janca35t — 6. 1. 2016 14:37

Ahoj holky, blíží se mi svatba a chci se poradit. Má cenu využít svatební agentury a platit za vyzdobení nebo si mám objednat svatební dekorace a vyzdobit sál sama?

pavla85 — 26. 1. 2016 22:20

Ahojky, my si na naši svatbu nakonec najmuli agenturu, protože na ty dekorace moc nejsme a asi by to dopadlo všelijak. Velké plány, ale ruce levé :) Takže nakonec asi záleží na co si troufáš. U svatební agentury určitě zaplatíš za jejich práci, na druhou stranu ví co dělají. Pokud si budeš dekorace shánět sama, některé věci se ti možná budou shánět hůře.
My jsme chtěli za začátku dělat všechno jen s kamarádama. Pak se ukázalo že ne všichni budou mít čas a někteří byli dokonce ještě méně šikovní než já :D Takže jsme se začli poohlížet po pomoci a do oka nám padla svatební agentura Kouzelná Svatba. Super bylo, že nám některé věci půjčili, takže jsme vlastně zaplatili míň než jsme původně počítali. Nakonec jsme se domluvili i na dalších službách, ale to už sem moc nepatří...
Abych to shrnula - vyzdobení zabere pár hodin, pokud to má nějak vypadat. Nevěsta před obřadem tolik času nemá, ale koho tam poslat aby to bylo všechno správně?