Ammazonic — 2. 4. 2015 16:14

Můžete jen udělat něco pro své zdraví - koupí a užíváním juice z kustovnice čínské (goji). GOJI ORIGINAL 100% juice je přírodní, nezahušťovaná a ničím neupravovaná, živá tekutina bez jakýchkoliv přídavných látek lisovaná z výběrových plodů kustovnice čínské, které jsou skutečným elixírem mládí, zdraví a krásy. Můžete navíc zkusit i naše sušené plody z goji, a to ve dvou velikostech.

Já a syn užíváme pravidelně. Dost se nám osvědčila:)) Na imunitu synovi skvěle, mně hlavně na únavu. Užíváme značku Himalyo. Když při registraci zadáte kód HIMALYO-4441, dostanete navíc slevu - 50 Kč na každou láhev a 20 Kč na sušené plody.

Doporučuji zkusit:)

Mimo to, nyní se bude spouštět provizní systém a za každého zákazníka, který se zaregistruje pod Vámi (bude Vám přidělen registrační kód), budete získávat provize z jeho nákupů. Vyzkoušejte a doporučte - kamarádkám, rodině - a můžete mít užívání osvědčeného juicu zdarma!!

Zaregistrujte se na: www.himalyo.cz a nezapomente na kód, díky kterému dostanete slevu a později svůj k - HIMALYO-4441. Vyzkoušejte, tratit nebudete!! Neplatíte nic předem, registrace není závazná.