alenka90 — 2. 1. 2016 17:09

Jaké byly vaše Vánoce a co jste dostali za dárečky. Pochlubte se, jaký byll váš Nový rok a jaké jsou vaše předsevzetí? :)

eremuruss — 2. 1. 2016 19:30

Vanoce jsem mela stedre, od pritele jsem dostala notebook a silny stribrny retizek,od dcery jsem dostala krasnou cervenou rychlovarnou konvici a kartacek na zuby.Od pritelovo syna jsem dostala poukazku do CA nebo jak se ten obchod jmenuje.Od tchyne rifle.Od meho taty penize.
Novy rok jsem neslavila ,do 20 hodin jsem byla v praci a pak jsem sla spat.Predsevzeti si zadne nedavam,protoze bych je stejne nesplnila.

Judyna — 2. 1. 2016 19:46

Svátky byly moc pěkné. I přes to, že jsme na Štědrý den museli pro mamku zavolat rychlou, abychom si pro ni ještě ten den přijeli. Vše dobře dopadlo. To byl ten největší dárek. Pak to, že všichni žijeme dobře a spokojeně a jsme zdraví. Jinak my si jako dárečky hmotného charakteru dáváme drobnosti. Mně udělal největší radost kalendář ze synových fotek - fotí dobře.

Předsevzetí žádná, jen přání, aby to zůstalo tak, jak je.

JaničkaBu — 3. 1. 2016 13:01

Svátky byly krásné. Dostala jsem nespočet věcí, nejvíc mě potěšila nádherná fotokniha, kterou jsem dostala od manžela, dal  si s tím opravdu práci. Hrozně dlouho jsem ho o něco takového prosila a konečně to na tiskni-online.cz nechal vytisknout :) pak jsem dostala krásný stříbrný řetízek a nějaké věci do domácnosti :)