Martri — 3. 4. 2019 21:54

Dobrý večer,chtěla bych se o něčem poradit,třeba někdo bude vědět ☺️
Běžně nemasiruji a nejsem masérka...jednomu člověku ale občas uvolňuji záda,"promáčknu" ho...Téměř okamžitě ale začne cítit obrovské horko z mých rukou, které se mu rozleje po těle a začne se dokonce potit (doslova kapky potu). Zároveň mu ale bolest a napětí v zádech povolí,je mu to příjemné. Prosím,co je to za horko a jak s tím pracovat? Nechci někomu ublížit...

rina — 4. 4. 2019 9:31

Já teda jen laický osobní postřeh: při akupunktuře bolavých zad jsem taky cítila rozlévající se horko a ústup bolesti. Doktor mi vysvětlil, že to se rozproudila krev v ucpaných cévách. Akupresura může působit podobně.
Nadměrné pocení stojí za úvahu, může být příznakem nemoci.

Crabat — 8. 4. 2019 12:31

Jak s tím pracovat, to nemám ponětí, ale každopádně je to znamením, že energie proudí. Jestli je to jeho energie nebo Tvá, to ještě nevíme, ale můžeme to zkusit zjistit. Domluv se s dotyčným, jakmile ucítí nastupující horko, ať řekne. A pak ruce zvedni kousek nad tělo a nech působit jenom energii. A uvidíš. Pokud se nebude dít nic, znovu promáčknout a nechat je položené na těle. (Třeba bude rozhodující kontakt.)  Tak pozvolna získáš odpovědi. Je totiž možné, že v Tobě dříme latentně spící léčitelka.

Selima — 12. 4. 2019 11:16

Ja by som si zistila niečo o anatómii, aby som prípadne neublížila... Inak to môže byť aj energia Univerza, ktorá sa prenáša Tvojím dotykom - a rozpúšťa blok/y dotyčného.

vrabčák — 12. 4. 2019 19:47

Mám známou z venčení psů. Jednou jsme se potkaly a probraly mimo jiný i svoje zdraví. Ona mi přiložila ruce na záda a já jsem skutečně pocítila silný teplo z jejích dlaní, dokonce přes zimní bundu! Před tímhle zážitkem jsem měla o něčem takovým vždycky pochybnosti.