Eiline — 20. 4. 2006 18:38

Děvčata,nemáte někdo zkušenosti s cvičícím strojem SLENDER LIFE  a přístrojem ROLLETIC MASSAGE?
Dnes jsem navštívila jeden salon,kde mě majitelka provedla a vyslechla jsem jen samou chválu.Znáte to, když ptáčka lapají, pěkně mu zpí....
Pernamentka stojí na 20hod. 1.790,-Kč,takže cena není nezanedbatelná.Nerada bych vyhodila jen tak peníze a tak bych Vás poprosila o Vaše názory a zkušenosti.Děkuji.

Pro toho, kdo neví o čem je řeč

http://www.evita.cz/strana2a.jpg

               SLENDER LIFE

V Salónu  je 6 rekondičních stolů poháněných elektromotorem. Cvičební hodina (60. minut) nahradí 6 hodin tradiční gymnastiky, zejména u žen středního a vyššího věku. Tyto gymnastické cviky posilují a zpevňují Vaše svaly. Výsledek můžete poznat na ztracených centimentrech.

Pro koho je cvičení vhodné?
Pro všechny, kteří nechtějí, nebo nemohou navštěvovat běžná tělovýchovná zařízení a současně si chtějí zlepšit tělesnou kondici. Doporučuje se pro jednotlivce s bolestmi v zádech, u kterých zejména posilujeme zádové a břišní svaly. Cvičení je též vhodné pro zlepšení pohyblivosti kloubů, pro ženy po porodu, astmatiky, nemocné s poruchami krevního oběhu, křečovými žilami a v neposlední řadě pro osoby mající potíže s nadváhou.


Jak cvičení probíhá?
Na každém stole cvičíte 10 minut.

SANBAG TABLE
Lehkými a rytmickými pohyby pomáhá rozkládat tukové polštářky na bocích, hýždích, stehnech a zároveň je zpevní a zeštíhlí.
LEG TABLE
Cvičení napodobuje pěší chůzi. Zeštíhlí a zpevní celé dolní končetiny, zvláště vnitřní a zevní stranu stehen. Procvičuje kyčelní a kolenní klouby a upravuje oběh v dolních končetinách.
10 min. = 3 km chůze
SIT UP TABLE
Společně s Vámi provádí cvičení “sed a leh”, při kterém posilujete břišní svaly, stehna, lýtka a bederní partie zad.
10 min. = 90 pohybů “sed - leh”
WAIST, TUMMY, HIP TABLE
Lehce rytmicky zvedá a spouští nohy. Formuje a zeštíhluje pas, břicho, boky, posiluje dolní část zad a zlepšuje tvar hýždí.
10 min. = 900 střídavých pohybů dolními končetinami
STRETCH TABLE
Procvičuje celé tělo. Masírováním uvolňuje krční a bederní páteř. Upevňuje hrudní koš, prsa, břicho a lýtka. Snižuje nadbytek tuku na pažích. Zlepšuje celkové držení těla.
VIBRATOR TABLE
Dává Vám pocit příjemné relaxace. Povzbuzuje a zlepšuje krevní oběh, pomáhá uvolňovat přebytečnou vodu a toxické látky z těla.

Rolletic Massage je rehabilitačně masážní přístroj, využívající princip tradiční čínské medicíny spolu s novými poznatky o metabolismu tukové a vazivové tkáně. Prvním z účinků tohoto přístroje je výrazné zlepšení prokrvení ošetřované partie, usměrnění toku lymfy a tím i rychlé odstranění nežádoucích zplodin látkové výměny.
        Po pravidelném ošetřování přístrojem (několikrát týdně), dochází k výraznému zpěvnění podkožní vazivové tkáně a redukci ošetřované partie. Efekt nastupuje již po 7.-8. sezení.

                         Rolletic massage


        Během ošetření přístrojem Rolletic dochází i ke změnám toku životní energie v akupunkturních drahách a tím i k ovlivnění vnitřních orgánů. Zlepšuje se jejich prokrvení a funkce. Odstraňují se svalové blokády a spasmy, rozšiřují se jizvy.
        Při aplikaci přístroje se uvolňují do organismu látky - tzv. opiody vyvolávající u klienta pocit uvolnění a celkové spokojenosti. Přístroj Rolletic výše uvedeným způsobem zasahuje na více úrovních a jeho působení na lidský organismus je i při jeho lokálním použití komplexní.

Teru — 21. 4. 2006 8:08

Máma včera byla na předváděcí hodině zdarma a už tam nikdy nepůjde. Prý ji bylo strašně špatně (myslím, že t byla ale tím, že má problém ležet na zádech bez polštáře), ale hlavně ji paní řekla, že v letáčku se píše hodně o hubnutí a tak, ale ve skutečnosti to moc na hubnutí není, ještě tak možná prý mladé holky že ztratí pár centrimetrů (ale ne kil)....
Nevím, být tebou, zkusím první hodinu, kterou by měli mít zdarma nebo za nějaký směšný poplatek a rozhodnu se na základě vlastního dojmu.
I kdyby ti tady sto lidí napsalo, že je to super, zrovna ty můžeš mít nějaký problém s takovým pohybem... však víš, každému vyhovuje něco jiného ;o)
Teru

kačaba — 21. 4. 2006 11:13

Tak já jsem na ty stoly taky chodila, a to delší dobu.Můžu říct, že na hubnutí to určitě není, je to spíš takový relax.Mě před časem chytly velmi záda, obávám se, že to bylo z těch otřesů.I podle toho, jak silné ženy tam chodí, je jasné, že na hubnutí to není.
Spíš máte pocit, že pro sebe něco děláte, u toho hezky hajáte a třeba si čtete knížku nebo časopis.
Já bych taky zkusila jednu hodinu, i když podle sebe vím, že právě první hodina mě nadchla a časem to upadalo.
A nedá se zaplatit míň lekcí? U nás lze zaplatit 10 lekcí za 900.

Janucha — 21. 4. 2006 14:42

Taky jsem na tom parkrat byla, zaplatila jsem si deset lekci a pak mi asi 4 lekce propadly. Nebylo mi to ani extra prijemne, ani jsem z toho nemela dobry pocit, ktery mam, kdyz se prinutim jit cvicit.

Eiline — 21. 4. 2006 17:40

Děvčata děkuji Vám za Vaše rady, koukám, že zkušenosti jsou spíše negativní.Po pravdě musím přiznat, že mi bylo podezřelé,kyž majitelka pěla,že je to nej a skvělé atd...Říkala jsem si, kdyby to bylo tak zázračné, tak je tam obsazeno a to tam nebyla ani noha. A za druhé,mi bylo přece jenom podezřelé, že by za mě cvičil stroj a já hubla.Je mi jasné, že to je spíš relaxace a  pocit, že něco pro sebe dělám.
Kačabo, moc děkuji za upozornění, já mám potíže s bederní páteři, teď sice mám nějaký čas klid, ale když mě chytnou tak sotva lezu.Nebudu to pokoušet.Budu  raději zase chodit plavat.Ještě jednou díky,ujistila jsem se v tom co jsem si myslela.

Leila — 21. 4. 2006 22:40

Ahoj Eiline a všichni, mám známého maséra, který sice tyto stoly nemá, ale protože se pohybuje v "branži", tak je v obraze. No a ten říká, že je to další tahání peněz z lidí. Prostě jak už jsi psala- pro pocit, že pro sebe něco děláš. Nic víc.
Kdyby to fungovalo, tak by na těch stolech lehávala půlka našeho národa /ty necelé 2000 by za nějaké to kilo každý rád dal/, no a po ulici by chodili samý krásní štíhlí lidé, ještě k tomu atletických  postav, protože majitelé těchto stolů dokonce i propagují, že ležením na stolech se buduje svalová hmota! To je taky pěkná blbost, co?
Tak za těch 1800 si kup něco, co máš ráda- parfém, dobrý papu, knížky... Aspoň tu investici někde "uvidíš".
Měj se ;)

Frigo — 22. 4. 2006 0:58

Tak to budu nejspíš jediná, komu se to líbilo. Váha sice moc dolů nešla, ale centimetry opravdu ubyly.
Měla jsem zaplaceno 10 cvičení a pak jsem si připlatila dalších deset, chodila jsem dvakrát týdně a byl to i relax.
Na začátku před přvním cvičením mi změřili a po deseti cvičeních opět. Byla jsem upozorněna, že to chce mít
na poslední cvičení stejné prádlo i oblečení, aby to měření bylo přesné.
Teď uvažuji, že začnu chodit zase.  Nevím, kolik to stojí, ale před rokem to bylo za tisíc korun.
A ten pocit, že pro sebe něco dělám je super.

dzahila — 22. 4. 2006 9:13

Já sama o tom moc nevím,ale nějaká paní v diskusi na stránkách o hubnutí(bohužel už nevím kde) pěla chválu na tyhle stoly.Opírala se o to,že má zdravotní problémy a nemůže cvičit.Byla ze stolů přímo nadšená a prý hubne a ještě relaxuje.A že tam bylo prázdno? Možná to moc lidí nezná.Všechno co začíná,tak se musí nejdřív nějak dostat do povědomí lidí(solárko,sunfix,ale třeba i ženská fitka,spining).

Frigo — 22. 4. 2006 9:41

Tam co jsem chodila, bylo stále narváno :) Je pravda, že tam můžou chodit i ženy, které mají něco se záady a podobně.
Na některých stolech pak cvičí trošku jinak - např. místo na břiše leží na zádech.. Paní, která tam má služby, když přijde nový klient, na všechno se vyptá a pak po chvilce ještě ke klientce přijde a zeptá se jí, jestli jí je dobře...
Taky si ze mně lidi dělali legraci, ať si jdu radší zaběhat, ale mě tohle opravdu vyhovovalo a centrimetry šly dolu a to jsem od toho čekala jen tu relaxaci.

gábina — 22. 4. 2006 12:57

Ahoj všichni, já jsem na Slender chodila dlouho i na Rolletic. Ztratila jsem spoustu centimetrů i kil a byla jsem v pohodě jak po fyzické stránce tak po psychycké, protože jsem prostě dobře vypadala. A nejsem žádná chudinka. Měřím 164cm a vážím teď cca 85kg. Cvičení na stolech bylo ze začátku náročné (třeba jeden stůl je na posilování břišních svalů a 8min v kuse se dělají sklapovačky, ale stůl pomáhá a člověk si brzo zvykne) později se cvičení stalo radostí. A rolletic - je to intenzivní masáž podkožního tuku a laicky řečeno - odbrušuješ si tuk a celulididů. Ze začátku to strašně bolelo, ale člověk si časem zvykne. Ze začátku jsem po rolletiku bývala i celá opuchlá. A ty peníze za to myslím stály. Bohužel toto cvičení provozovali mladí manželé. Na čas jsem se odmlčela a najednou se ztratili. Nevíte náhodou, zdali se v Brně někde cvičí Slender + Rolletic.
P.S. Nikomu svůj názor nevnucuji, mě toto cvičení hodně pomohlo. 2/3 oblečení, které jsem měla nakoupeno dnes neobleču a jsem z toho smutná.

gábina — 22. 4. 2006 14:23

kačaba napsal(a):

Tak já jsem na ty stoly taky chodila, a to delší dobu.Můžu říct, že na hubnutí to určitě není, je to spíš takový relax.Mě před časem chytly velmi záda, obávám se, že to bylo z těch otřesů.I podle toho, jak silné ženy tam chodí, je jasné, že na hubnutí to není.
Spíš máte pocit, že pro sebe něco děláte, u toho hezky hajáte a třeba si čtete knížku nebo časopis.
Já bych taky zkusila jednu hodinu, i když podle sebe vím, že právě první hodina mě nadchla a časem to upadalo.
A nedá se zaplatit míň lekcí? U nás lze zaplatit 10 lekcí za 900.

JEŠTĚ MUSÍM PŘIHODIT NĚCO K TÉTO ZPRÁVĚ - ROZHODNĚ SE NA STOLE NELEŽÍ JEN TAK A NEČTE SE KNÍŽKA NEBO ČASOPIS. STŮL SE POHYBUJE A VY MUSÍTE DĚLAT TY STEJNÉ POHYBY, ALE MŮJ TRENÉR TENKRÁT DOHLÍŽEL NA TO, ABYCH SE O STŮL NEOPÍRALA. CVIČÍTE SAMY, NAMÁHÁTE SVALY. STŮL JE JEN PODPŮRNÝ PROSTŘEDEK A KDYŽ UŽ NEMŮŽETE, TAK MŮŽE TROCHU POMOCT, ALE ZÁKLAD JE JAKO U VŠEHO - CHCE TO VŮLI, SNAHU A VYTRVALOST. 10 LEKCÍ JE NA MĚSÍC A STOJÍ 2000,-, DO FITKA SE TAKY MUSÍ CHODIT PRAVIDELNĚ A DELŠÍ DOBU, STOJÍ VÁS TO TAKY PENÍZE. ZA 10 LEKCÍ, TZN ZA JEDEN MĚSÍC CVIČENÍ NEMŮŽETE ČEKAT ŽÁDNÉ ZÁZRAKY ANI VE FITKU.

kačaba — 22. 4. 2006 15:46

Gábino, no tak to se musím bránit.Že si ženský u toho čtou, to u vás opravdu bylo běžné, to jsem si nevymyslela.A v podstatě se muselo cvičit pouze na první stole (stahovat hýždě), ale u ostatních o tom nevím.Jak musím třeba cvičit, když ležím na břiše a stůl mi zvedá střídavě levou a pravou nohu?Určitě v tomto případě necvičím sama.Je to asi přístupem obsluhujícího personálu, protože já poznala něco jiného, než ty.

elementgirl — 22. 4. 2006 15:58

Ja jsem tam zhubla asi 9 kg.Bylo to super a rada bych tam chodila znova ale bohuzel na to nemam ...jsem samozivitelka!!!Ale je to o tom ze musis cvicit na tech stolech...ne cekat ze se stul hybe a cvici za tebe.musis se snazit ty!Pak je to super!!!

gábina — 22. 4. 2006 16:00

kačaba napsal(a):

Gábino, no tak to se musím bránit.Že si ženský u toho čtou, to u vás opravdu bylo běžné, to jsem si nevymyslela.A v podstatě se muselo cvičit pouze na první stole (stahovat hýždě), ale u ostatních o tom nevím.Jak musím třeba cvičit, když ležím na břiše a stůl mi zvedá střídavě levou a pravou nohu?Určitě v tomto případě necvičím sama.Je to asi přístupem obsluhujícího personálu, protože já poznala něco jiného, než ty.

U tohoto stolu byla podstata držet nohy při zvedání cca 3cm nad stolem a při pohybu dolů zase tlačit na stůl, namáháš tak svaly dvojnásob. Není to o tom, že ležíš a stůl cvičí, TO OPRAVDU NE.
Já zastávám názor, že slender life v kombinaci s rolletikem mě hodně pomohl a pokud bych našla studio v okolí Brna, ihned bych začala zase chodit cvičit.

Leila — 22. 4. 2006 22:28

Pro gábinu- v Brně jsou tyhlety stoly na ulici Jakubské. Nevím přesně, jak se studio jmenuje, ale pokud vyjedeš po jezdících schodech u hl. nádraží nahoru, tak vyjdeš na Jakubskou ulici.
To studio je buď For you, nebo 4 you. To je zhruba název. Ale nevím, jestli je přesný. To studio je tak po 50 metrech chůze směrem od nádraží. Je to napravo. Mají venku nějakou upoutávku. Manželé, kterým to patří, se jmenují Mořkovští. Měla jsem na ně i mobil, ale už jem to vymazala.
V úterý tam okolo půjdu, tak se kouknu a napíšu ti to, co stojí na jejich upoutávce. Měj se.

lekorka.78 — 23. 9. 2006 1:46

JÁ MÁM VELMI KLADNÉ ZKUŠENOSTI.STOLY POMUŽOU HLAVNĚ NA CELKOVÉ ZPEVNĚNÍ A POKUD UPRAVÍTE JÍDELNÍČEK,TAK I NA REDUKCI VÁHY.VELKÉ PLUS JE ŽE CVIČENÍ NEZATĚŽUJE KLOUBY A PÁTEŘ.DOPORUČUJI ZKUŠEBNÍ HODINU!JSEM PO URAZE PÁTEŘE A OBOU DOLNÍCH KONČETIN,TOTO CVIČENÍ MUŽU VŘELE DOPRUČIT.CHODÍM PRAVIDELNĚ 2KRÁT AŽ 4KRAT DO MĚSÍCE UŽ DVA ROKY.ZHUBLA JSEM 4KG,POSTAVA SE MI ZPEVNILA A VYTVAROVALA,ALE HLAVNĚ SE MI ZVÝŠIL ROZSAH POHYBLIVOSTI A MÁM MNOHEM MENŠÍ BOLESTI.SUPER REHABILITACE!HODNĚ DULEŽITÉ JE ABY VÁS NAUČILI JAK SPRÁVNĚ DÝCHAT A KDY ZAPÍNAT SVALY.V DOBRÉM STUDIU NA VÁS DOHLÍŽÍ TRENÉR.JEN BY TO MOHLA PROPLÁCET POJÍŠŤOVNA ;)             CVIČENÍ ZDAR M.

666salome — 12. 11. 2006 20:57

U nás to studio zrušili :grater: řekli mi ať si zbývající lekce na pernamentku vyberu v solárku :grater: Já chci být hubená a ne opálená :styrka:

666salome — 26. 3. 2007 16:56

Od 1.dubna to snad znovu otevřou, tak mi nezbývá než věřit :jojo: