Alex Murphy — 17. 10. 2017 23:22

Moje manzelka odesla na cca rok pracovne do zahranici a ja zustal sam s 15-letym synem doma. Pujdu rovno na vec. Kvuli nedostatku sexu jsem si nasel milenku. Ale ne opravdovou, pouze nafukovaci. Byl to proste takovy napad, takova impulzivni pitomost. Ale dal jsem si zalezet. Nebyla to takova lacina hracka za 200 korun. Kupoval jsem ji ze zahranici, je to uplne nejnovejsi model, vypada opravdu jako ziva. Ma v sobe zabudovane zarizeni, ktere se da zapnout a panna nasledne zacne vydavat vzdechy. Byla velica draha. Bral jsem to jako zabavu, takova hracka za dlouhych osamocenych noci. Manzelce ani synovi jsem, pochopitelne, nic nerekl. Jenze pak jsem zapojil svoji fantazii. Samotna souloz s nezivym predmetem me nijak zvlast nevzrusuje, ale naplno jsem prepadl svym predstavam. Zacal jsem zit neco jako paralelni zivot, tezko se to vysvetluje. Zacal jsem si predstatovat, ze jsem milionar s nadhernym svalnatym telem, zenaty s jednim ditetem, ktery si nasel milenku. Ma jmeno Pamela a je to plavcice. Jasne, ze to jsou hodne smesne predstavy, asi si myslite, ze jsem chlapek, co si potrebuje neco kompenzovat. A mozna tomu i tak je. Nejsme bez penez, ale ani zadni multimilionari. Ziju vice-mene stastny zivot. No a kdo je realnym predobrazem te Pamely, to je doufam jasne. Hrozne me vzrusoval a porad vzrusuje pocit, ze mam milenku, ze jsem neverny a ze na mou neveru se muze kdykoliv prijit, ze delam neco zakazane. Snazil jsem se, aby vsechno vypadalo realisticky. Kupuju sve panence eroticke pradlo, taky cervene plavky jako z Baywatche. Delal jsem to s ni ve vsech moznych polohach. A taky s ni mluvim. Vetsinou, kdyz uz jedeme do finale, tak ji rikam, jak moc ji miluji. Hrozne me to sexualne vzrusuje. A nekdy si predstavuji, ze mi odpovida. Kdyz jsem hodne vzruseny, tak ji vnimam jako zivou. Je to mozna az nekde na rozhrani halucinaci. Sam jsem se divil, jak silne to je. Ted, kdyz treba sedim u pocitace, mi pripada trapny mluvit na nezivy kus hmoty.
Jenze to neni vsechno. Moje predstavy sly dal. Jako kdyby zily vlastnim zivotem. Predstavoval jsem si, ze moje milenka po mne chce, aby se rozvedl a ji si vzal za zenu a odesli spolecne zit na Floridu.
A proc to takhle podrobne rozepisuji?
Protoze tady vznikl jeden problem, na ktery jsem mel myslet. A tim byl muj syn.
Ja si totiz hraju se svoji milenkou ve sve loznici, je zamceno, delam to po vecer nebo v noci. Jenze pri tom musim mit pustene to vzdechani, ktere vychazi z panny, protoze jinak se nevzrusim. A taky jsem, kdyz jsem byl u konce a me predstavy zily naplno, rikal neco ve smyslu: Ach, ty moje lasko, ja te tolik chci, miluji te, slibuji, ze se rozvedu a vemu si te za manzelku.
Na skutecny rozvod jsem nikdy nemyslel, nemam na to duvod.
No a neco z toho slysel i muj syn. Nevim kdy a jak, proste slysel vzdechani a asi i neco z mych reci. Byl velice zneklidnen, mluvili jsme o tom. Byl to nas prvni rozhovor o sexu. Nesnazil jsem nic skryvat. Syn si o mne pomyslel, ze jsem blazen, kdyz se chci rozvest a vzit si za mnazelku nafukovaci hracku. My dospeli mame pro touhy jinych pochopeni, jenze dite se na to diva jinak. Taky mi vycetl, ze zbytecne vyhazuju penize, ta panna opravdu nebyla levna. Nechtel jsem mu rikat, ze to jsou moje penize a muzu je minout jak chci, protoze syna chci vest k rozumnemu zachazeni s financemi. Podle tehle logiky by on z trucu asi utratil vsechny penize na hlouposti. I kdyz, i koupit si nafukovaci milenku je vlastne hloupost bez racionality. Syn doslova hystercil. Chtel to hned oznamit me zene jako nejvetsi senzaci roku. Tohle jsem nechtel. Nechtel jsem, aby o tomhle moje manzelka vedela. Chtel jsem si proste jen uzit. U syna jsem byl az doted autorita, no hodne jsem klesl, i kdyz se vlastne nemam zac stydet. Ted jsem ale u nej prasak.
Uprimne receno, tak trochu se bojim sve vlastni touhy. Jaky je vas nazor? Je to normalni fantazie nebo uz neco uchylne? Kdyz se o tom dozvi ma zena, myslite, ze to pochopi?

helena — 18. 10. 2017 6:35

Alex Murphy napsal(a):

asi si myslite, ze jsem chlapek, co si potrebuje neco kompenzovat

Možná bych použila jinej výraz, než "kompenzovat"...
Ale něco potřebujete určitě ;)

Eva. — 18. 10. 2017 7:24

Murphy, a teď ještě tu o Karkulce. :lol: