Jitka123 — 12. 8. 2015 8:59

Dobrý den,
to že děláte soutěže pro nás, je moc hezké, ale vadí mi, že nikde se nedá najít výherce těch soutěží. Byla bych ráda, zda by se to dalo změnit a když víte výsledky, tak je napsat na viditelné místo a nebo to všem poslat do emailu.
Aby to stále někde člověk hledal, to se mi nelíbí a domnívám se, že i vám by se to nelíbilo. Máte určité pravidla, které musíme splnit, a to samé bych očekávala o vás. Děkuji za pochopení. Jitka

AndreaP. — 12. 8. 2015 12:37

Dobrý den,
výherci jsou uvedeni pod každou zveřejněnou soutěží dole a to v okamžiku, kdy máme k dispozici plné kontakty (to jest jméno a adresu). U nás totiž nevyžadujeme u soutěží od ostatních webů registraci (což je ulehčení hlavně pro vás soutěžící, nikoliv však pro nás), jsme zcela odkázání jen na e-mailový kontakt (telefon není povinný), kdy z výše uvedeného je tudíž zřejmé, že každý, kdo vyhraje je kontaktován na již zmíněnou e-mailovou adresu, kterou uvedl. Např.  z výherního mailu "anickaslunicko@"...opravdu nepoznáme, kdo je výherce a věřte, že takových adres jsou mraky. Bohužel se docela často stává, že sami soutěžící nereagují a my je musíme několikrát vyrozumívat, pak pochopitelně dojde ke zdržení. Nicméně, když to shrnu, podstatné je toto :

- výherci jsou uvedeni pod danou soutěží
- každý výherce je přímo námi kontaktován ještě dříve, než je vůbec něco na webu zveřejněno, tudíž se nemůže stát, že by o výhře nevěděl (pokud teda neuvede smyšlenou e-mailovou adresu, za což ale my nemůžeme).