alenka90 — 2. 1. 2016 17:05

Jáká forma na pečení je podle vás lepší klasická nebo silikonová a jaké máte zkušenosti s pečením v silikonových věcech? Nikdy jsem s tím nepekla, ale říkám si, že by to nemuselo být špatné?

AndreaP. — 2. 1. 2016 18:03

Nevím proč, ale mě ty silikonové formy nevyhovují. Připadá mi to z nich takové nějaké jiné, prostě není nad klasickou formu.

JaničkaBu — 3. 1. 2016 13:05

Já jsem zase přesný opak. Mám silikonové formy na pečení hrozně ráda. Teď nejvíc využívám tady tu klasickou https://www.ageo.cz/produkt/forma-na-do … -cm-zluta, ale dělám v silikonu i dortíky a prostě všechno :)

Tereza.Kuchařka — 28. 1. 2016 12:20

Ze silikonu jsem nadšená nebyla. Nevyhovovala mi ani ta manipulace.

Teď bych chtěla nějakou kvalitní perforovanou formu na koláče/quiche. Nemáte někdo zkušenost s Master Class od britské značky Kitchen Craft?

https://www.vkotliku.cz/formy-na-peceni … che-23-cm/

Ananias — 3. 11. 2016 11:54

Za mě také silikonové. Jednodušší skladování a údržba. Už dlouhou dobu slintám nad zila formou, ale jsou pořád dost drahé.

Radkka — 5. 9. 2019 10:44

Se silikonovými formami mám jen ty nejlepší zkušenosti, mám na bábovku a muffinky a hrozně ráda snimi peču.