Bobinacau — 9. 11. 2020 20:17

Dobry vecer, chtela bych od Vas žen radu.
Je mi 40 a po manželství a nějakých krátkodobých vztahu mám chvili noveho partnera.  Jenže kde by to mělo aspoň ze zacatku klapat, tak to neklape( podle me ). To ze pritel má mensi chut by mi tolik nevadilo, to se muže casem vyrovnat. Vadi mi, ze si pritel nechce v posteli vubec hrát nebo me nějak dráždit - rukou, ústy, slovy, poplacanim či jinak. Sex vypada tak, ze na me skoci a za 5 minut je hotovy. Já hotova nejsem...Když jsem nahore, tak je hotovy ještě rychleji... Nic z toho sexu nemam, nejsem spokojena. Ikdyz ho mám rada, rada bych mela muže se kterým me to bude bavit...Pritelovi jsem to rekla a nic.  Děla to jak to vyhovuje jemu, ale me vidina takoveho sexu je neuspokojiva. Tak mi prosím poradte, mám v tomto vztahu pokracovat- je na zacatku - poznávání nebo to mám brat, ze mi partner nevyhovuje. Sex neni nejdulezitejsi ale predstava, ze budu mít takový sex dalsich x let ☹ neni moc dobra...Nebo to takto vypada u většiny doma? Díky

Palomita — 9. 11. 2020 20:34

S chlapem, který nechce uspokojit ženu je něco špatně. Myslím tím vyjít jí vstříc i když mu to výslovně řekne "jak na to". Může mít nějaký blok, nebo to nemusí umět a nebo mu na ženský nezáleží. To už si musíš zjistit sama. :)

Bobinacau — 9. 11. 2020 20:53

No prave nevím. Bývalý manzel také nerad delal neco krom zasunu a vysunu, ale teda vydržel dele, koukal při tom jen na sebe. A já mu jen “podržela”. Rikal ze neni úchyl, aby delal to či ono( lizani, prsteni). Teprve po manželství jsem zjistila, ze sex muže byt krásný( plný orgasmu, vzruseni).. No a teď zase tohle...

Palomita — 9. 11. 2020 21:04

Tomu říkám štěstí na chlapy :D Tak se ho můžeš zeptat, jestli má zájem a nebo máš hledat jinde.. protože jestli už teď na začátku je to pro tebe náročné, tak v dlouhodobém vztahu tě nevěra stejně nemine.. Jestli se teda časem nedostaneš na jeho úroveň co se apetitu a provedení týče. I to se může stát.

Judyna — 9. 11. 2020 21:47

Ještěže sis v mezidobí vyzkoušela, že to může být i jiné, krásné.
Tak se netrap. Palomita má pravdu. Kdyby mu na tobě opravdu záleželo, vypadalo by to  jinak. Máš fakt smůlu.

normální chlap — 9. 11. 2020 22:59

To je no-go situace, najdi si jiného.

EliiM — 28. 4. 2021 12:58

Ahoj, no rozhodně by to tak vypadat nemělo, kdybych byla v tvé situaci, tak asi zkusím ještě jednu rozmluvu a řekla mu, že je to pro tebe opravdu důležité, že bys ráda zkusila něco jiného, pokud tě má rád určitě to takhle nenechá. :) Udělejte si hezký večer (víno, kup si něco rajcovního) a uvidíš... Pokud ani  tohle nezabere, tak to asi nemá budoucnost :)

Myska25 — 2. 8. 2021 12:57

Taky jsem se s takovými muži setkala, kteří stojí jen o to, aby byli uspokojeni oni, nikoliv já. Co mám teď aktuálního přítele, tak to je úplný opak, je iniciativní, sex ho baví, snaží se, abych se pokaždé udělala a dokonce mi koupila dva pomocníčky s čímž jsem se teda ještě nesetkala, aby muž ženě koupil takovou hračku.