pepe22 — 15. 4. 2018 23:56

Dobrý den dámy,
měla bych dotaz, nemile mám známost a ta se mi svěřila, že v sexu má rád ženy již použité tzn. že se před sexem s ním, žena s někým vyspí... jsem z toho docela přepadlá... co je to za úchylku, chce to vyzkoušet... mě to přijde jako zlý sen...
co jsem vzpomínala, tak mi to psal už jeden muž, že to má rád... já to nechápu....můžete mi vysvětlit, zda je toto normální..?

Tulipánka — 16. 4. 2018 10:08

Tady nejde o to, co je normální. Pro každého je normální něco jiného. Tady jde o to, že ty to asi "nezkousneš". Takže místo než se trápit, jak to udělat, jak to "zkousnout", bych asi hledala partnera, jehož sexuální praktiky mi vyhovují....

Selima — 16. 4. 2018 15:29

Nerozumiem - on nechce panny, alebo túži po ženách, čo To robili tesne pred súložou s ním....?

Dorka — 16. 4. 2018 19:14

No, ruzne "nas ma panbozko - rad?"...
Ha!
Dalsi "ozivovatel" vlaken???

Selima — 17. 4. 2018 11:23

Toto je ale nové vlákno, nie oživené.... ;)

pepe22 — 17. 4. 2018 21:31

Zajímají me Vaše názory či případné zkušenosti... co byste si mysleli o takovém muži, na vážný vztah? Myslel tím chvilku před sexem s nim, se žena vyspí s jiným...

Eva. — 18. 4. 2018 7:29

pepe22 napsal(a):

Dobrý den dámy,
měla bych dotaz, nemile mám známost a ta se mi svěřila, že v sexu má rád ženy již použité tzn. že se před sexem s ním, žena s někým vyspí... jsem z toho docela přepadlá... co je to za úchylku, chce to vyzkoušet... mě to přijde jako zlý sen...
co jsem vzpomínala, tak mi to psal už jeden muž, že to má rád... já to nechápu....můžete mi vysvětlit, zda je toto normální..?

Používají se věci a ne lidé. Co je to za výraz - použitá žena?
pepe22 ty jsi normální, když někdy píšeš jako muž a jindy jako žena? :co:
A co znamená - nemile mám známost?

Soleil — 18. 4. 2018 10:47

Proboha, to je zase téma, kdo tohle vymýšlí :co:

Eva. — 18. 4. 2018 10:59

To by mě taky zajímalo, kdo tohle vymýšlí.
Ostatně, ten ta to pepe22 má na babinetu několik podivných příspěvků. :D

Leila — 18. 4. 2018 11:03

Napadlo mě jediné- PÁN JE GURMÁN :D:D:D.

Dorka — 18. 4. 2018 13:38

A Pepek je ozivovatel!

pepe22 — 18. 4. 2018 15:37

Dámy k veci prosím. Žádného takoveho neznáte a Vaše nazory? Myslíte ze ho to muže vazne vzrušovat?

pepe22 — 18. 4. 2018 15:39

Leila napsal(a):

Napadlo mě jediné- PÁN JE GURMÁN :D:D:D.

asi ze

Selima — 18. 4. 2018 15:48

pepe22 napsal(a):

Zajímají me Vaše názory či případné zkušenosti... co byste si mysleli o takovém muži, na vážný vztah? Myslel tím chvilku před sexem s nim, se žena vyspí s jiným...

Tak ja uvažujem úplne inak - ako on, ale aj ako Ty. Vážny vzťah sa podľa mňa vyvinie postupne, nie že si ho človek taký naplánuje...  Nuž, a pokiaľ ide o jeho "zvláštnosť" - ber, alebo nechaj tak. Mne by to asi (ale to je furt len teória) vadilo, takže by som šla "o dúm dál". Ale to je na každej jednej, nakoľko dôležité to pre ňu je... Čo sa týka vzrušenia - sú chlapi, čo to vedia robiť len s dvoma naraz, alebo len keď sa niekto na nich díva alebo čojaviemčo... Všelijakých nás pánbožko má.

helena — 18. 4. 2018 17:14

pepe22 napsal(a):

Myslíte ze ho to muže vazne vzrušovat?

Proč by nemohlo?

ALTOCALCIFILIE - Vysoké podpatky – to je základ. Vzrušující mohou být samy o sobě, ale i svými důsledky – postoj ženy, prohnutí páteře, vlnivá chůze, ale třeba i méně pevná chůze.

AMAUROFILIE - Tma tmoucí… jinak sex ex. To nemusí být projev studu. Jde o tmu coby afrodiziakum.

ANASTEEMAFILIE - On je dlouhán, ona malá. Možné je to i opačně. Zcela jinak to možné – v daném případě – už není…

ARACHNEFILIE - Děsí a hnusí se vám pavouci? Zřejmě trpíte jednou z nejčastějších fobií. Vše ovšem může být naopak. Pavouk poblíž dá intimnímu dostaveníčku patřičné vzrušení. A což teprve těch jeho roztomilých osm nožiček na vaší tváři, hýždích či genitáliích. To je takříkajíc rajc.

DAKRYFILIE - Traduje se, že muži nesnášejí ženské slzy. Někteří se jimi zatvrdí. Jiní vyměknou na úroveň plastelíny. Dáma jejich srdce z ní modeluje, co se jí zachce. Je také možné, že bez pláče nejsou koláče sexuálního uspokojení.

DENDROFILIE - Nejmenovaný významný český politik prý čerpal sílu z objímání stromů. Pokud by šlo o sílu sexuální – a jinak by mu to nešlo – byl by dendrofilik.

EKVINOFILIE - Nejkrásnější pohled na svět je prý z koňského hřbetu. Kdyby jen pohled… možno dodat.

EMETOFILIE - Zvratky a plivance… obvyklá slovní asociace je slovo hnus. Pokud asociujete „fantastický sex“, již zřejmě tušíte, do jaké party patříte.

ENTOMOFILIE - Nepotřebujete mucholapku ani deratizátora. V lepším případě vás lze charakterizovat coby typ „mouchy, snězte si mne“. V -ehm- horším nepůjde o mouchy, ale třeba o šváby. Přiložit si je na genitálie… jaké štěstí.

FYGEFILIE - Pošlete nejpopulárnějšímu českému vězni Kajínkovi bábovku. Do ní skryjte pilník, lano a svoji vizitku. Doufejme, že pochopí a prchne za vámi. Poté bude určitě pronásledován. A to je právě to sexuální žúžo.

GYNOTIKOLOBOMASOFILIE - Paní X odejela za hranice všedních dnů – do Tunisu, odpočinout si od „toho blbce“, čímž myslela manžela. Oči měla krásné. První den na pláži se seznámila s černochem, jenž díky cestovnímu ruchu ovládal pár slov česky. Pravil: „Máš krásné uši!“ Dáma mi to posléze vyprávěla jako příspěvek do rubriky „Ztraceni v překladu“. Jenže co když Afričan přesně věděl a jasně označil, co považuje ve světě sexu za nejkrásnější.

HOMILOFILIE - Toť pravé dobrodiní pro politiky, učitele, lektory, obchodní zástupce, kazatele a možná i pro vaši tchyni či jiného blízkého člověka. Postižené vzrušuje možnost přednášet, poučovat, kázat. Oblohou pro jejich štěstí je láska k tónu vlastního hlasu.

HYDROFILIE - „Fuj, fuj, to je důvěrné sdělení, fuj, fuj, to nepublikuj!“ dí klasik. Zde totiž nevzrušuje voda, ale tělesné výměšky. Vlastní, jiných lidí, zvířat i mrtvol.

CHRONOFILIE - První partu by mohli namátkou tvořit Caruso, Casanova, Onasis, Presley, Picasso, Mata Hari, Kateřina II. Druhá parta by mohla být tvořena Evou Perónovou, Marií Callasovou, Eduardem VII. a Honoré de Balzacem. Zmíněná první skupina preferovala nejméně o dvacet let mladší sexuální partnery. Druhá skupina naopak považovala dvě desítky let, jež jejich protějšek strávil na světě déle než oni, nejen za žádnou míru, ale za vzrušující pikantnost.

INFANTOFILIE - Je-li vám již deset let třicet roků, sem nepatříte. Něco jiného by mohla být slečna – známá v souvislosti s tzv. Kuřimskou kauzou. Ta již obdařena vysokoškolským titulem pronikla do Klokánku, když úspěšně předstírala, že je jí tuším jedenáct. Poté prchla do Norska. Vystupovala tam údajně coby jen o rok starší, než za jakou ji považovali ve zmíněném Klokánku. Pozor – tohle není pedofilie. Mohlo by to ovšem souviset se sexuálním vzrušením vyplývajícím z předstírání toho, že jsem dítětem. Též s hraním si na dítě.

KLYZMAFILIE - Řecké klyzma v češtině znamená klystýr. (Ne)hádejte třikrát, po čem touží klyzmafilik.

LAKTAFILIE - Čo bolo, to bolo. Terazky to bývá jinak, byť výjimky potvrzují pravidlo. Mateřské mléko přináší slast každému kojenci. Ne každému ovšem touha po něm, eventuálně po sledování kojící ženy, zůstane. Laktafilikům ano.

MELKRYPTOVESTIMENTAFILIE - Názvem si sice málem zlomíte jazyk, ale to zázračné vzrušení při spatření černého prádla stojí za všechna rizika.

MELISOFILIE -  Máme zde i něco pro včelaře. Sexuální vzrušení po spatření včel a zejména po včelím bodnutí.

MOBILOFILIE - Nejde o lásku k mobilním telefonům. Takto postižený si, hodlá-li se vzrušit, místo po*na kupuje Svět motorů… Stačí ale i prospekt s motorkou či pořádným bourákem.

NEKROFILIE - Mrtvoly a vše co je s nimi spojeno, to je pro tento typ parafiliků přesně ono.

NORMOFILIE -  Pravé to požehnání pro řádného občana EU. Jde o sexuální vzrušení v přizpůsobování se normám určité skupiny. Leč pozor – i zločinecké gangy mají své normy.

OCHLOFILIE - Pokud budete za synonymum považovat slovo grupáč, mýlíte se. Nejde o variantu „všichni se všemi“, ale o touhu po sexu ve dvojici, leč uprostřed davu lidí.

PEDIOFILIE - Nemusí jít jen o Barbie a Kena. Může to být jakákoliv jiná panenka. Pokud bychom vzali doslova píseň „Šly panenky silnicí a za nimi myslivci dva…“, pak by oba pánové brzy dospěli k poluci.

PEKATOFILIE - Je zvláště vhodná pro kariéru v pekle. Sexuální vzrušení zde přináší překračování desatera božích přikázání.

PYGOFILIE - Lidová tvořivost dělí muže dle jejich obliby těch kterých částí ženského těla na horňáky a dolňáky. Zde vzrušují hýždě protějšku.

SIDERODROMOFILIE - Nejlepší je to ve vlaku. Lůžkový vagon, WC, chodbička, kupé… vše jedno.

STIGMATOFILIE - Ve středověku mohlo být mateřské znaménko pokládáno za důkaz obcování s ďáblem. Inkvizitor – stigmatofilik při pohledu na ně mohl pociťovat sexuální vzrušení. Vývoj kráčí mílovými kroky. „Ďábla v sexu“ v rámci zmíněného svérázu může představovat nejen mateřské znaménko, ale i tetování, piercing a jizvy.

TIMOFILIE - Bohatství muže je prý afrodiziakum pro ženy. Zde vás vzrušuje výše vašeho vlastního konta. Mít pod polštářem pár briliantů a zlatou cihličku, tak se chtíčem přímo zalykáte. Též myšlenka na vaše vysoké sociální postavení není v tomto směru k zahození.

VEHEREVAHTOFILIE - „Hele,koukej, podívej se, jak jsem tenká, musíš na mne pěkně pomalu…“ toť marné písně volání za předpokladu, že lékaři u vašeho partnera diagnostikovali stav „obezita magna“ a veherevahtofilii. Vzrušuje ho velký rozdíl v hmotnosti.

XENOFILIE - Vzrušení spojené s touhou svádět cizí lidi. Jednou a dost… nutno hledat opět někoho jiného.


https://www.vitalia.cz/clanky/nejpodivn … text-title

pepe22 — 18. 4. 2018 17:30

Takže mozne to je, snesla by to nektera z vas? Me to neprijde normalni proto jsem se ptala, zda si nedělal pouze srandu. Si predstavte ze mate s muzem sex a uprostred sexu vám rekne - bez se vyspat s někým a pak to dokoncime... jak byste na to reagovali?

vrabčák — 18. 4. 2018 17:31

Ani já nerozumím tomu, co nám oznamuješ slovy "nemile mám známost". Mohla bys to, prosím tě, vysvětlit?
Jinak z takový známosti :co: by se mi udělalo špatně :usch:  :usch:  :usch: hned v tu chvíli, kdy bych se to dozvěděla, a ihned a navždycky bych zmizela.

pepe22 — 18. 4. 2018 17:39

Zkratka😀😀😀neni mi to mile - nemile

helena — 18. 4. 2018 17:47

pepe22 napsal(a):

Takže mozne to je, snesla by to nektera z vas? Me to neprijde normalni proto jsem se ptala, zda si nedělal pouze srandu.

Špatně položená otázka... a špatně zvolené místo pro její položení. Na jiném fóru bys možná jen koukala, kolik dam by to "sneslo".
Krom toho nelze posuzovat ne/normalitu sexuálního chování z vlastního pohledu - pokud jsou oba partneři srozuměni s tím, co provozují... pokud se jim to líbí... a pokud tím neubližují nikomu dalšímu, pak je to jen a jen jejich věc.

Eva. — 18. 4. 2018 18:41

pepe22 napsal(a):

Zkratka😀😀😀neni mi to mile - nemile

Pak nechápu, proč s ním jsi a proč vůbec něco řešíš, ty ne/použitá ženo/muži. :D Nebo dámo? :)

pepe22 — 18. 4. 2018 20:28

Eva. napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Zkratka😀😀😀neni mi to mile - nemile

Pak nechápu, proč s ním jsi a proč vůbec něco řešíš, ty ne/použitá ženo/muži. :D Nebo dámo? :)

já toho nechápu, máte něco k tématu ?

Eva. — 18. 4. 2018 20:56

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Zkratka😀😀😀neni mi to mile - nemile

Pak nechápu, proč s ním jsi a proč vůbec něco řešíš, ty ne/použitá ženo/muži. :D Nebo dámo? :)

já toho nechápu, máte něco k tématu ?

Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.

pepe22 — 18. 4. 2018 21:18

Eva. napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):


Pak nechápu, proč s ním jsi a proč vůbec něco řešíš, ty ne/použitá ženo/muži. :D Nebo dámo? :)

já toho nechápu, máte něco k tématu ?

Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.

Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.

Selima — 19. 4. 2018 12:49

pepe22 napsal(a):

Takže mozne to je, snesla by to nektera z vas? Me to neprijde normalni proto jsem se ptala, zda si nedělal pouze srandu. Si predstavte ze mate s muzem sex a uprostred sexu vám rekne - bez se vyspat s někým a pak to dokoncime... jak byste na to reagovali?

Zaťukala si na čelo a do minúty by som vypadla. ;) Navždy, podľa možnosti.

Dorka — 19. 4. 2018 13:50

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):

pepe22 napsal(a):

já toho nechápu, máte něco k tématu ?

Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.

Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.

Spíš chameleon...
...Právní » Prosím o dobrou radu » 28. 8. 2017 19:58
pepe22
Replies: 5
Přejít na příspěvek

Pronajal jsem ve svém domě, kde jsem měl volný pokoj, jedné osobě...

pepe22 — 20. 4. 2018 3:16

Dorka napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):


Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.

Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.

Spíš chameleon...
...Právní » Prosím o dobrou radu » 28. 8. 2017 19:58
pepe22
Replies: 5
Přejít na příspěvek

Pronajal jsem ve svém domě, kde jsem měl volný pokoj, jedné osobě...

ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?

pepe22 — 20. 4. 2018 3:19

Dorka napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):


Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.

Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.

Spíš chameleon...
...Právní » Prosím o dobrou radu » 28. 8. 2017 19:58
pepe22
Replies: 5
Přejít na příspěvek

Pronajal jsem ve svém domě, kde jsem měl volný pokoj, jedné osobě...

ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nic 👍🏻😀😀

helena — 20. 4. 2018 7:20

pepe22 napsal(a):

ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?...
ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nic

To na*se*re, co, když si nikdo nechce povídat na tvoje oblíbený téma :lol::lol::lol:

pepe22 — 20. 4. 2018 12:57

helena napsal(a):

pepe22 napsal(a):

ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?...
ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nic

To na*se*re, co, když si nikdo nechce povídat na tvoje oblíbený téma :lol::lol::lol:

Moje oblibene tema to neni, ale asi tvoje Jo.

Tulipánka — 20. 4. 2018 19:26

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

vrabčák — 20. 4. 2018 19:47

Mám takový dojem, že jsme k tý hnusárně :usch: řekly (-i) až dost.

pepe22 — 20. 4. 2018 20:07

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

Me se dámy libi... snad to nikomu neva

pepe22 — 20. 4. 2018 20:10

vrabčák napsal(a):

Mám takový dojem, že jsme k tý hnusárně :usch: řekly (-i) až dost.

Ty ano, za což ti Dekuji. Některé k tématu nic nerekly a jen mluví mimo tema o tom co se jim zda 😀

Eva. — 20. 4. 2018 21:10

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

To ti připadají správně, protože ony od muže jsou. Pepík si zase hraje.
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje. :D Ještě že rovnou nenapsal - dámičky. :D Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že? :)

pepe22 — 20. 4. 2018 21:21

Eva. napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

To ti připadají správně, protože ony od muže jsou. Pepík si zase hraje.
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje. :D Ještě že rovnou nenapsal - dámičky. :D Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že? :)

Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic špatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha ha

Eva. — 20. 4. 2018 21:26

Ha Ha Ha :lol:

carpediem — 20. 4. 2018 21:45

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

To ti připadají správně, protože ony od muže jsou. Pepík si zase hraje.
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje. :D Ještě že rovnou nenapsal - dámičky. :D Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že? :)

Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic špatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha ha

Trollíš, ale blbě.:lol:

pepe22 — 20. 4. 2018 23:44

carpediem napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Eva. napsal(a):


To ti připadají správně, protože ony od muže jsou. Pepík si zase hraje.
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje. :D Ještě že rovnou nenapsal - dámičky. :D Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že? :)

Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic šepatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha ha

Trollíš, ale blbě.:lol:

Hodnotny prispevek k tématu nic chytreho?

Petr100 — 21. 4. 2018 12:41

Použité ženské mezi třicítkou a čtyřicítkou jsou nejlepší. :)

pepe22 — 21. 4. 2018 13:06

:pussa:

Petr100 napsal(a):

Použité ženské mezi třicítkou a čtyřicítkou jsou nejlepší. :)

Tož vek bych splnila a to pouziti Myslis jak? I tak ze po nekom par hodin?

Petr100 — 21. 4. 2018 13:22

Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána. :)

Selima — 21. 4. 2018 15:26

Petr100 napsal(a):

Použité ženské mezi třicítkou a čtyřicítkou jsou nejlepší. :)

:dumbom:

vrabčák — 21. 4. 2018 19:17

Petr100 napsal(a):

Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána. :)

Petře, :co: taky z vlastní zkušenosti? :co:

pepe22 — 21. 4. 2018 19:50

Petr100 napsal(a):

Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána. :)

Aha tak by te to taky vzrusovalo?

pepe22 — 21. 4. 2018 19:53

Petr100 napsal(a):

Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána. :)

Vicemene jsem pro každou špatnost ale když partner by to tak nechtel jen vyjmecne ale nejlepe furt ...

pepe22 — 21. 4. 2018 20:11

Petr100 napsal(a):

Použité ženské mezi třicítkou a čtyřicítkou jsou nejlepší. :)

To mi vysvetli proč jsou zrovna tyto nejlepsi?

Petr100 — 22. 4. 2018 4:45

Holky dělám si srandu. Tak dobře do čtyřicetipěti. :)

man-mimo — 22. 4. 2018 7:49

Několikrát jsem slyšel, že "Každá ženská by se měla po prvním použití utopit." :rolleyes:

pepe22 — 22. 4. 2018 10:20

man-mimo napsal(a):

Několikrát jsem slyšel, že "Každá ženská by se měla po prvním použití utopit." :rolleyes:

Tady je myšlena použita žena jako v sexu a treba 24 hod před s někým nebo během styku ji pouzije nekdo jiny

pepe22 — 22. 4. 2018 10:22

Petr100 napsal(a):

Holky dělám si srandu. Tak dobře do čtyřicetipěti. :)

Vek mi neva zajima me v cem je pro tebe v tomto věku nejlepsi

vrabčák — 22. 4. 2018 11:08

Pepe, jsi umanutá (-ý) a celý je to úplně úchylný a únavný. :(

pepe22 — 22. 4. 2018 19:29

Když se ti tema nelibi tak sem nechod. Tohle je tema v tématech sexuologickych, tak nevím co je na tom uchylneho. Chapu ze pro nekoho sex je jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí, pro me je to otevrene tema sex a rada se dozvím názory a nove veci od jiných lidi...

Eva. — 23. 4. 2018 7:23

pepe22 napsal(a):

Když se ti tema nelibi tak sem nechod. Tohle je tema v tématech sexuologickych, tak nevím co je na tom uchylneho. Chapu ze pro nekoho sex je jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí, pro me je to otevrene tema sex a rada se dozvím názory a nove veci od jiných lidi...

To se teda pleteš. Tohle téma není v sexuologických tématech. Sexuální je jinde.
Toto je založeno v části Mezilidské vztahy.
K tvému příspěvku jak ty víš, že a pro koho je sex jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí? Nic o tom nevíš a plácáš nesmysly, ty "sexuální mašino" :D

helena — 23. 4. 2018 8:58

Že se na to cosi s podivným jméněm nevykašlete... nejvíc to na*serete, když si toho vůbec nebudete všímat ;)

Judyna — 23. 4. 2018 9:54

pepe22 napsal(a):

Když se ti tema nelibi tak sem nechod. Tohle je tema v tématech sexuologickych, tak nevím co je na tom uchylneho. Chapu ze pro nekoho sex je jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí, pro me je to otevrene tema sex a rada se dozvím názory a nove veci od jiných lidi...

Sama o tom píšeš ve svém prvním příspěvku jako o úchylce. Takže největší problém máš evidentně Ty.

Jinak ať si dělá v sexu kdo chce co chce. Ovšem nazývat ženy či muže použitými, tak to mi úchylné připadá.

Dorka — 23. 4. 2018 10:23

Ha! Měl do názvu, blbeček, dat "MÁM RÁD"..., mozna by se pak nasla nejaka samaritanka, kera by mu po sexu s nekym jinym z litosti dala...
Pfuj!!!

helena — 23. 4. 2018 10:24

https://img.obrazky.cz/?url=549c465f38324ebf&size=3

Judyna — 23. 4. 2018 10:32

Sranda muší bejt.

pepe22 — 23. 4. 2018 13:23

Judyna napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Když se ti tema nelibi tak sem nechod. Tohle je tema v tématech sexuologickych, tak nevím co je na tom uchylneho. Chapu ze pro nekoho sex je jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí, pro me je to otevrene tema sex a rada se dozvím názory a nove veci od jiných lidi...

Sama o tom píšeš ve svém prvním příspěvku jako o úchylce. Takže největší problém máš evidentně Ty.

Jinak ať si dělá v sexu kdo chce co chce. Ovšem nazývat ženy či muže použitými, tak to mi úchylné připadá.

Já nemam rada použité ani ženy ani muže.

pepe22 — 23. 4. 2018 13:24

Dorka napsal(a):

Ha! Měl do názvu, blbeček, dat "MÁM RÁD"..., mozna by se pak nasla nejaka samaritanka, kera by mu po sexu s nekym jinym z litosti dala...
Pfuj!!!

ses odrazem co pises - blbecek

pepe22 — 23. 4. 2018 13:25

helena napsal(a):

Že se na to cosi s podivným jméněm nevykašlete... nejvíc to na*serete, když si toho vůbec nebudete všímat ;)

Chytrá jak radio

pepe22 — 23. 4. 2018 13:26

Judyna napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Když se ti tema nelibi tak sem nechod. Tohle je tema v tématech sexuologickych, tak nevím co je na tom uchylneho. Chapu ze pro nekoho sex je jednou za rok pod peřinou a ještě se stydí, pro me je to otevrene tema sex a rada se dozvím názory a nove veci od jiných lidi...

Sama o tom píšeš ve svém prvním příspěvku jako o úchylce. Takže největší problém máš evidentně Ty.

Jinak ať si dělá v sexu kdo chce co chce. Ovšem nazývat ženy či muže použitými, tak to mi úchylné připadá.

Aha tak jak bys je nazvala- prave udelanymi, vystrikanymi? Chtela jsem to napsat neutralne bez sexuálního podtextu, ty bys to nazvala jak ?

Selima — 23. 4. 2018 13:43

pepe22 napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

Me se dámy libi... snad to nikomu neva

Dá mi? Nedá mi?

Selima — 23. 4. 2018 13:44

Petr100 napsal(a):

Holky dělám si srandu. Tak dobře do čtyřicetipěti. :)

:styrka: Zdvihni latku! Aspoň garážované 50tky!

pepe22 — 23. 4. 2018 14:26

😀😀😀😉👍🏻super

Dorka — 23. 4. 2018 14:37

Selima napsal(a):

pepe22 napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme :dumbom:

Me se dámy libi... snad to nikomu neva

Dá mi? Nedá mi?

:reta: Zda se, ze jemu neda použitá, vyžitá, zneužitá, ani žádná. Hahaha! :skurt:

pepe22 — 23. 4. 2018 15:19

Dorka napsal(a):

Selima napsal(a):

pepe22 napsal(a):


Me se dámy libi... snad to nikomu neva

Dá mi? Nedá mi?

:reta: Zda se, ze jemu neda použitá, vyžitá, zneužitá, ani žádná. Hahaha! :skurt:

Me urcite zadna neda 😀😀😀 protože mít ženu v posteli na sex vazne Dekuji neee, takže ikdyby jste chtely mate smulu...