jana-ul. — 6. 5. 2015 23:28

Zdravím, jaké máte oblíbené grilovací koření? Používáte marinády nebo nakládáte do oleje s kořením? :-)

helena123 — 25. 6. 2015 16:54

Ahoj já si letos ke grilovanému masu oblíbila jednu novinku. Jsou to Bohaté šťávy na maso (na světlé nebo na tmavé maso) od Knorru. Jsou naprosto skvělé. Maso se ani nemusí nějak zvláštně připravovat ani míchat extra koření, když si ho pak na talíři zaliješ touhle šťávičkou, tak je to výborné. Já mám pak i ráda, když si do ní mohu namáčet chleba :)

Bobulka5 — 3. 2. 2017 13:01

Mám ráda italský nebo provensálský bylinky hlavně teda na zeleninu, jinak co jsme koupili nový gril, tak maso vůbec nedáváme do žádný marinády ale po ugrilovaní ho necháme odpočinout a pak teprve solíme to velkou mořskou solí, pepř a kapka olivovýho oleje a to je gastrozážitek!!! Jinak sem tam si maso naložím do vlastní marinády, někdy z bílýho jogurtu, někdy jen oliváč a ten je pak výbornej, když si do toho nasekáte libeček..