byl samozřejmě komplet snímatelný potah, ale takovou sedačku se mě osobně najít nepodřilo. Resp. ne takovou, která by se mi líbila.

ach to je užitečné, taky jsem jeden chtěl, tak jsem to zkusil a výsledek je úžasný