Manak — 21. 12. 2022 8:31

Ahoj, řeším letos takový vánoční blikající problém :) Pořídili jsme (naštěstí jen jeden) řetěz na vyzkoušení s tím, že jsme je chtěli instalovat na větší část domu. Koupili jsme led řetěz s časovačem s tím, že se bude vždy cca ve 4 hodiny odpoledne sám zapínat. Problém je, že se zapne na nějaké přednastavené funkci a bláznivě bliká. Co se tak dívám a zjišťuji, tak je to u všech výrobků dost podobné, což nechápu. Nevíte někdo, kde koupit světelný vánoční řetěz s pamětí tak, aby po zapnutí časovačem blikal tak, jak jsem si to předtím nastavil?

Janicak — 21. 12. 2022 8:41

Já jsem řešila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, že to budou mít výrobci tak hloupě vymyšlené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí odsud https://www.my-hobby.cz/2574-svetelne-retezy Nevím, jestli ho tam ještě mají, ale je to značka Voltronic, tak zkuste případně mrknout.

rosydam — 5. 10. 2023 9:01

Janicak napsal(a):

Já jsem řešila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, že to budou mít výrobci tak hloupě vymyšlené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí odsud only up Nevím, jestli ho tam ještě mají, ale je to značka Voltronic, tak zkuste případně mrknout.

Děkuji, vaše sdílení mi opravdu pomůže