Elisabeth89 — 7. 7. 2016 17:36

Ahoj, máte někdo zkušenost s nějakou vhodnou kloubní výživou s kolagenem pro syna, 7 let? Projela jsem nějaké diskuse na internetu a zajímá mne, jestli máte někdo zkušenost například s kostičkami Colafit Junior? Všude čtu, že ho hodně lidí bere jako prevenci nebo doplněk kolagenu, nicméně mě by zajímaly spíše zkušenosti týkající se dětí - zejména těch sportovně vytížených. Přeci jen jsou určené pro děti klasicky od 3 let, tak by mě zajímaly zkušenosti / názory / případně účinky, které jste zaznamenali. Děkuji předem :)

helena123 — 7. 7. 2016 18:17

Chacha to je zrovna náš případ, u nás se bere preventivně, včetně syna (14), tomu to doporučil trenér na fotbale. Záleží, co podle tebe znamená "sportovní vytížení"... třeba můj kamarád hodně běhá, pořád někde závodí a vím, že ho taky bere. Asi moc neporadím, to bys musela napsat konkrétní sportovní činnost, kterou synek vykonává :) ale i tak bych se normálně poradila v lékárně.

helena123 — 7. 7. 2016 18:18

@Elisabeth89 Chacha to je zrovna náš případ, u nás se bere preventivně, včetně syna (14), tomu to doporučil trenér na fotbale. Záleží, co podle tebe znamená "sportovní vytížení"... třeba můj kamarád hodně běhá, pořád někde závodí a vím, že ho taky bere. Asi moc neporadím, to bys musela napsat konkrétní sportovní činnost, kterou synek vykonává smile ale i tak bych se normálně poradila v lékárně.:supr:

AndreaP. — 7. 7. 2016 18:25

Tyto kostičky braly obě děti na růstové bolesti, pomohlo to hodně.