Denisa741 — 25. 3. 2015 1:38

Ahoj všem,
jsem tady nová a chtěla bych přispět jednou mou zkušeností a současně se vás všech zeptat na názor.
Mám dva syny, staršímu je 9 a mladšímu jsou 4. Ten devítiletý jezdí na výlety s organizací Volný čas dětí, připraví výlet tak jednou do měsíce a vrací se tam velmi rád, vždy byl moc spokojený a já jsem taky ráda, že si o víkendu trochu oddýchnu a že syn se zabaví. Dokonce jsou výlety i za rozumnou cenu, takže jsem všestranně spokojená. Teď přišli s jednou novinkou, dělají letní tábor na 4 dny i pro školkaře. Přemýšlím, že bych tam poslala mladšího syna, píšou, že vedoucí budou přizpůsobení mladším dětem a že to budou lidé, co s nimi mají zkušenosti. Ale i přesto nevím, jestli ho tam mám posílat, je ještě malý a poměrně hodně nesamostatný, trochu se bojím, aby to zvládl.
Co si myslíte, mám ho tam poslat? Může to pro něj být zajímavá škola života, vidím v tom asi více výhod, ale i přesto se chci trochu poradit a vidět, jaký máte na tohle názor i vy. Vy byste tak málo dítě poslali? Jinak tábor je na dinosauří tematiku.
Budu ráda za vaše názory, nedaří se mi v tom rozhodnout.
Děkuji.

annie — 25. 3. 2015 8:21

To je těžko radit. Každé dítě je jiné. Já jsem na tábor nechtěla ani v 10 letech.
Dobré by bylo, kdyby na ten tábor s ním jelo dítě, které zná třeba ze školky, kamarád, soused...
My u nás máme příměstský tábor pro starší školkaře. Mladý tam nechtěl, ale když se přihlásil jeho kamarád, tak je to v pohodě.

Lamatko — 25. 3. 2015 10:31

Ahoj, ja mam syny dva 7 a 10 let. Tenkrát jeli spolu na tábor když mladšímu bylo 5 let. Ale byly spolu. Samotného bych ho tenkrát ještě neposlala. Pokud tvůj syn neni zase moc na tebe fixovany a těšil by se, ze pojede s kamarádem tak proč ne.

Radkka — 24. 9. 2016 21:24

ahoj, pracuju v oboru a za mě určitě ne! malé děti by jednak měly začínat na příměstských táborech a pokud teda už ho tam chceš dát, tak bych využila nabídky školek, které pro děti dělají i nějaké přespávačky nebo tábory...

domcuska — 20. 10. 2016 21:24

radši vyrazte spolu na tábor pro maminky s dětma a užijte si to ještě spolu... my jezdíme a jsme nadšení!:-)