Chanel — 18. 12. 2016 12:00

Zvažuji zakoupení elektrického grilu, přivedl mě k tomu jeden článek na netu, a  protože v létě běžně dgilujeme na zahradě na uhlí, napadlo mě, že by se u nás užil. Bude to alespoň bez karcinogenů, ale asi ne tak chutné. Kolegyně si ho hrozně chválí. Kdo máte doma právě elektrický gril? Jakou značku? A co ta chuť masa?

císařovna — 7. 1. 2017 12:31

Jaksi nechápu smysl elektrického grilu, když chuť masa už vůbec není jako u grilovaného. Když se chci vyhnout karcinogenům, tak přece můžu použít normální sporák v kuchyni a nemusím kupovat elektrický gril.

Bobulka5 — 3. 2. 2017 12:58

Mám od tefalu a jsme spokojení. Maso je šťavnatý, zelenina, všechno se na tom v pohodě ugriluje.

Alzbeta — 12. 6. 2017 10:35

Je to dobré to grilování na elektrice? Mě přijde mi, že tam chybí taková ta chuť toho uhlí. Co si myslíte? Ale bez pochyb je to zdravější verze.

Kaly — 12. 6. 2017 18:16

My máme Tefal Optigrill a super. Maso i klobásy jsou na něm rozhodně lepší než v troubě. V troubě je maso i ta klobása více vysušená. Grill zvládne i tousty takže nepotřebují toustovač. Na grilu je to rychlejší. Za mě samé plus.

A my bohužel v paneláku grilovat nemůžeme a zahradu nemáme.

Chanel — 23. 8. 2017 12:49

Děkuji za reakce. ještě jsme stále stejně nepořídili. Budeme zvažovat zase v zimě, teď jedeme na uhlí.

Myska25 — 21. 11. 2019 18:12

Taky přemýšlím nad koupí toho elektrického grilu. Co se v něm dá všechno připravovat a opravdu se v něm maso udělá rychleji jak na pánvi ?