Hajda — 7. 4. 2006 10:48

Moje vnučka dostala 40 horečky. Lékařka jí vzala pouze moč, že vyčká, co bude dál.
Vnučka zvracela již jen žaludeční šťávy. Měla třesavky. Dnes byla dcera opět s ní u lékařky, ta jí vzala sedimku, naměřila 160. Jsme zdrceni, byly odeslány do nemocnice. Vnučka má 5 let a stěžovala si na žaludek.Co to může být?

annie — 7. 4. 2006 11:13

Hajdo - je mi to moc líto. Jistě Tě to  moc trápí, ale těžko radit přes internet na dálku. Vnučka je v péči lékařů, tak věř a doufej, že všechno dobře dopadne. Čas ukáže. Moc držím vnučce palečky, ať to není nic vážného a brzy se uzdraví. Dej vědět, jak jste na tom. Ahoj a hodně síly - držte se...

Fanny — 7. 4. 2006 17:13

nevěš hlavu, vysoká sedimentace je skoro při každé infekci. A pokud je vysoká teplota, pak i třesavka a žaludeční potíže k tomu patří. Věř lékařům, že udělají všechno, aby bylo vnučce dobře. Ostatně to si sama může zkontrolovat tvoje dcera, předpokládám, že v nemocnici zůstala.  Určitě budu držet palečky, aby všechno dobře dopadlo.

Electra — 9. 4. 2006 19:47

Hajdo tak už něco víte? Jak se daří vnučce?

Hajda — 9. 4. 2006 20:33

Electra napsal(a):

Hajdo tak už něco víte? Jak se daří vnučce?

Bylo to moc zlé. Dnes v poledne odpojili malou a dali ji na pokoj k dceři. Teploty klesly na normál. Zatím nevím, kolik klesla sedimka. Zítra čekáme na výsledky, na ultrazvuk bříška. Údajně je to zánět ledvin. Dnes už začala přijímat potravu. Byla jsem za ní. Povídala jsem jí, že jsem psala do Babinetu a že jí drželi úplně cizí lidé palečky. Dcera byla dojata. Zítra Vám všem napíšu. Moc Vám děkuji. Jsem z toho špatná....snad to nebude nic vážnějšího. Víte, ona je strašně super holčička. Jednou jsem ji vzala na výlet pod podmínkou, že bude hodná. Byla celý den úžasná. Poslouchala ja švýcary. Když jsme se vracely k domovu , tak mi najednou říká
"Ty babi já bych už tak zlobila". Smála jsem se jí ještě týden. Jinak je to hrozný paličák, ale moje nejmilejší...Hajda

sun36 — 9. 4. 2006 21:24

Hajdi,to bude dobré.Hlavně,že už klesly teploty a je v rukou doktorů.Chápu tě,že máš o vnučku strach.Měla jsem taky takovou sedimku.Měla jsem zápal plic.Věříš,že jsem byla ráda,že to postihlo mne a ne syna nebo dceru?(vnuky ještě nemám,ale moje mamka tvrdí,že o vnuky má větší strach,než měla o nás.)Přeji vnučce brzké uzdravení.