romana.ciencialova — 9. 4. 2019 17:17

Vy které jste již oslavily či byly na oslavách ženy padesátnice, můžete napsat nějaké netradiční dárky. Díky

AndreaP. — 9. 4. 2019 23:17

Krabička na vzpomínky - Zahrát si na detektiva a zapátrat u jejich rodičů, sourozenců, kamarádů a dětí a sesbírejte věci z její minulosti. Případně kupte takové, které ji budou mládí mile připomínat. Oblíbená kniha, vaše společná fotka z mládí, školní vysvědčení či diplom, oblíbená hračka, významná data, první náušnice, … to vše a mnohem více může obsahovat vaše krabička.

A nebo druhá varianta sehnat od příbuzných fotky oslavenkyně, od doby, co byla miminko až po současnost a nechat sestříhat do formy videoklipu.

Judyna — 10. 4. 2019 20:02

My jsem jedné kamarádce daly album fotek z našich společných akcí.

vrabčák — 10. 4. 2019 22:28

Lístky na pěkný koncert, do divadla, originální překvapení podle jejích zájmů (skok padákem bych tedy vynechala), permanentku na cvičení, do bazénu..., pokud je schopná to ocenit. :D

Romča — 11. 4. 2019 15:16

Fotoknihu jsem dostala já k 40 a musím říct, že to byl můj nejkrásnější dárek.
Máme spíš představu něco, co si užijeme společně, něco spíš poznávacího,zážitkového,praštěného.
Před 5 lety jsme jí "unesly" na tajný jednodenní výlet na kafe do Prahy. :D
Do divadla chodíme společně často a koncert, to si nejsem jistá.
Ale moc děkuji za rady, nápady.

Jiitta — 26. 6. 2023 8:28

Chcete-li vtipný dárek pro ženu k padesátinám? Takový to dárek mají zde na  https://www.darkoviny.cz/darek-k-50-narozeninam . Tento dárek je prostě neskutečně vtipný. Jeho humorný nápad a originální provedení rozhodně vyvolají smích. Je to skvělý způsob, jak přinést do oslavy trochu lehkosti a veselí. Každý detail tohoto dárku je pečlivě promyšlený a slouží jako skvělý zdroj zábavy. Překvapte ji tímto vtipným darem a vyvoláte v ní nekontrolovatelné smíchy. Je to skvělý způsob, jak oslavovat věk s nadhledem a humorem. Tento vtipný dárek pro ženu k padesátinám je nejen zdrojem radosti, ale i připomínkou toho, že stále zůstává mladá a veselá. Překvapte ji tímto vtipným darem a udělejte jí den plný smíchu a radosti. Zaručeně se na toto vtipné překvapení bude dlouho s úsměvem vzpomínat.