Anglantine.Rochefort — 19. 10. 2015 6:49

Je mi 32, jsem svobodna a mam 38 leteho pritele, ktery je rozvedeny a ma 2 deti. Zatim zijeme kazdy oddelene, stretavame se prevazne u mne, ale nekdy taky u nej. Spolecne taky mame sex, velice vasnivy. Minule jsem byla u nej, ale prekvapilo mne, ze se u nej objevili u jeho dve deti. Jeho ex mu je dala na vikend neocekavane. Videla jsem je tehdy podruhe, zatim se prakticky vubec nezname. Dceri je 12, ale je velice inteligentni a vyspela, mozna tak na 18, klukovi je 8. Pritel nas tak trochu seznamil. Vecer jsme si lehly do jeho loznice. Puvodne jsme planovali mit sex, ja se velice tesila, ale byla jsem tak trochu nervozni, preci jen, vedle byli jeho deti. Ale on me uklidnoval, ze si preci nenechame pokazit vecer. Byla uz noc, pritel me ujistoval, ze deti uz davno spi, zacali jsme se libat, mazlit, v jeho naruci jsem postupne zapominala na okolity svet, vsak to znate. Kolem pulnoci to bylo nejdivocejsi, byli jsme trochu hlucni, to priznavam, ja i on. Oba jsme uz byli temer ve finale. Tehdy se ozvalo lehke zaklepani na dvere a holcin hlas, at se trochu ztisime. On se hned rozcilil a rekl: Jak si dovolujes nas rusit! Holka se hned ozvala, ze braska se budi na hluk. A on na to: Okamzite zalehnout a spat! A pak pokracoval jako by nic. Ze mne vzruseni naprosto opadlo, ale pritel byl porad nazhaveny. Chtela jsem prestat, ale pritel na to, ze ted nedokaze prestat. Pak, kdyz bylo po vsem, jen rekl, ze se mi hrozne omlouva za deti, ze takhle rusit soukromi je nehoraznost a ze si zitra s dcerou promluvi a ze tohle se uz nebude nikdy opakovat. Ale ja jsi nemyslim, ze udelala neco spatneho, ja bych asi reagovala stejne, byt na jejim mieste. Nevim, co ji na druhy den rekl, radsi jsem se neptala. Ale dost me prekvapilo, ze takhle jedna s dcerou. Ja ho znam jako velice citliveho muze. Vubec si neumim predstavit, ze bych nekdo mohl mit dal erekci, kdyz vi, ze jeho vlastni dcera stoji za dvermi. Myslite, ze bych mu mela rict, ze jednal z dcerou spatne? On je jejich otec a ja nejsem jejich matka. Nebo mam neco rict ji, co myslite?

Dorka — 19. 10. 2015 17:38

Ve dvanacti je divka vyspela, jako dospela? (18 je totiz dospelost...)
K te erekci, kdyz za dvermi stoji dite..., no, kdyz muz CHCE ZASUNOUT,   nekdy nezna prekazek. Tohle chovani ale vhodne nebylo. A nejen z jeho strany...

Anglantine.Rochefort — 19. 10. 2015 18:32

Dorka napsal(a):

Ve dvanacti je divka vyspela, jako dospela? (18 je totiz dospelost...)

Videla jsem ji teprve podruhe a to je dost malo na to, abych ji poznala a udelala si na ni nazor. Ale vidi se mi velice inteligentni, slusna, neni rozmazlena. Myslim, ze je davno usrozumena s rozvodem rodicu a taky s tim, ze otec ma novou znamost. Hodne se stara o sveho maleho bratra, vic o ni nevim.

Dorka — 19. 10. 2015 19:05

Inteligentni byt muze, o bratra se maji starat hlavne rodice, a rozvedeni, nerozvedeni, kdyz jsou decka u otce a videj tam /podruhe/ jinou zenu nez mamu, je nezodpovedne od tech dospelaku, ze pripustej, aby se deti budily ze spani kvuli jejich sexualnim orgiim...

Barča — 19. 10. 2015 20:04

Nedovedu si představit, co bys měla dceři říct. Spíš se zamysli nad svým přítelem. Jeho chování je podivné. Nic víc, než co jsi napsala, o něm nevím,  ale tohle nevypadá dobře. A pokud je inteligentní, je to horší.

Anglantine.Rochefort — 19. 10. 2015 20:06

Barča napsal(a):

Nedovedu si představit, co bys měla dceři říct. Spíš se zamysli nad svým přítelem. Jeho chování je podivné. Nic víc, než co jsi napsala, o něm nevím,  ale tohle nevypadá dobře. A pokud je inteligentní, je to horší.

no vzdyt to! to jeho chovani bylo hulvatske. takovy obycejne neni.

Selima — 19. 10. 2015 20:23

Ty vôbec nevieš, aký je "obyčejně" - možno bol proste DOTERAZ s tebou a k tebe skvelý, lebo mal vyhliadku skvelého sexu, ale inak vo zyvšku života to môže byť hulváť na Ntú... Tebe to určite predvázať nebude. Ja som zažila podobné "precitnutie" zo zaláskovania cca v 20tich, a nešlo ani o hulvátstvo, ako o isté patriarchálne uzurpátorstvo :rolleyes: , ale tiež to bolo dosť blbé vytriezvenie - lenže mne to pomohlo v mojej vtedajšej situácii. Tebe toto asi nepomôže, ale - skús si lepšie zistiť, aký je tvoj milý inak ako v posteli a inak ako s tebou. ;) :jojo:

Barča — 19. 10. 2015 21:39

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. To hulvátství vypadá, že je jen součástí širšího celku. Tady se přítel projevil jako osoba neschopná se ovládat, soustředící se jen na vlastní uspokojení, neschopná/neochotná je odložit, ....... porucha chování? Znáš se s jeho známými? S jeho bývalou ženou? S jeho sourozenci? S jeho spolupracovníky? S jeho podřízenými? Tady bych si dala zatraceně pozor (a možná bych si přečetla něco o sociopatech a manipulátorech, prevence není nikdy dost).

Dorka — 19. 10. 2015 22:04

A dvanactilete decko se muze jevit jako nadmerne vyspele a rozumne prave proto, ze mu nerozumni rodice jeho detstvi nevhodnym chovanim zkratili, ukradli, nechali ho dospet predcasne...