Klaris — 20. 4. 2006 8:51

Ahojda maminy tak se nám konečně uvolnil termín a nastupujeme s Adélkou na plavčo :). No jsem na ni zvědavá, zkoušeli jsme to doma ve vaně s paní učitelkou a móóc se jí to líbilo .. No třeba nám to pomůže i na tu vyrážku, protože mají mírně slanou vodu a není v tom chlór tak uvidíme. Určitě dáme s Adélkou vědět jak se nám to líbilo..

Jajina — 20. 4. 2006 10:19

Klaris, sice jsem zatím ještě "mamča čekatelka":vissla:, ale dost se těším na plavání s mimčem. Nevíš od jakého měsíce se smí začít? A jak to vychází finančně? Přispívá něco pojišťovna? To asi ne, co (jsem to ale naivní :dumbom:)? Jsem já to, ale zvědavá těhule... :P Ale když já se fakt na to cachtání s mimouškem děěěsně těším.

Misha — 20. 4. 2006 10:21

Tak to dej Klaris vědět. Verunka vanu miluje, ale na plavání bychom si musely samy pronajmout bazén. Ona nesnáší jiné miminka, teda když brečí :(
dneska tam jdeme podruhé a já celou noc nespala strachy. Už teď se klepu, ale chci to ještě zkusit. Vím že plave Verunka moc ráda, tak snad to někdy překoná - ten pláč jiných dětí.
Adélka je mladší, té by děti vadit nemuseli. Tak se těším na info. Jdete taky dneska?

Misha — 20. 4. 2006 10:57

Jajina napsal(a):

Klaris, sice jsem zatím ještě "mamča čekatelka":vissla:, ale dost se těším na plavání s mimčem. Nevíš od jakého měsíce se smí začít? A jak to vychází finančně? Přispívá něco pojišťovna? To asi ne, co (jsem to ale naivní :dumbom: )? Jsem já to, ale zvědavá těhule... :P Ale když já se fakt na to cachtání s mimouškem děěěsně těším.

ahoj Jaji, ono je to idividuální dle toho plavečáku. U nás se začíná od ukončeného 5. měsíce - před tím jsou vaničky. A ceny se taky liší. My platíme 4500 na 3 měs. je to hrozná palba. To víš, Juklík má reklamu jak blázem :(
O pojišťovně nevím, myslím, že ne, ale chce si to taky zjistit u nich, co umí :)
mě moje oborová dává nějakých 450 kč na rok, takže pakatel, a je to i za léky atd. Takže možná se tam dá to plavání taky zahrnout - nevím :dumbom:

makca — 20. 4. 2006 11:13

my jdem v kvetnu nebo cervnu nejdriv na ty vanicky, tak jsem zvedava
pojistovna - revirni bratrska prispiva 500,- na rok na plavani mimin.
Mishi, neboj, dneska to zvladnete, urcite!:-)

Jajina — 20. 4. 2006 11:29

Děkuju Misho, ufff, podlomily se mi kolena. 4500,- na kvartál? Za takový šílený prašule musí být v ceně i nááádhernej svaloušovej plavčík dole bez a k tomu malá jachtička, ne? :gloria:
No nic, tak asi ne. :vissla: Ale co fakt doufám, že za tu cenu je pak na ten kvartál neomezený počet vstupů. Nebo ani to ne a je to limitované? Fakt je to děsná palba. Docela jsi mi vyrazila dech. :sjuk:

Jajina — 20. 4. 2006 11:35

Holčiny, můžete mě prosím zasvětit co jsou to ty "vaničky"? To si vezmeme vaničku, nejlépe v bandasce i vlastní vodu,  přijdeme někam na plovčák, zaplatíme 250,- za půl hoďky, že si mimčo ponoříme do voděnky pod dohledem zkušenějšího? Už se fakt děsím. Při těch cenách dneska by mě nepřekvapilo nic. :lol:

Petina — 20. 4. 2006 11:54

Holky, tak já se taky už delší dobu zajímám o to, že budeme s malým jezdit plavat. Jenže všude jsem našla kurzy, co se jezdí pravidleně určitý den, třeba dva měsíce, platí se to naráz a taky to stojí dost peněz. Ale teď jsem našla plavání pro dětičky, kam se jezdí, prostě, když to vychází časově. Platí se každá hodina zvlášť a to 70 Kč. Může tam maminka i tatínek. Je to každé pondělí. Bohužel zatím vždycky v pondělí byl manžel v práci, ale už to brzy určitě vyjde a vyrazíme na plavčo. Je to v Jindř. Hradci. Psala jsem dotazy na několik bazénů v okolí a konečně jsem objevila něco, co by nám mohlo vyhovovat.

makca — 20. 4. 2006 12:07

Peti, tak hradec mame kapku z ruky:-(((
Jaji, ty vanicky u nas stoji 200,- jeden vstup a je to nejake cvachtani pod dozorem instruktora. je to palka, ale pry nas bez toho nepusti na bazen, teda pry maji narvano a davaji prednost vanickarum:-(( takze aspon dva tri vstupy chci udelat ve vanach a pak do velkeho, uvidme co na to mala

Jajina — 20. 4. 2006 12:26

Makčo,  já si dělala s těmi 250,- legraci! Ale bohužel jak koukám jsem se skoro trefila :(  Zjišťuju, že se nevydělává jen na potřebách pro děti, ale úplně na všem. To je fakt děsný!
Peti, těch 70 Kč je krása. Protože pokud bych propočítala ty 4500,-/kvartál a šlo by jen o 1 plavání týdně, tak to vychází na 375,- :O Ale už se přestávám divit čemukoliv. Ale bohužel i já mám Hradec trochu z ruky :o(

Klaris — 20. 4. 2006 16:51

Tak máme první plavčo za sebou :D. Kurs stojí 1900,-kč je to 10 lekcí, je tam jen pět miminek :dudlik:, trvá to hodinku.. Chodí se na něj od 3měsíců, tj. po prvním očkováním a mělo by mít mimčo prohlášení od pediatra že smí chodit plavat.. Jinak od 6týdnů do 3měsíců, se dá objednat paní a ta dochází domů a plave s miminkama ve vaně asi 280,-kč za hoďku..
No bylo to super všechny miminka byly spokojený :dudlik: a líbilo se jim to, dneska byla taková první seznamovací hodina :gloria: a od příště se začne pořádně plavat. Snad to Aduš pomůže i trošičku na ekzém, protože ta voda je příjemná a trošku slaná, pořád jí mimča cucali.. Bylo to fakt super, všem doporučuji. Teď mi chrupká jak zabitá..:sova:

Misha — 20. 4. 2006 17:15

tak my to zvládly. Instruktorka říkala, že je Verunka jak vyměněná. Jinak Jaji, tady to je 350 Kč/půl hodinky plavání. Je to fakt děs! Není to bohužel volný vstup na kdykoliv, ale přesně na danou půlhodinku 1xtýdně. A když jste nemocní nebo nemůžete, tak musíte čekat až někdo jiný, někdy onemocní a nahlásíte se tam místo něj. Jinak máte smůlu a penízky propadají :(

makca — 20. 4. 2006 17:23

misho vidis, verunka je slunicko:-)
a je fakt ze na tomhle se strasne ryzujou prachy:-(((

Jajina — 20. 4. 2006 17:56

Verča s Adélkou jsou šikulky. A maminy vám fakt závidím. :gloria: Už se těším až za pár měsíců budu taky s Danečkem cucat vodu. Ať to stojí co to stojí. Nejhorší na tom je, že právě s tím ty plavečáky počítají. Je to vyloženě vydřinušina. :mad: Jdu prohledat internet jak si na tom stojíme cenově tady v Brně. Ale počítám, že se to od Prahy moc lišit nebude.

Jinak k tomu plavání ve vaně od 6.týdnů do 3.měsíců.... Opravdu je nutný platit tak nekřesťanské peníze nějaké paní jak píše Klaris? Holky, nedá se to zvládnout sama? Někde na netu juknout na nějaké plavecké polohy? Fakt nevím, zatím nevím co je to mít kroutící se klubíčko v ruce, takže se jen ptám zkušených maminek :)

spunt — 20. 4. 2006 19:03

Misho, a ze které části Prahy jste? Já chodím s malou do hotelu Carol na Českomoravské a platím 2.500,- za půl roku ( 20 lekcí). Je to plavecká škola betynka a plavou asi na 3 místech, ale je to v hotelových bazénech.....
mají  svoje stránky www.betynka.cz
Ze začátku jsem chodila do " motýlka " do Letňan, ale tam to bylo také dost drahé, i když na velmi dobré úrovni.

Martina — 20. 4. 2006 19:16

Ahoj, tak my byli dneska podruhy ale zatim jenom ve vanicce a Tomikovi se to mooooooooooc libi. Myslim Jaji, ze asi neni dobry to zkouset sama. Mozna absolvovat par hodin a naucit se to. Ale plave se ve velky vanicce a ruzne se s nima houpe a vozi po vode a na to ti vana nestaci. Taky me varovala, ze je lepsi necvicit pokud si nejsem jista, ze to delam dobre. Mohla bych mu pry vic ublizit nez pomoci. A navic se asi cvici novy a novy cviky. Ale mas pravdu je to des. Ja platim 275 kc za hodku a ve vanicce jsme 15-20 minut :-(. Ale kdyz vidim Tomika, tak to za to stoji.

Misho, vy jste sli rovnou do bazenku?

Misha — 20. 4. 2006 21:26

spunt napsal(a):

Misho, a ze které části Prahy jste? Já chodím s malou do hotelu Carol na Českomoravské a platím 2.500,- za půl roku ( 20 lekcí). Je to plavecká škola betynka a plavou asi na 3 místech, ale je to v hotelových bazénech.....
mají  svoje stránky www.betynka.cz
Ze začátku jsem chodila do " motýlka " do Letňan, ale tam to bylo také dost drahé, i když na velmi dobré úrovni.

Spuntíku já tam plánuju taky jít. Myslím, že to info mám taky od tebe. Mají pobočku tady poblíž na HOmolce, ale je to až od 7 měsíců, takže proto jsem zaplatila teď tu palbu. Ten další kvartál už vlítnu do Betynky, protože to je hned příjemnější. Ale je to ve škole a švagrová říkala, že tam chodí i její 10. dcera a je tam zima. Tak nevím, snad je tam i malý bazének. Uvidím, budu tam pak volat. Mám plány jako na desetiletku :)

Marti my šly rovnou do bazénku. My jsme ve vaně dělaly opičinky samy a mě se tehdy nechtělo ty peníze dávat za vaničku. Taky tam dávají přednost vaničkářům, ale na prachy slyší :/

jituš — 20. 4. 2006 21:38

Já jsem Verunce věřila,že jí to začne bavit.Jinak já se na to moc těším.My jsme vodníci :D tak doufám,že Matoušek bude taky.Ve vaničce se ráchá rád a vydržel by tam snad celý den.

Moniak — 21. 4. 2006 10:57

Ahoj holky, plavání s dětičkama je vážně super. Náš Dorian plave (zatím ve vaně) od 2.týdne věku. Mám štěstí, že mám kamarádku, která učí mimča plavat, takže to máme doma zadarmo. Opravdu se to nejdřív musí učit doma ve vaňe než je pustí do bazénu. Dítě se musí nejdřív naučit signál na potápění. To je snadné. Dělá se to každý den normálně při koupání. Dorian se potápí od 3.měsíce a moc se mu to líbí. Jen je problém, že doma máme dost chlorovanou vodu a každý kontakt s tou vodou mu zhoršuje ekzém :-(

Romana — 21. 4. 2006 11:30

Jani, ty jsi z Brna??????? Tady v Brne mame tusim Plavacka na Luzankach a dale taky nevim :-((

http://www.plavacci.com/plavani.html

Klaris — 11. 5. 2006 17:28

Tak plavání vesele pokračuje a my děláme pokroky :godlike:. Za dva týdny se už bude Adélka potápět pod vodu, tak jsem na ni moc zvědavá jestli se jí to bude líbit..:supr:. Reflex na zadržení dechu má prý super tak uvidíme jak nám to půjde dál..
Jak pokračují ostatní plavci??? :)

Misha — 11. 5. 2006 18:10

teda, tak to je Adélka šikulka. Verunce to moc nejde, kouká přímo do proudu na kelímek - odkud to jde? No za měsíc už budeme taky potápět, tak uvidíme jak mě vyřve :D
Jinak nám jde plavání super, Verča se celou dobu radostí klepe a šplouchá a směje se. Fakt úžasný :D

Jajina — 11. 5. 2006 18:47

A já se pustila s vervou do hledání plavečáku u nás v Brně, to bude zajímat hlavně tebe Romi. A moc toho tady teda není. A když je, tak vesměs až od půl roku věku mimča. Takže se s prďolou až vyjukne na svět  :pussa: jak to tak vypadá nejdál podíváme do vany. Popřípadě mu na koupališti uteču do bazénu
Romi, tady jsou nějaké odkazy pro aktivitky s mimískama v Brně, tak jukni, třeba něco najdeš. http://www.mujweb.cz/www/zehnulova/odkazy.html

PetaZ — 11. 5. 2006 19:30

Misho a kam jezdíš do toho jukliku - do Vršovic? Slyšela jsem, že měli plavání i tady na Stodůlkách, ale v nabídce už to není....

Misha — 11. 5. 2006 21:08

ne Peti tady na stodůlky! V nabídce to je.... tedy myslím

http://www.juklik.cz/html/view.php?id_m … 963ceb0fa1

v kontaktech na www.juklik.cz je provozovna Luka

PetaZ — 12. 5. 2006 7:53

Díky Misho, já když jsem si vždycky klikla na plavání dětí od 5.měsíce, tak se zobrazila provoz. Vršovice a Nymburk

Bonie — 12. 5. 2006 9:01

Ahoj holky! my chodíme s prckem plava od 3,5 měsíce a strašně nás to baví dneska je prcíkovi 21 měsíců a ve středu uplaval 2m pod vodou je to strašná šikulka. Myslím si, že je super, když už tak malinké děti mají nějákou pohybovou aktivitu a je taky super, že se dostanou mezi ostatní děti. Budeme se snažit tym chodit aspoň do čtyř let. A moc se těším až budu chodit z druhým mimi.
U nás stojí plavčio 800 na pět lekcí. Je to sice drahý, ale raději se vzdám jinejch věcí.

Bonie — 12. 5. 2006 9:07

Jo ještě sem zapoměla Brňandy my chodíme za Lůžánky a nemůžeme sy to vynachválit fakt je to tam super můžu jenom doporučit.

Romana — 12. 5. 2006 9:40

Bonie, a jak to tam chodi a kolik to kostuje?

Klaris — 12. 5. 2006 9:43

Taky jsme se rozhodli že budeme pokračovat, u nás je to do tří let dítěte ;). Pak už bude Aduš zdatná plavčice a nebudu se o ni tolik u vody bát, já plavu od čtyř let sama a naši nikdy neměly takový strach.. Jsme celá rodinka plavců takže super, třeba ji to chytne a bude plavat závodně:supr: a bude mít nějakou aktivitku :styrka:, no uvidíme časem   vybere si sama..:dudlik:

Klaris — 18. 5. 2006 16:54

Tak dneska na plavání další pokrok, Aduš už se potápěla a hrozně se jí to líbilo a mě taky, fakt super :supr:. Je to boží vidět takový prcky pod vodou :godlike:

jituš — 18. 5. 2006 17:09

to jste ale šikulky.Já chci chodit po prázdninách.V létě to zkusíme na chatě v bazénu,ale jestli bude teploučko.Nevíte některá jestli se musí objednávat hodně do předu?

Miškaa — 18. 5. 2006 17:56

Když už jste u toho, nechodila nektera z vas do Kloknerky na Roztylech? V porodnici byly letaky, ale na netu nic není k nalezení. Díky

PetaZ — 18. 5. 2006 19:18

Jituš, my budeme chodit taky po prázdninách do juklíku na Stodůlky. Je to sice dražší, ale což.. Jinak původně jsem měla zálusk na www.plavani.com je to v Rytířský..

Klaris — 29. 7. 2006 9:36

Tak jak jste na tom s plaváním mamči a mimoušové..;) My už začali skákat ze sedu do vody a Aduš se to strašně líbí..:) Taky se potápí a loví pod vodou a proplouvají obručí, to je boží vidět ty prťata jak je to baví :supr:
PS: Mimochodem byly jsme s Aduš na plovču a já se s ní koupala a taky potápěla, pak nějaká paní na břehu mi říká, paní abycte to miminko neutopila :lol:, já na to že plave od tří měsíců tak jí málem vypadli oči z důlku :P.. Je vidět že to hodně lidí překvapuje, když takový mrňata plavou a ještě k tomu pod vodou :D :vissla:

jituš — 29. 7. 2006 9:49

My teprve začínáme.Byli jsme s Mishou a s Verunkou v pondělí poprvé v bazénu.Moc se mu to líbilo.Byl jak ryba ve vodě,ale ještě jsme se nepotápěli.To Verča je jiný kalibr,ta už je jak ponorka a krásně splývá a vůbec je moooc šikovná.Koukni na webovky,tam to vše je zachycené.Verunka na svých má i jak se potápí. :supr:

Klaris — 29. 7. 2006 10:38

Jo jo fotečky už mám skouknutý, paráda :supr:

Misha — 29. 7. 2006 11:57

no Klaris, jenže že by se to zrovna Verunce líbilo :/ :(
spíš se pak na mě trochu tváří jaklo co si to dovoluju - ale zlepšuje se to :D

Klaris — 29. 7. 2006 12:38

Misha napsal(a):

no Klaris, jenže že by se to zrovna Verunce líbilo :/ :(
spíš se pak na mě trochu tváří jaklo co si to dovoluju - ale zlepšuje se to :D

Mě říkala kámoška co plave s dětma, že děti kolem 7-9měs procházejí vzdorem a ať určo vydržíme dál plavat, že se to pak zase zlepší a bude je to opět bavit ;)

Misha — 29. 7. 2006 13:32

no Verunce vadí jen to potápko, ale už mě nemlátí po potopení, takže to má zlepšující se tendenci :D :D :D

makca — 29. 7. 2006 19:09

tak my mame za sebou teprv dva bazeny a Agate se to libi, bohuzel asi az moc, tak nevydrzi chvili v klidu a porad sebou mele, tezko se mi to dite ovlada, obcas mi s ni musi pomoct instruktorka:-(
no hlavne ze se neboji vody. posledne se mi pri koupani otocila ve vane jak eskymak na kajaku a kupodivu zadrzela dech a ani se nezakuckala, asi to neco bude mit do sebe, ja byla zelena ze jsem ji utopila

jituš — 22. 8. 2006 19:49

Tak jsme byli s Matouškem Mishou a Verunkou v pondělí plavčit.Matoušek byl po druhé v bazénu a zkusila jsem potápění.Je taaak šikovný.Sice se trošku napil,oči měl navrch hlavy,ale vypadal v pohodě.Jelikož máme foťák rozbitý,tak fotečky bude mít jen Misha s Verunkou.Určitě budou časem na stránkách.Musela jsem se pochlubit.Je to kluk šikula. :supr: No a o Verunce ani nemluvím,ona má pořád před náma náskok.Matoušek teď začne od září trénovat a dožene to. :styrka:

Claire — 22. 8. 2006 19:55

Nás další plavání čeká v září, ale vzhledem k tomu, že Matylda poslední dobou nesnese ani koupel ve vaně, tak nevím nevím...

Gia — 22. 8. 2006 21:15

Já dnes objevila plavání miminek u nás na Praze 7 na Výstavišti, kde je čerstvě opravený bazén po povodních. Psala jsem jim maila, že máme zájem o vaničky doma a pak od ledna na plavání v bazénu. Cena je 150 na lekci. Tak jsem zvědavá a moc se těším.

Gia — 22. 8. 2006 21:38

Jo a kdo máte dítě pojištěné u OZP, máte nárok na 450 Kč z kreditního systému za nového pojištěnce a jde to využít na plavání.
Navíc OZP přispívá 500 na očkování, takže budeme mít proplacenou částečně HEXA vakcínu.

salek — 22. 8. 2006 23:13

Ahojky mamči, chci se jít zítra zeptat na plavání s naší Verunkou. Zajímalo by mě, jak je to s počůráváním miminek když jsou v bazénu..
Jinak bych také chtěla ,aby se naše malá přestala bát vody jako ta vaše zlatíčka...
Zatím se mějte a díky za odpověd´Renča (salek)

Klaris — 23. 8. 2006 7:36

salek napsal(a):

Ahojky mamči, chci se jít zítra zeptat na plavání s naší Verunkou. Zajímalo by mě, jak je to s počůráváním miminek když jsou v bazénu..
Jinak bych také chtěla ,aby se naše malá přestala bát vody jako ta vaše zlatíčka...
Zatím se mějte a díky za odpověd´Renča (salek)

My musíme nosit na plavání plavečky nebo tam mají děti ty koupací plínky..Nevadí když do vody čůrají-s tím se i počítá :vissla:, ale vadilo by kdyby se pokadily :usch:, to by musely vypustit bazén a vyčistit :dumbom:..
My chodíme plavčit od tří měsíců a je to super :supr:, když vidím co ty prckové dokážou a jak jsou dlouho pod vodou tak je to mazec ;).. Aduš to baví čím dál víc, hlavně potápění a skákání po hlavě :) :supr:..

Claire — 23. 8. 2006 7:46

Renčo, vzhledem k tomu, že je Verunce jen měsíc, tak si myslím, žr není tak neobvyklé, že se jí voda nelíbí. Matně si vzpomínám, že se Matyldě začalo koupání jakžtakž líbit až ve druhém měsíci (stačilo přidat teplejší vodu, takže podle příručky 36stupnu, podle Matyldy asi 39stupnu :) ). Na plavání jsme začaly chodit ve třetím měsíci, taky jsem se bála, jak to dopadne, ale obvykle ta první hodina bývá ve vaničce s takovou vodou, jakou mívá normálně doma a já měla pocit, že to bylo právě tohle koupání, které se jí poprvé doopravdy líbilo. V té vaničce může být nahá a čůrat si, jak se jí zlíbí. Další hodiny už jsou ve větších bazéncích a třeba u nás musejí mít děti koupací plínku.

salek — 23. 8. 2006 9:42

Ahojky mamči,díky za odpověd´. Tak nevím, jestli tam mám vůbec chodit se ptát, když je Verča takto malá, píšete o pozdějším věku vašich mimísků kdy jste začli chodit na plavčo...
Jó a ještě jsem se nezeptala- kojím a v teplé vodě se mi více spouští mlíčko...a jak to bude v bazénu??? To mám otázky co??
Malá musí mít vody až po uši a pak tolik neřve, voda ji nadnáší a je chvíli klid.
Tak vám děkuji a přeji krásné chvíle s mimískama pa Renča

Klaris — 23. 8. 2006 9:55

salek napsal(a):

Ahojky mamči,díky za odpověd´. Tak nevím, jestli tam mám vůbec chodit se ptát, když je Verča takto malá, píšete o pozdějším věku vašich mimísků kdy jste začli chodit na plavčo...
Jó a ještě jsem se nezeptala- kojím a v teplé vodě se mi více spouští mlíčko...a jak to bude v bazénu??? To mám otázky co??
Malá musí mít vody až po uši a pak tolik neřve, voda ji nadnáší a je chvíli klid.
Tak vám děkuji a přeji krásné chvíle s mimískama pa Renča

Mělo by se chodit od tří měsíců-tj po prvním očkování, aspoň u nás to tak je..
Plavali jsme ale doma ve vaně s učitelkou a to bylo od 6ti týdnů..
S tím mlíčkem ti neporadím, mě teda ve sprše taky teklo, ale v bazénu netušim, já po 7týdnech už nekojila :(

jituš — 23. 8. 2006 17:53

salek napsal(a):

Ahojky mamči, chci se jít zítra zeptat na plavání s naší Verunkou. Zajímalo by mě, jak je to s počůráváním miminek když jsou v bazénu..
Jinak bych také chtěla ,aby se naše malá přestala bát vody jako ta vaše zlatíčka...
Zatím se mějte a díky za odpověd´Renča (salek)

Matoušek se ze začátku taky pokoušel prořvat z vaničky. :grater: Jen než jsem ho ponořila až po bradu.To si tam pak liboval a v bazénu je jak rybička.Zítra jedem ke kamarádce mají krytý bazén,a tak si zas zaplavem.Máme plavací plínky od Huggies a od září co budem chodit do kurzu by jsme bez nich nemohli do bazénku.

Klaris — 21. 2. 2007 7:57

Ahojda maminky, už to bude skoro rok co jsme začali plavat s našema mrňatama co?? Jakpak pokračujete a jak se to líbí?? My opět po 3měsíční pauze příští týden pokračujeme tak jsem na to naše zvíře zvědavá :P :lol: :lol:..

Miss — 21. 2. 2007 8:06

skuska

PetaZ — 21. 2. 2007 22:13

My plaveme s Nelou od srpna a už jí pouštím pod vodou :) Je to naše potápka a moc se jí to líbí :D

SoňaP — 22. 2. 2007 13:10

Nás čeká plavání poprvé příští týden v úterý, docela se na to těším. U nás je celkem 14 lekcí a každá stojí 92,-, je nás ve skupině kolem 6 dětí. Jsem u pojišťovny MV a přispívá 500,-. Tak uvidímě jestli se to bude Tomáškovi líbit.

Hofmanka — 22. 2. 2007 14:11

Ahoj maminky, jednou bych s naší malou taky chtěla chodit plavat. Koukala jse, že v Hradci Králové se plave v hotelu Eliška. Stojí to 2000 Kč/10 lekcí. Nevíte náhodou někdo, jestli je v HK ještě nějaké jiné plavání? Děkuju

Klaris — 22. 2. 2007 14:40

Hofmanka napsal(a):

Ahoj maminky, jednou bych s naší malou taky chtěla chodit plavat. Koukala jse, že v Hradci Králové se plave v hotelu Eliška. Stojí to 2000 Kč/10 lekcí. Nevíte náhodou někdo, jestli je v HK ještě nějaké jiné plavání? Děkuju

Hofmanko moc doporučuji, vlastní to moje kamarádka Pavla Pospíšilová a je super, hrozně dobře to umí s dětičkama.. My doplaveme v Pardubicích a budeme k Páje jezdit taky ;) :supr: :supr: :supr:

Hankaberunka — 17. 6. 2007 0:56

Ja sem s malym plavat nejezdila. Zacala sem jezdit az ted co mame pul roku ale samostatne a take se mu to moc zamlouva. uz sem s nim byla i ve venkovnim bazenu a tam je voda chladnejsi nez ve vnitr,ale jemu to vubec nevadilo. porad se cvachtal.

stvorlistok — 28. 6. 2007 11:30

sice ste si pisali uz hooodne davno ale mozno niekomu pomoze info o plavani v Brne...starala som sa o dva kluky a chodili sme plavat sem http://www.filia.cz/main.html  boli sme naprosto spokojni :)

jenick — 19. 8. 2009 20:53

moc pěkné plavání s dětmi má i paní Škrabálková - Klub Kosatka v obci Černý Důl - Krkonoše. Mají i pension a tam to pořádají. Mohu to jen doporučit - stojí to za to.